Bölüm 18 - Uyanan Şeytan (3)

640 52 5
                                    

Belirli yerlere uyarı koymaya üşendiğimden söyleyeyim. Bölümde cinsellik var. Hemde baya.
***

"Hmm? Kim acaba?"

Noah da merak etti. Bu erken saatte kim gelmiş olabilirdi ki? Yuen gitti ve kapıyı açtı. Kapının öteki ucunda kızıl renkli bir rozete sahip en az on kişi vardı. Her biri en azından mana hissetme alemindeydi. Auralarını özellikle salmadıkları halde mevcut güçleri insanı tir tir titretmeye yeterde artardı. Üstelik bu da yetmezmiş gibi önlerinde ise kaslı görünen, kel bir adam vardı. O adamın saldığı aura o on kişinin aurasını baskılamaya yeter gibi bir izlenim bırakıyordu.

Noah, hemen ayağa kalktı. Fakat kalktığı gibi de geri çöktü. Bunun nedeni hissettiği baskıydı tabii ki de. Daha önce karşılaştığı Vampir bile ona böylesine bir baskı uygulayamamıştı. Ya da belki de uygulamayı tercih etmemişti. Bilemezdi. Fakat şu an konu bu değildi. Bu adamlar kimse onlara karşı aciz durumdaydı.

"Siz, siz de kimsiniz?" diyebildi zar zor. Yuen'in durumu da oldukça benzerdi. Auralardaki baskı onları yerlerine kitlemişti.

Onların bu halini gören kel adamın ela gözleri küçümsemeyle doldu.

"Kim olduğumuzu yakında öğreneceksiniz. Çocuklar, alın şunları."

On kişiden birisi, Yuen'i omzuna aldı. Yuen direnmek için elinden geleni yaptı. Yumrukladı, tekmeledi ama boşaydı. Bunu gören Noah'ın gözleri öfke ile alevlendi. Vücudunun etrafı kızıl ve mavi bir çift aura kaplandı. Her şeyini kullanmasını gerektiğini biliyordu Noah.

[Uyarı! Kan İhtiyacı kritik düzeye indi.]

[Uyarı! Kan Özü tüketimi aşırı fazla!]

[Uyarı! Mana tüketimi aşırı fazla! İç ve dış yaralanmalara sebep olabilir.]

Gözleri yakut gibi parlarken en ufak bir tereddüt etmeden kel adama doğru saldırdı. Fakat tüm her şeyini etkinleştirmesine rağmen, kel adam ona sadece bir yumruk savurdu ve Noah, kapıdan, yirmi metre öteye uçtu. Duvar parçalandı. Aynı şekilde Noah'ın vücudu da. Göğüs kafesi içeri göçmüş, iç organları hasar almıştı. Bacakları şokun etkisiyle ters dönmüş, kırılmanın eşiğine gelmişti ve tüm bunların etkisi ile vücut iyileşebilmek için Noah'ın bilincini zorunlu olarak devredışı bırakmıştı. Tüm bunların hepsi tek bir yumruk ile olmuştu!

Noah'ın halini gören Yuen donakaldı ve dili tutuldu. Noah oldukça acınacak bir halde duruyordu. Tam "Noah!" diye bağıracak iken ensesine bir darbe yedi ve bayıldı.

"Hadi çocuklar gidiyoruz. Şu duvara göçen veledi de alın."

"Emredersiniz efendim!"

Gelenlerden biri, Noah'ı molozların içinden çıkarttı ve ikisini de alarak iç sahadan kayboldular.

Aradan geçen on beş dakikanın ardından iç sahadaki bir villanın odasında Adrius, Utku'ya bakarak sordu.

"Hallettiniz mi?"

Utku yaltaklanır bir ifade ile yanıtladı.

"Evet kıdemli. Şu anda ikisi de sizin bodrumunuzda kilitli."

"Güzel. Yuen'i yatak odasına getirin. Bende gidiyorum şimdi."

Utku onayladı ve adamlara emir verdi ve beklemeye başladılar.

O sırada bodrum da...

[Kan İhtiyacı kritik düzey de uzun süre kaldığından kan özü tuketilerek kan ihtiyacı giderildi. Gelişiminiz temel Oluşturma sekize düştü.]

Vampir HükümdarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin