4. SARMAŞIK 💌

77 8 5
                                    

Saygıdeğer M'ye,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Saygıdeğer M'ye,

Size yazıp yazmama konusunda telaşlı olduğumu belirtmek isterim. Ancak kalbimdeki bir dürtü bu isteğinize karşılık vermem gerektiğini söyledi. Ben de o hissin veyahut dediğim gibi o dürtünün peşinden giderek size bu kelimeleri yazıyorum. Burada hava hafif kapanık, Güneş bulutları kendine bir perde bellemiş, arkasına saklanıyor. Bu hava tahmin edersiniz insanda soluk bir enerji bırakıyor. Nitekim bende bugün ayrı bir yorgun hissediyorum kendimi. Bu kelimeleri yazmaya bile uyuşuğum. Aynı şehirde yaşadığımızı biliyorum fakat aynı bölgede miyiz? Siz de bu havanın tesiri altında mısınız? Yoksa, benden kilometrelerce uzakta bile olabilir misiniz?

Bunun cevabı benim içim mühim.

Sizi araştırdım. Bir şey bulamayacağımı biliyordum. Yine de bu cesaretle kız kardeşime sordum kendisi benimle biraz fazla uğraşsa da sonucu bulamadık. Sizle ilgili hiçbir şey bilmiyorum çünkü. Bana neden yazmak istediğiniz sorusunun cevabını almak beni mutlu etti ancak o cevabın sizi tatmin etmediğini hissediyorum.

Gelecekte o cevabın sizi de tatmin etmesi dileklerimle.

Aynı yerde, bir hafta sonra.

Kendinize iyin bakın hanımefendi.

-A

SATIRLARIMDAN BİR SEN GEÇTİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin