10. MASUM SUÇLULUK 💌

42 7 1
                                    

Saygıdeğer hanımefendiye,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Saygıdeğer hanımefendiye,

Vermiş olduğunuz haberler açıkçası bizi oldukça endişlendirdi. Dediğiniz hiçbir pisliği yapmıyoruz fakat ya yapanlar varsa? Bu o kadar iğrenç ki! İnsanlar böyle kötü kalpli nasıl olabilir? Aklım almıyor inanın... Dün üzgün olarak söylüyorum ki bizim bulunduğumuz yerde büyük bir kavga daha yaşandı fakat bu kavga bizim ailemiz arasında değil, taşralı ve diğer zenginler arasında çıktı.

Kendinizi alçak gördüğünüzü hissederek söylüyorum siz bizden alçak bir konumda değilsiniz. En azından benim için öyle değil bunu bilin lütfen.

Şu an ben size bu mektubu yazıyorken bile kulaklarım evimizin dışındaki arbedeyi dinlemekte, içimde büyük çaplı bir korku mevcut zira kendim için değil bu korku ailem için.

Diliyorum ki sağ salim kurtulacağız bundan. Bir insan kavga etmeden kötü yollarla değilde daha iyi yollarla da anlaşabilir. Benim kapıyı çalan gürültülü insanlarla uğraşmam gerekiyor şu an...

Kendinize iyi bakın, lütfen.

-A

SATIRLARIMDAN BİR SEN GEÇTİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin