12. KALBİN KAFESİ 💌

40 7 0
                                    

Sevgili hanımefendi,

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Sevgili hanımefendi,

Endişelerinizin alevleri buraya kadar sıçradı, lütfen sakin olun. Ben hatta biz demeliyim gayet iyiyiz. Size o kısa mektubumu yazıp ceketimin cebine sıkıştırdıktan sonra kapıya koşarak vardım. Gördüğüm hiçbir şey hoşuma gitmedi. Saldırıya uğradım. Kapıyı açtığım an da. Üzerime bir fiil adamın ellerinde odunla saldırdıklarını ve en son karşılık vermeye ]]]p heatırlıyorum. Yüzüm bu hadiseden dolayı kanayıp fazlaca morardı ancak iyiyim. Yanıma bir sürü insan koşa koşa gelip yardımcı oldu. Başta kahyamız olmak üzere komşularımız yanıma gelip tedavim içim doktora götürdüler. Kim bizimle uğraşmak istedi bu hiddetleri neydi bilmiyoru
Bizim hiçbir suçumuz yok. Aksine dillendirmek istemiyorum fakat size söyleyeceğim halka birçok yardımda bulunuyoruz. Eğitim bursu, barınma ve yiyecek ihtiyaçlarını bile karşılıyoruz. Tüm bunları yaparken kurunun yanında yaş olarak anılmak hiç hoş değil.

Sorularına gelecek olursam beni görme isteğinize karşılık bende sizi görmek çok isterim. Cesaretinizi toplayacağınız zamanı iple çekiyorum. Benim yanımda kendinizi mükemmel hissedeceksiniz. Ve bahçeniz... Bahçeniz çok güzelmiş gerçekten ve çok özel olmalılar çünkü mükemmel isimlere sahipler. Yaratıcı değil diyemeyeceğim kendilerini dediğiniz gibi görmem lazım.

Sizi uzun bir süre daha göremeyeceğimi biliyorum. Manevi açıdan görsem de maddi açıdan bu daha fazla zaman alacak. Bu yüzden rahatsız olacaksanız reddetmemenizi isteyeceğim bir sorum olacak.

Bana kendinizi tarif edebilir misiniz hanımefendi?

Sizi manen olduğu kadar duruş olarak da zihnimde hayal etmek isterim. Bana kızdınız mı? Öyleyse hiç kızmayın.

Tüm güzel çiçeklerden daha güzel olduğunu tahmin ettiğim hanımefendiye...

Sevgilerle... 

-A

SATIRLARIMDAN BİR SEN GEÇTİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin