Hoofdstuk 31

4.5K 133 26
                                    

Hmm, eigenlijk zou ik morgenochtend vertrekken naar Kopenhagen. Het zou mijn eerste vakantie alleen worden, en ik had er superveel zin in! Helaas dus door mijn knie heb ik alles moeten annuleren :'(. Het goede nieuws is dat mijn knie al weer wat minder dik wordt en het inderdaad lijkt op alleen een flinke oprekking, maar dus geen scheurtje of andere beschadiging.
De komende week is hier iedereen vol op carnaval aan het vieren, dus ik zal wel veel tijd hebben om te schrijven! Ik denk dat dit boek langer gaat worden dan 40 hoofdstukken, we zullen zien! :)

31

De tijd in Engeland ging veel te snel voorbij. Zeker omdat de competitie daar gewoon door ging en Viktor dus vaak weg was. Gelukkig kon Sophie wel wat hulp gebruiken aangezien Daley dus ook veel weg was. Mila ging elke dag even langs en hield Rosie dan even bezig zodat Sophie even wat rust had.

 -

Een week na de jaarwisseling liep Mila fris en fruitig de Toekomst op. Vandaag zou ze haar contract gaan tekenen en zou bovendien het trainingskamp voor de A1 beginnen. Van tevoren was ze even langs de Arena gereden waar het eerste vandaag vertrok richting Qatar. Snel had ze Luca nog even een knuffel gegeven en hem succes gewenst.

Voor de A1 stond er ook een bus klaar, het verschil was dat zij zouden vertrekken naar een groot trainingscomplex in de Ardennen. Kenneth had het uitgezocht, blijkbaar stelden de velden niet zo veel voor, maar er waren goede zalen om de handelingssnelheid eens flink op te hogen en het grote natuurgebied bood goede mogelijkheden om het team ook fysiek eens een stapje verder te brengen.

Mila had er nu al zin in.

 -

‘Eigenlijk horen hier bubbels bij, maar dat komt nog wel,’ zei Marc Overmars toen Mila de krabbel net had gezet.

‘Oh, dat hoeft niet hoor,’ zei Mila beleefd. Voor de zekerheid dronk ze maar geen alcohol meer voorlopig.

‘Hey, heel veel succes op trainingskamp,’ Marc gaf haar een hand toen ze weer opstonden. ‘Ik verwacht een sterker team terug.’

‘Dat gaat helemaal goed komen,’ knikte Mila. ‘Dankjewel.’

Ze liep het kantoor uit en vond al snel Kenneth, keeperstrainer Menno en diëtiste Renate. Vooral met Renate heeft Mila al veel samengewerkt om voor iedereen een gepast trainingsschema in elkaar te zetten met ook gepaste voeding.

‘Zo, laten we de spelers maar eens opzoeken,’ zei Kenneth toen hij zag dat Mila aan kwam lopen. ‘Huh, heb je gelijk een nieuw tenue gekregen Mila?’

Mila glimlachte trots, ze had gevraagd of ze nog mocht veranderen naar haar échte initialen. MvH.

‘Gaat de scheiding niet door?,’ vroeg Renate enthousiast.

‘Nee,’ Mila schudde haar hoofd. ‘Het blijft gewoon Mevrouw van Hamel.’

‘Wat fijn,’ vond Renate. Renate was al in de 40 en al bijna 10 jaar getrouwd. Ze snapte als geen ander wat Mila doormaakte een aantal weken terug.

‘Dat is tenminste goed het nieuwe jaar in gaan,’ glimlachte Kenneth. ‘En we gaan er een mooie week van maken!’

 -

Na een lange busreis kwamen ze aan bij de grote chalet die ze hadden gehuurd voor deze week. Er waren drie slaapzalen met elk 8 stapelbedden voor de selectie. Voor de technische staff waren er 2 slaapkamers, waardoor ze het mooi konden verdelen tussen de mannen en vrouwen.

‘Oke jongens, over een half uur graag melden hier in de gezamenlijke ruimte,’ kondigde Kenneth aan. ‘Dan lopen we naar de zaal en beginnen we aan onze eerste training.’

EINDSIGNAALWhere stories live. Discover now