Hoofdstuk 42

4.4K 146 28
                                    

Laatste hoofdstuk, boo-hoo! Ik hoop dat jullie ervan kunnen genieten, ik ben ondertussen druk bezig met de Epiloog, wat natuurlijk echt dé afsluiting wordt dus ik doe er extra mijn best op haha!

42

‘Gefeliciteerd allermooiste, liefste vrouw van de wereld.’

Mila opende langzaam haar ogen toen ze hem hoorde fluisteren. Het zonlicht scheen al fel de slaapkamer binnen.

Viktor lag naast haar, alleen in zijn boxer. Hij glimlachte lief. ‘Lekker geslapen?’

‘Ik zou nog wel uren kunnen slapen,’ gaapte Mila.

‘Jammer dan, het is je verjaardag,’ Viktor gaf haar een kus op haar mond en ging oen rechtop zitten. ‘Ontbijtje?’

‘Hmm,’ Mila wreef in haar ogen en keek hoe Viktor de slaapkamer uitliep. Sinds hij een maand geleden die WK finale speelde, heeft hij zo’n terugslag gehad met zijn knie dat hij de afgelopen maand alleen maar thuis is geweest. Zijn oefeningen deed hij in het zonnetje in de tuin. Elke week meldde hij zich even een middagje op de club, maar hij wilde vooral zoveel mogelijk thuis zijn zodat hij Mila kon helpen.

‘Miel?’

Mila deed haar ogen weer open, blijkbaar was ze weer in slaap gevallen. Voor haar stond Viktor, met een dienblad in zijn handen. Tussen zijn tanden had hij een roos geklemd, waardoor Mila in een hese ochtendlach uitbarstte.

‘Wat ben je toch romantisch,’ zei ze terwijl ze moeizaam overeind kwam. Viktor kwam naast haar zitten en gaf haar de roos aan.

‘Al vind ik het leukste dat je nog steeds niet bent aangekleed,’ grijnsde ze zachtjes.

Viktor lachte. ‘Jezus, die hormonen van jou slaan echt helemaal nergens meer op.’

Mila boog naar hem toe en gaf hem een lange intieme zoen. Waar ze in de eerste maanden van haar zwangerschap niet moest denken aan seks, leek het wel of haar lichaam er nu constant om smeekte. Sophie had lachend gereageerd toen Mila het er tijdens een Skype gesprek over had. Blijkbaar had zij precies hetzelfde gehad.

‘En geniet er dan nog maar even van hoor,’ had ze gegiecheld. ‘Want zodra die kleine er is dan komt het er voorlopig niet van.’

Mila legde haar hand op Viktor’s gespierde buik en voelde dat hij zachtjes haar billen vastpakte.

‘Niet dat je mij hoort klagen hoor,’ zei hij toen zachtjes. ‘Maar ik maak me een beetje zorgen…ik wil niets doen wat slecht is voor de baby…of voor jou.’

‘Vik…,’ lachte Mila. ‘Het kan echt geen kwaad.’

‘Hoe laat komen alle feestgangers?,’ vroeg Viktor toen. Hun families zouden vanmiddag aankomen op het vliegveld en vanavond Mila’s 27ste verjaardag mee vieren. En stiekem om gewoon nog lekker in deze Augustus maand vakantie te vieren in Barcelona.

‘Ze landen om half twee,’ antwoordde Mila. ‘Dus we hebben nog tijd zat met z’n tweetjes.’

Viktor grijnsde. ‘Kom hier dan.’

 -

‘Sorry dat dit precies op je verjaardag gepland staat,’ zuchtte Viktor terwijl hij zijn Nike’s strikte. Hij had vandaag een interview voor het 1900 Ajax magazine. Als oud Ajacied wilde ze hem graag spreken zo na het succesvolle WK.

‘Ach, ik verwacht mijn ouders zo al wel,’ lachte Mila. Isa had al ge’smst dat ze aangekomen waren en dat ze op hun gemak hun spullen opruimde in het hotel. Mila wilde hen in eerste instantie uitnodigen allemaal bij hen in huis te komen de komende dagen, maar Viktor bedacht dat dat misschien iets te druk was voor haar nu. Ondertussen bladerde ze door de post die net binnengekomen was.

EINDSIGNAALWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu