Epiloog

6.7K 194 97
                                    

Oke, ik dacht waarom wachten tot vrijdag, als ik de Epiloog al af heb? Vandaar dus nu al het aller- allerlaatste stukje van deze trilogie. Ik wil alle lezers bedanken voor alle votes en comments, maar ook voor het alleen maar lezen, want er zijn volgens mij zat stille lezers! Ik vind het super leuk dat er zo veel positieve reacties zijn gekomen, dat had ik van te voren nooit gedacht! :D
Dan nog even wat anders, velen van jullie hebben me gesmeekt nóg een vervolg te schrijven. Dat ga ik niet doen, maar ik heb er wel over na zitten denken een soort spin-off te maken, met als hoofdpersoon Viktor's & Mila's dochter die jullie dadelijk zullen ontmoeten hier in de epiloog ;). Ik ben benieuwd of jullie dit leuk zouden vinden? Ik heb nog geen idee wanneer dit dan precies hier op Wattpad komt en zo, maar als jullie het een heel leuk idee vinden dan ga ik eens serieus een plannetje uitschrijven voor zo'n spin off!

Hmm, oke volgens mij heb ik alles gezegd wat ik wilde zeggen... oooh, mochten jullie nog een ander goede fanfic zoeken over Viktor, lees Moments van zrchll! ;) Zij verdient even een shout out, want ze verdient het dat haar verhaal veel gelezen wordt! :)

Oke nu ga ik mijn mond houden, geniet ervan! xx

-

Epiloog -16 jaar later-

‘Mam?’

Mila keek op. Ondertussen roerde ze vrolijk verder door de kokende spaghetti. ‘Ja schat?’

‘Denk je dat papa het goed vind als ik iemand uit zijn team uitnodig?,’ Tess keek haar moeder moeilijk aan.

‘Je bedoelt één van de spelers?,’ vroeg Mila. ‘Ik ben nu wel heel benieuwd over wie het gaat.’

‘Beloof me dat je niets tegen papa zegt,’ glunderde Tess. Mila vond het prachtig om haar zo te zien. Ze had de laatste weken allang doorgehad dat ze verliefd was, aangezien ze haar bord maar half leeg at, en rond huppelde van blijdschap.

‘Dat weet je toch,’ zei Mila. Ze wist wel zeker dat Viktor zou flippen als hij hoorde dat zijn net 16-jarige dochter iets zou hebben met één van zijn spelers. Hij was assistent trainer van Ajax, assistent van Daley die hoofdtrainer was. Mila was nog steeds betrokken bij de jeugdopleiding en was hoofd medische staff van de A-selectie. Zeker nu de kinderen wat ouder waren had Mila weer tijd zat om op de club te zijn.

‘Oke, het gaat om Levi,’ het was duidelijk dat het een hele opluchting was voor Tess dat dat eruit was.

‘Levi?,’ Mila glimlachte. ‘Levi Kuijpers?’

Tess knikte alleen met een lach van oor tot oor op haar gezicht.

‘Leuke jongen,’ vond Mila. Ze had Levi vorig jaar nog meegemaakt in de A, maar Daley en Viktor hadden begin dit seizoen besloten hem naar het eerste te halen. Het was ook een opluchting, aangezien Levi net 18 was. Het laatste wat ze wilde was dat Tess ervandoor ging met iemand die veel te oud voor haar was.

‘Hebben jullie iets?,’ vroeg Mila toen nieuwsgierig terwijl ze wat tomaten begon te snijden.

Tess’ gezicht werd knalrood. Ook al was hun moeder-dochter band super hecht, het bleef een puber meisje. ‘Nee.’

‘Ik geloof er niets van,’ lachte Mila.

Allebei keken ze op toen ze de voordeur hoorden.

Viktor kwam al snel de keuken ingelopen. ‘Hallo dames.’ Hij gaf Mila snel een kus op haar wang. ‘Ik heb goed nieuws.’

Mila en Tess keken hem aan.

‘Mijn cursus gaat niet door, ik kan toch bij je verjaardagsfeestje zijn,’ zei Viktor blij. Tess leek er heel wat minder blij te zijn.

EINDSIGNAALWhere stories live. Discover now