Hoofdstuk 13

3.8K 127 14
                                    

Omdat het de laatste dag is van 2014 een extra update ;) Gelukkig nieuwjaar alvast, aangezien ik vanavond moet werken =/ (En sommigen gaan mij haten na dit hoofdstuk muahuahua)

13

‘Ik ben er weer,’ Mila keek rond maar zag nog geen enkel teken van leven. Hij lag duidelijk nog op bed. Ze liep naar de woonkamer en plofte neer op de bank. De tuindeuren stonden nog steeds wagenwijd open, waardoor de stank gelukkig verdwenen was.

Op haar telefoon ging ze snel naar Whatsapp en zag nu de foto die Nicolai had gestuurd. Het was een foto van de nieuwe meubels in zijn appartement. Het zag er prachtig uit.

Mila van Hamel-Veldkamp:

Wauw! Ziet er mooi uit! Xx

 

Daarna legde ze haar telefoon weer weg. Het duurde niet lang voordat ze hem weer kort hoorde trillen.

Mila pakte hem weer op maar zag dat ze helemaal geen nieuwe berichtjes had. Toen zag ze dat Viktor’s telefoon nog op de stoel lag. Ze wist dat het stom was om te doen, maar haar nieuwsgierigheid was sterker dus pakte ze zijn telefoon.

Op Whatsapp kwam ze al snel in een groepsapp terecht, de app waar zo te zien heel het team in zat. Er werden foto’s door verschillende jongens gestuurd van gisteravond. Eerst nog foto’s van de groep die Fifa speelde en anderen die toe zaten te kijken met grote glazen bier in hun hand. Mila zag Viktor ook een paar keer. Eerst nog een paar keer waar hij grappig poseerde, maar later werd hij duidelijk steeds meer beïnvloed door de alcohol. Mila voelde zich steeds stommer dat ze dit deed, wat hoopte ze nou te vinden?

Maar toen ze foto’s van het stappen tegen kwam begon haar hart sneller te kloppen. Er waren wat dames die nu ook poseerden met de groep. De blondine herkende Mila als Vanessa, aangezien ze haar al op Facebook opgezocht had. Vooral een foto van haar die om Viktor heen hing maakte haar misselijk. Ze staarde er lang naar, en toen ze inzoomde zag ze dat hij zijn hand op haar kont had.

‘Vuile…,’ Mila fluisterde zachtjes. Ze tikte weer door naar de volgende foto’s, maar zag nu alleen foto’s van de andere jongens met andere dames.

Ondertussen trilde de telefoon in haar hand, er kwam een appje binnen buiten de groepsapp. Mila keek en zag dat het van Vanessa Shaw was. Ze voelde zich steeds bozer worden en opende het appje.

Vanessa Shaw:

Hey babe, are u okay? OMG, I told u it was gonna happen sometime. It took you a lot of booze, but I think now you finally did what u wanted to do for a long time eh? ^^ Mila is cheating on you anyway, you shouldn’t feel guilty, u know that babe xx

 

Mila was nu in staat om de telefoon zo hard en zo ver mogelijk op de grond te smijten. Wat ze hieruit kon opmaken was dat Viktor was vreemdgegaan gisteren. En dat hij het met haar over Mila had gehad en zijn vermoedens over haar en Nicolai. En dat Vanessa een vreselijk irritant en dom kutwijf was.

Mila begon te huilen en legde zijn telefoon terug op de stoel waar ze hem gepakt had. Toen ze weer getril hoorde moest ze nog harder huilen, maar zag dat het nu weer haar eigen telefoon was.

Nicolai Boilesen:

Kan ook niet anders, jij hebt het uitgezocht ;) xx

 

Mila wilde iets terug sturen, maar telkens als ze een halve zin had getypt verwijderde ze weer alles.

EINDSIGNAALМесто, где живут истории. Откройте их для себя