Hoofdstuk 17

3.6K 129 11
                                    

17

‘Mila!,’ Lotte probeerde op haar af te rennen, maar bedacht zich net op tijd dat ze hoge hakken aan had.

Mila, die wat meer gewend was om op hakken te lopen, hupte moeiteloos op haar vriendin af en omhelsde haar.

‘Wat zie je er mooi uit!,’ Mila keek haar aan. Lotte was helemaal onder handen genomen door een styliste. Haar bruine krullen waren op hun mooist en hingen prachtig los. Bovendien had ze een prachtig lichtroze jurkje aan, die ervoor zorgde dat je nooit zou verwachten dat ze al moeder was.

‘Jij ook,’ zei Lotte. ‘Ik zou dat dus nooit aandurven he…’

Mila wist wat Lotte bedoelde. Ze had een zwart jurkje met een super diepe decolleté. Haar borsten kwamen mooi uit, dat was de voornaamste reden dat Viktor zo enthousiast was over dit jurkje. Mila besloot hem zijn zin te geven, aangezien ze nog héél wat goed te maken had.

Luca kwam nu ook aangelopen in een mooi pak.

‘Jezus, gelukkig is papa er niet bij dit jaar,’ zei hij afkeurend.

Mila voelde nu Viktor’s arm om haar heen.

‘Zullen we maar gaan?,’ Viktor knikte richting de rode loper waar al veel sterren uit de voetbalwereld overheen liepen. Eromheen alleen maar flitsers en microfoons van journalisten.

De twee stellen liepen de loper op, meteen was het duidelijk voor wie de meeste pers was gekomen. Viktor kon nog geen stap zetten zonder een microfoon voor zijn neus te krijgen.

Mila keek ook een paar keer op toen ze haar naam hoorde.

Net voor de ingang van het gebouw riep er nog een fotograaf.

‘Viktor, Mila! Even een lief plaatje?’

Mila poseerde en glimlachte simpel. Viktor had zijn arm om haar middel en glimlachte ook. Snel liepen ze door toen de foto eenmaal gemaakt was.

 -

Het was een verademing om binnen te zijn, al waren er hier nog heel veel mensen die op Viktor afkwamen en hem van alles vroegen.

‘Hey is dat niet Davy?,’ vroeg Lotte toen. Ook zij stond er maar een beetje bij terwijl Luca met iemand stond te praten.

Mila zag inderdaad Davy in de verte staan. Hij keek haar streng aan. Mila herinnerde ze zich haar laatste gesprek met hem weer. Zou hij weten wat er de afgelopen dagen was gebeurd? Toen ze zich realiseerde hoe hecht hij en Nicolai waren, ook al voetbalde Davy nu in Spanje, besefte ze zich dat hij het wel moest weten.

‘Lot, zullen we even naar de wc gaan?,’ vroeg Mila gespannen.

‘Ja is goed,’ knikte Lotte.

Mila keek even naar Viktor naast haar. Ze legde haar hand even op zijn rug.

‘Wij zijn even naar de wc,’ zei ze. Net voordat ze weg wilde lopen pakte hij haar hand en trok haar zachtjes naar hem toe.

‘Is goed liefie,’ glimlachte hij en gaf haar een kus. Mila liep daarna met Lotte naar de wc. Ze voelde nog steeds precies waar haar lippen de zijne hadden geraakt. Alsof haar lippen niet meer gewend waren aan de zijne.

‘Wat is er aan de hand?,’ vroeg Lotte toen ze in de wc stonden. Mila merkte dat haar hart te keer ging.

‘Ik moet je iets vertellen,’ zei ze. ‘Maar je mag het echt aan niemand vertellen verder, zelfs niet aan Luca.’

‘Mijn mond blijft helemaal dicht,’ beloofde Lotte. ‘Wat is er?’

‘De afgelopen dagen was ik bij Nicolai,’ vertelde Mila.

EINDSIGNAALWhere stories live. Discover now