Hoofdstuk 15

3.8K 135 9
                                    

15

Ook al was Nicolai overdag weg, Mila vermaakte zich wel in de tussentijd. Ze had de halve Waterstones leeggekocht en kon uren achtereen zitten lezen. Ook had ze al op het punt gestaan om een stofzuiger door het huis te halen, tot ze merkte dat Nicolai die niet eens had.

‘Hoe maak je hier dan schoon?,’ vroeg Mila verbaasd toen Nicolai terug kwam van training.

‘Niet,’ zei Nicolai. ‘Er is een schoonmaker die alle appartementen van dit blok doet.’

Mila keek hem met grote ogen aan. ‘Oh.’

‘Verveel je je?,’ vroeg Nicolai. Hij kwam dichter bij haar staan en sloeg zijn armen om haar middel.

‘Nee hoor,’ Mila schudde haar hoofd. ‘Lekker getraind?’

‘Ja,’ knikte Nicolai.

‘Nu ben je zeker te moe om nog iets te gaan doen?’

Nicolai keek haar grijnzend aan. ‘Oh, wat ben jij allemaal nog van plan?’

Mila keek even verward maar lachte toen. ‘Ik bedoelde om nog de stad in te gaan of zo, ik heb eigenlijk nog niet heel veel van Londen gezien.’

‘Oh…,’ Nicolai keek even teleurgesteld. ‘Natuurlijk ben ik niet te moe.’

Mila glimlachte en bedacht zich hoe Viktor altijd zeurde als hij terug was van een lange dag training. Dan plofte hij op de bank neer en kwam er de rest van de dag niet meer af.

‘Ik eet eerst wel even snel wat dan, wil je ook?’

‘Nee dankjewel,’ zei Mila. Ze keek toe hoe hij naar de keuken liep en begon met het klaarmaken van een bak yoghurt met muesli.

Mila dacht even terug aan zijn grijns net. Ze liep op hem af en ging achter hem staan. Meteen voelde ze dat haar lichaam weer onrustiger werd. Haar wangen kleurden weer.

‘Als jij toch nog niet moe bent…,’ zei Mila zachtjes terwijl ze haar armen om hem heen legde. Langzaam gleed ze met haar handen naar onderen en vond toen snel zijn geslachtsdeel onder zijn broek.

Meteen stopte Nicolai met waar hij mee bezig was en hij genoot duidelijk van de plotselinge handelingen.

‘Oke, jij bent echt mijn droomvrouw,’ zei hij na een tijdje toen hij zich omdraaide en Mila gedwongen was haar hand uit zijn broek te halen. Daarna zoende hij haar en drukte zijn lichaam tegen haar aan. Mila trok zijn trainingsshirt uit. Nu zijn haar toch niet meer zat besloot ze dat ze er ook wel met haar hand doorheen kon gaan. Nicolai had inmiddels haast gekregen om haar ook uit de kleren te krijgen. Nadat hij haar shirt uit had getrokken trok hij de knoop van haar broek los en trok die wild naar beneden. Mila lachte toen hij ver moest bukken.

‘Wacht,’ lachte Nicolai toen ook. Hij tilde haar op en terwijl hij haar speels in haar nek kuste droeg hij haar naar de eettafel, waar hij haar ook neerzette.

Daar trok hij eenvoudig de broek over haar enkels. Mila had weinig moeite met zijn trainingsbroek, die dan ook zo uit was. Nicolai werd ondertussen steeds ongeduldiger en zoende haar weer terwijl hij haar bh losmaakte. Mila plaagde hem weer door met haar hand zachtjes over zijn onderbroek te wrijven.

Nicolai kreunde zachtjes, en gleed ook met zijn hand tussen haar benen. Al snel trok hij ook haar onderbroek uit.

‘Heb je haast of zo?,’ giechelde Mila zachtjes in zijn oor. Ondertussen zag ze hoe hij zijn eigen onderbroek ook snel uittrok.

‘Ik wil je gewoon heel graag,’ gaf hij lachend toe. ‘Echt heel graag.’

‘Kom maar,’ Mila spreidde haar benen en kuste hem zachtjes in zijn nek. ‘Ik ben helemaal de jouwe.’

EINDSIGNAALWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu