Cap.1-The dream

3.6K 190 9
                                    

Dedicat lui -SweetWitch-

Deschid somnoroasă ochii şi mă uit la ceasul de pe noptieră care arăta 6:30. Oftez uşurată şi mă întorc pe partea cealaltă, căzând în brațele unui somn adânc.

Deodată mă trezesc într-o încăpere mare şi întunecată, în fața mea fiind o scenă care părea că e din lemn. În lateral erau două uşi cu două gemulețe în partea de sus pătate cu sânge.Părea că e o sală de conferințe, nişte scaune roşii fiind aşezate în jurul scenei. Îmi mut privirea spre pereții încăperii şi observ că erau scrijelite nişte X-uri înfiorătoare, urmate de nişte urme dubioase de sânge care păreau lăsate de mâinile unei persoane. Întorc capul şi observ că în spatele meu, la o distanța de cinci paşi, era o uşă masivă din metal, cu un gemuleț spart prin care se vedea un coridor lung, luminat de un bec care se legăna într-un ritm alert.

Înghit în sec şi, cu o urmă de ezitare, înaintez spre scenă.Totul părea foarte vechi. Scaunele erau rupte, abia puteai să stai pe ele, scena era foarte prăfuită, iar în toată încăperea era un singur geam prin care nu se vedea nimic. Inspir adânc, un aer rece lovindu-mă în față. Îmi continui încet drumul spre scenă când deodată simt că este cineva în spatele meu. Mă opresc în fața unui scaun şi îmi întorc privirea, observând un bărbat care părea de 24 de ani, cu părul creț, castaniu şi cu ochii verzi ca jadul. Era îmbrăcat cu o camaşa albă pătată de sânge, o pereche de blugi negri mulați şi purta nişte papuci albi din plastic, la gât având un stetoscop plin de sânge.

Îl privesc întrebătoare aşteptând să-mi spună cine e şi ce caut eu aici. Dar nu spunea nimic. Avea o privire rece si goală, care nu exprima nicio emoție. Stătea în fața mea cu mâinile în buzunare, fulgerându-mă din priviri... Nici o prezentare, nici un zâmbet, nimic. Oftez puternic hotărând să întrerup liniştea.

-B-buna? Cine eşti şi ce caut eu aici?

Ecoul vocii mele răsună asurzitor în acea încăpere, de parcă eram într-o peşteră. Crețul nu făcea şi nu zicea nimic, stătea nemişcat părând o statuie. Îmi dau ochii peste cap şi bat din picior nervoasă, uitându-mă confuză la el. Îşi scoate mâinile din buzunar şi se apropie lent de mine, eu dându-mă instinctiv în spate. Mă lovesc de unul dintre scaune, holbându-mă la bărbatul care se afla acum la doar câțiva centimetri de mine. Bătăile inimii mi se accelerează văzând cum duce mâna la spatele lui, scoțand un cuțit mânjit de sânge care avea scrijelit pe mâner litera H. Într-o fracțiune de secundă înfige cuțitul adânc în brațul meu, scăpându-mi printre buze un țipat de durere înabuşit.

-Shh, taci baby... spune cu un ranjet malefic pe buze. E timpul...

Închid ochii de durere, simțind cum lacrimile îsi fac apariția în colțul ochilor mei. Îmi trag brațul şi îl împing cu toată puterea pe creț, ținăndu-mă de brațul rănit. Aruncă cuțitul pe jos, năpustindu-se asupra mea şi...
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hey lume! Asta e a doua carte pe care o scriu, dar pe prima am şters-o şi m-am străduit din tot sufletul să iasă cum trebuie. Ştiu că primul capitol nu e mare scofală, dar vă rog să nu fiți prea duri şi să-i dați o şansă poveştii, cred că o să vă placă...Pupici :*

P.S: la fiecare capitol voi pune poze cu personajele carții, deci în poza de mai sus este desigur fantoma Harry Styles...Draguța fantomă, nu? :))

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Where stories live. Discover now