Cap.26-Deadly trap

1.2K 89 9
                                    

*Harry's Pov.*

Am o senzatie foarte ciudata, ceva clar nu e in regula. Oftez apasat in timp ce ma deplasez incruntat in spatele lui Louis, acesta oprindu-se brusc in loc, aproape sa ma lovesc de el.

-Ce dracu faci cap de morcov?!? suier nervos spre el impingandu-l violent din spate.

-Ai dat cumva in mine pervers nenorocit ce esti?!? imi urla salbatic in fata, urmand sa se napusteasca la gatul meu.

Ii dau puternic un genunchi intre picioare si profit de faptul ca mi-a dat drumul la gat, apucandu-i capul cu mainile si dandu-i un genunchi in fata. Fara sa ma astept sare urland pe mine, trantindu-ma la pamant. Incepe sa imi dea o tona de pumni in fata, razand diabolic. Odata ce ghearele isi fac aparitia i le infig in cap si ma rostogolesc cu el pe pamant, ajungand dupa cateva clipe deasupra lui.

-Incetati idiotilor!! urla Liam ridicandu-ma brusc de pe Louis si trantindu-ma la pamant. Ce dracu aveti?!

Ma ridic imediat in picioare, stergandu-mi sangele de la nas si il sagetez cu privirea pe Liam, acesta ajutandu-l pe Louis sa se ridice. Pufnesc nervos si imi dau parul pe spate, zarind cu coada ochiului cum idiotul ala se sterge pe haine.

-Nu avem timp de astfel de copilarii,  trebuie sa ramanem concentrati. Am aflat unde s-au ascuns cei doi indragostiti, spune Liam serios, uitandu-se cand la mine, cand la ceilalti.

-In inchisoarea Alcatraz, raspund abesent in timp ce primesc o viziune cu locul in care s-au ascuns Melissa si blondul ala prost.

-Asta nu e de bine, rosteste Zayn pe un ton grav. Inchisoarea aia are un portal ascuns spre trecut, si sunt absolut sigur ca Melissa a si dat de el. Iar daca ne intalneste pe unul dintre noi acolo, in trecut, nu se stie ce se va schimba.

-E prea tarziu. Harry din trecut a luat-o ostatica, scuipa nervos Niall, uitandu-se intens la un copac.

-Sunteti niste prosti! Miscati-va, tip nervos spre ceilalti, urmand sa incep sa alerg ca un nebun printre numerosii arbori ai padurii .

*Melissa's Pov.*

Deschid lent ochii, o ceata imensa acaparandu-mi neplacut privirea. Clipesc de mai multe ori, incercand sa scap de aceasta senzatie ciudata si reusind dupa cateva clipe.

-Ce ma bucur ca te-ai trezit, se face auzita o voce groasa langa urechea mea, simtind cum o mana coboara incet intre picioarele mele.

Incerc sa ma ridic insa sunt oprita de barbatul care sta cu tot corpul pe mine, incepand sa ma sarute suav pe buze. Intorc rapid capul, deschizandu-mi complet ochii si dand cu privirea de un perete gri si mohorat. Imi reintorc capul in momentul in care aud un ras diabolic langa urechea mea, dand cu privirea de Harry, care odata ce imi vede expresia mirata isi uneste buzele cu ale mele, sarutandu-ma salbatic. Fara sa realizez ceea ce fac ii raspund la sarut, acesta devenind tot mai suav si afectuos, intr-un mod foarte ciudat.

-Melissa!

Harry tresare speriat si se da intr-o fractiune de secunda de pe mine, uitandu-se incruntat in toate directiile. Ma ridic in sezut, ducandu-mi stresata mainile la fata si oftez apasat, scuturand dezaprobator capul.

-Cine dracului esti?! Arata-te! striga spre tavan, inclestandu-si puternic mainile.

-Harry, te rog, inceteaza, ii spun iritata, in timp ce acesta ramane stana de piatra, privindu-ma confuz.

-De unde imi stii numele?

Oh la naiba... Cum as putea sa ii explic ca i-am cunoscut sufletul nelinistit in spitalul abandonat in care si-a gasit sfarsitul? Stai, daca a fost arestat, inseamna ca s-a aflat ce a facut in acea cladire, dar... Daca a evadat, cum a reusit sa se intoarca la meseria lui? Trebuie sa aflu neaparat care e secretul spitalului ala, altfel voi muri nestiutoare. Mda, ce dragut. Sa mor nestiutoare...

-Astept raspunsuri curvo, maraie printre dinti in timp ce se apropie lent de pat.

-N-nu am c-cum sa-ti spun!

-Cine te-a trimis, huh? isi scoate din interiorul hainei un cutit taios si sare pe mine, punandu-mi cutitul la gat.

-N-nimeni, spun ingrozita in timp ce siroaie de lacrimi mi se scurg usor pe obraji, el pufnind amuzat.

-Se pare ca nu stii cum merge. Ori imi spui, ori te voi fute, bate si chinui pana imi spui, rosteste apasand tot mai mult pe cutit si frecandu-l usor de gatul meu.

-Ai face bine sa te indepartezi cat de mult posibil de ea, sau o sa ramai fara maini, picioare, cap si... Fara inima, dar cred ca e imposibil avand in vedere ca nu ai asa ceva, se aude vocea impunatoare a lui Luke, urmata de pasi apasati care se apropie de pat.

Harry se retrage din atac si se apropie de Luke, privindu-l amenintator.

-Bun, acum tu te vei pune cumintel in genunchi la colt si nu te vei intoarce decat cand iti spun eu, clar? il intreaba calm in timp ce indreapta un pistol spre capul sau, Harry executandu-se imediat.

Zambesc usurata si ma dau jos din pat sarind direct in bratele lui Luke si luandu-l prin surprindere. Ma ia la randul lui in brate, invartindu-ma cu grija si ma lasa intr-un final jos, luandu-ma de mana si indreptandu-se spre iesirea din celula. Pasim cu precautie pe holul ciudatei inchisori, fiind atenti sa nu atragem atentia asupra noastra si incepem sa alergam spre scari, Luke facand sa apara un portal spre cealalta lume. Alergam  prin portal, ajungand imediat inapoi in prezent si ma uit atenta in jur, auzind o serie de aplauze sarcastice. Imi indrept privirea spre sursa zgomotului, zarindu-i pe Harry, Louis, Zsyn si probabil Liam, imbracati in negru.

-Mai, mai, mai, ati reusit sa scapati din trecut. Ce dragut, rosteste Harry ironic, razand malefic. Si eu care mi-am facut griji ca vei schimba trecutul meu sau al celorlalti.

-Realizati ca nu mai aveti scapare, nu? il urmeaza Zayn, in clipa urmatoare inchizandu-se usa inchisorii, care creaza o bezna de nedescris.

-Sunteti morti, se aude vocea demonica a lui Harry, urmand sa simt o serie de pumni puternici in stomac.

Incerc sa fug, insa nu pot misca din cauza ploii de durere revarsata asupra mea, care ma face sa cad involuntar la pamant.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Hey precenasi, m-am tinut de cuvant si v-am adus un capitol bonus, cam scurt ce-i drept, dar am avut o zi plina si nu am putut sa il fac mai lung... Ce sa va mai spun dragilor, decat ca va iubesc! Da, suna creepy, dar datorita voua am atatea voturi si lecturi, fara voi nu as fi ajuns pe locul 7 si chiar daca acum sunt mai jos ca pozitie, nu are nimic. Scriu de placere, si asta e tot ce conteaza.

Sa aveti zile bune la liceu sau la scoala si spor in viata :)). Noaptea buna :*

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Where stories live. Discover now