Cap.28-Caught forever

1.1K 85 5
                                    

N/A:Anunt important la sfarsit, va rog sa cititi :*

*Luke's Pov.*

Sangele imi ingheata instantaneu in vene auzind tipatul de groaza al printesei mele si ma ridic precipitat de pe cret, holband ochii la imaginea din fata mea. Corpul Melissei leviteaza incontrolabil prin aer, o  blonda tinand mainile intinse spre trupul ei. Mii de fiori imi trec rapid pe sira spinarii dandu-mi seama ce are de gand sa faca si ma reped ca un nebun la femeie, impingand-o cu forta in peretele alaturat. O bufnitura infundata indica faptul ca Melissa cazut brutal pe pamant, eu rasufland usurat.

-Cine esti si ce legatura ai cu iubita mea?!? scuip nervos spre ea in timp ce dispare treptat din stransoarea mea, ca o naluca infioratoate a unui cosmar.

Imi indrept atentia spre Melissa, zarindu-l pe Harry pozitionat langa ea, uitandu-se batjocoritor la mine .

-Multumesc pentru vizita Luke, ai cazut fix in capcana mea. Chiar nu ma asteptam sa apari atat de repede, rade malefic in timp ce niste tentacule ma imping tare in podea, urmand sa aterizez direct in iad.

-La naiba, murmur nervos in timp ce ma uit in jurul meu.

Totul este negru, tipetele disperate ale oamenilor auzindu-se tare si clar pretutindeni, facandu-ma sa tremur de frica. Brusc, simt cum un lichid caldut ma inconjoara, mirosul sau fiindu-mi foarte cunoscut: sange. Ma zbat terifiat dar in zadar, caci sangele ma inghite cu totul, facandu-ma sa nu mai realizez ce e cu mine sau unde sunt.

Am pierdut tot... Adio Melissa.

*Melissa's Pov.*

-Am pierdut tot... Adio Melissa.

-Luke!!! urlu in culmea disperarii, ridicandu-ma ca o tornada in picioare.

Inima imi bate nebuneste, picaturi de transpiratie curgandu-mi lin pe fata.

Ce s-a intamplat cu Luke, cu mine, cu inchisoarea?!?

Inchid ochii ducandu-mi stresata mainile in par si incercand sa imi amintesc ce s-a intamplat.

Tin minte ca fugisem cu Luke si apoi am ajuns la o inchisoare, unde fusese prizonier Harry. Apoi, incercand sa vad trecutul inchisorii am ajuns fix pe vremea cand Harry era prizonier acolo... M-a luat ostatica, Luke m-a salvat si apoi...

-Si apoi am aparut eu si gasca mea, stricandu-va distractia. Sfarsit, se aude vocea celui mai mare dusman al existentei mele. Vrei sa stii ce urmeaza, draga?

-De ce nu dispari din viata mea? Cu ce am gresit ca sa ajung sa fiu prizoniera ta?! intreb in soapta, abtinandu-ma cu greu sa nu plang.

-Lasa dramele scumpo, stii ca nu le suport, spune dandu-si ochii peste cap. Ai semnat un contract, prin care vei fi mereu a mea.

-Poftim?!? Ai spus ca voi fi a ta 6 luni in schimbul lui Luke, asta daca nu...

-Te-am manipulat cum am vrut eu? ranjeste diabolic scanandu-ma din cap pana in picioare.

-Nu pot sa cred... cad in genunchi acoperindu-mi fata cu mainile.

-Eu zic sa te culci. Maine pornim la drum si nu se stie cand ne vom opri, spune glaciar urmand sa plece din camera, trantind usa in urma lui.

Oftez dezamagita si ma ridic cu grija in picioare, urmand sa ma trantesc sleita de puteri in pat. Imi plasez mainile pe stomac, timp in care ma holbez la tavanul camerei, de parca ar fi fost o solutie la cosmarul in care am intrat.

Si acum ce? Luke nu mai e, eu sunt prizoniera pe viata a lui Styles si in curand voi muri pentru a merge in iad cu cretul ca sa imi faca ce vrea el.

Genial. Imi ador viata... Familia mea moarta, prietenii morti si iubitul mort, urmand sa fiu la fel ca ei peste cateva zile. Nu pot sa cred ca m-am sarutat cu Harry, cel care mi-a distrus viata... Uneori chiar nu inteleg ce e in capul meu. Trebuie sa existe o solutie, nu vreau sa mor. Imi iubesc viata si vreau sa fiu libera. Trebuie sa scap, dar cum? Daca fug iar si merg la politie vor rade in hohote de mine. Cum naiba se presupune ca ar trebui sa le spun ca sunt prizoniera unui demon care e in forma fizica? Suna atat de patetic si ridicol.

Ma ridic in sezut, imi asez perna asa cum imi place si ma intind pe spate, inchizand ochii. Ma intorc pe o parte si imi strang genunchii la piept, incercand sa imi gasesc o pozitie cat mai confortabila pentru a adormi.

Pana la urma cred ca nu am nicio sansa sa scap, trebuie sa infrunt tot iadul asta.

Peste cateva minute de liniste se aud pasi apasati apropiindu-se de camera, urmand ca cineva sa deschida usor usa si sa o inchida silentios in urma lui. Patul se lasa usor in dreapta mea, doua brate infasurandu-se cu grija in jurul meu. Oftez silentios simtind parfumul lui Harry si incerc sa adorm, ignorand cat de mult posibil faptul ca Harry sta lipit de mine, una din mainile sale atingandu-ma usor prin blugi.

-Melissa... Dormi? maraie excitat in urechea mea, urmand sa imi plaseze saruturi umede pe gat.

-Acum nu, din pacate, marai nervoasa in timp ce ma intorc spre el. Ai putea totusi ca in saptamana in care fac tot ce vreau sa nu mai fi asa bipolar? ma uit neutra in ochii, sperand sa spuna da.

-Bipolar? intreaba ironic in timp ce un zambet jucaus ii apare pe fata.

-Da Harry, futut in cur, scuip printre dinti ridicandu-ma nervoasa in sezut.

-Nu stiu la ce te referi, ranjeste pervers la mine, special pentru a ma enerva.

-Ba stii prea bine. Cand esti zambitor si fericit, iar in clipa urmatoare esti un criminal nemilos.

-Mhm... Si te deranjeaza? Eu de cand ma stiu am fost asa si nu prea cred ca o sa ma schimb, se uita atent la mine, parca pentru a-mi surprinde fiecare reactie.

-Oh, haide! Te rog? ma pisicesc apropiindu-ma usor de el.

Ofteaza afectat uitandu-se in ochii mei, o urma de regret trecand rapid prin spatele ochilor sai, urmand ca in clipa urmatoare privirea lui sa redevina rece.

-Imi ceri prea mult draga. Eu nu ma schimb pentru nimeni, clar?

-Clar, soptesc dezamagita coborand privirea.

Imi ridica barbia cu doua degete, obligandu-ma sa ma uit in ochii lui si se apropie lent de mine, lipindu-si buzele ale mele.

Nu si de data asta Styles!!

Ma despart ca arsa de el uitandu-ma cu ura in ochii lui si ma reasez in pat, pozitionandu-ma cu spatele la el. Il aud oftand nervos in timp ce se foieste in pat, asa ca inchid ochii, incercand sa adorm.

Trebuie sa ma odihnesc, maine va fi o zi grea.

_________________________________________________________________________________________

Salut amici... Puteti sa imi reprosati multe si alte chestii, dar am avut o lipsa mare de creativitate, but now I'm back folks!

Am inceput sa traduc o carte si chiar daca nu pare cine stie ce va rog sa aruncati o privire peste ea, o sa devina mai misto in urmatoarele capitole, promit...

Va pup si ca urez mult succes la scoala sau liceu... Noapte buna :*

P.S: Și stiu ca e un capitol scurt, dar voi încerca să le fac mai lungi... Când am timp...

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Where stories live. Discover now