Cap.40-Here again...

1K 79 53
                                    

*Melissa's Pov.*
Alerg fara oprire spre locul bantuit, pur si simplu negandindu-ma pe unde sa merg sau ce sa fac. Stiu ca acolo trebuie sa ajung si ma bazez pe instinctul meu care mereu ma ajuta.

De parca nu putea sa ma ajute cand Harry mi-a cerut sa fiu iubita lui. Nu pot sa spun sigur daca am simtit sau nu ceva, dar am mirosit un pic de minciuna. Dar din pacate sentimentele au fost mai puternice ca ratiunea... Patetic, stiu.

Dupa alte cateva minute bune de alergat ajung in sfarsit la locatia finala, simtind un aer foarte dubios dinspre spital.

Daca aveam sa mor?

Imi scutur usor capul pentru a scapa de acest gand si o pornesc usor spre intrare, tremurand inexplicabil. Deschid usa cu precautie, caci inca nu am uitat de acel incident si intru timid in receptia cladirii, amintindu-mi de prima data cand am fost aici cu Sam si Luke, descoperind ca putem comunica cu cei morti. Targa ruginita tot acolo se afla, la fel ca si oasele carbonizate de pe podea. Mici fiori imi trec rapid pe sira spinarii amintindu-mi de Ben, care era lesinat la etaj, in camera unde erau arse cadavrele.

Avand in vedere cele intamplate, cred ca ar fi cel mai bine sa stau aici. Adica, nu cred ca s-ar gandi sa ma caute, fix aici. Sper... In orice caz, am de gand sa aflu mai multe despre acest spital, poate chiar si sa aflu cumva continuarea povestii despre aceasta cladire. Dar, de unde sa incep?

Sunetul unei usi trantite tulbura linistea mormantala din jurul meu, fiind urmata de un chicotit de copil. Sangele imi ingheata in vene auzind alte usi trantindu-se, urmate de sunetul unor persoane care alergau de la un capat la altul. Raman nemiscata o vreme, hotarand in cele din urma sa urc la etaj, avand in vedere ca pasii s-au oprit. Urc cu atentie treptele de beton destul de tocite, iar in momentul in care ajung la etaj zaresc o silueta foarte intunecata la cativa metri de mine, care pare ca se apropie cu incetinitorul.

Okay, si acum ce fac?

-Tu... Ai stricat totul. Si stii ce trebuie facut acum? Trebuie sa platesti cu sangele tau, sopteste pe un ton ragusit in timp ce se opreste in fata mea si isi inclina capul in stanga, din ce in ce mai mult pana ajunge sa si-l intoarca de tot.

Gura i se deschide sub forma de 0, ochii i se maresc, ramanand negrii iar pielea i se albeste, avand in fata mea un demon in toata regula. Inghit in sec in momentul in care ii apare o maceta in mana, indreptand-o spre mine si incepand sa tipe ca din gura de sarpe.

-Ti-a venit sfarsitul vrajitoare de lumina! rosteste cu o voce groasa si demonica in timp ce se napusteste asupra mea sa ma atace.

*Harry's Pov. *
-Asa baby, mai adanc, gem tare in momentul in care imi adanceste membrul in gura ei si imi dau drumul, un geamat salbatic iesindu-mi involuntar printre buze.

Daca e ceva ce stie cel mai bine sa faca curva asta e sa mi-o suga. Pur si simplu ai zice ca e profesionista, chiar daca mi-a marturisit ca sunt primul cu care si-a tras-o. Nu prea stiu ce ar trebui sa cred, dar ma multumesc sa stiu ca sunt prima ei partida.

Ma dau jos sin pat si ma imbrac rapid, uitandu-ma cu coada ochiului la Shelby ce sta intinsa pe pat, fiind inca goala. Ma indrept spre usa si dau sa o deschid, insa simt cum ma trage de incheietura, fiind obligat sa ma intorc spre ea.

-Te rog Harry, nu pleca... se pisiceste la mine in timp ce imi face conturul buzelor cu degetul ei aratator.

-Si de ce as mai ramane? Pentru o curva ca tine? intreb batjocoritor, simtind cum incet incet incepe sa sufere.

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Where stories live. Discover now