Cap.10-Strange things

2K 114 0
                                    

Dedicat lui Anbree

Heyy ce mai faceti? Eu bine, dau frau liber creativitatii...Va multumesc enorm ca imi cititi cartea, apreciez foarte mult. VREAU SA VA AVERTIZEZ CA ACEST CAPITOL ARE UN CONTINUT MAI PERVERS, NU IL CITITI DACA NU VRETI. Lectura placuta :*. Si apropo, o poza cu fantoma neurologului Niall Horan :3.

Luke ma ia strans in brate, mangaindu-mi afectuos spatele si imi plaseaza un sarut pe cap, eu continuand sa plang linistita in bratele lui.

Asta e singurul lucru de care aveam nevoie: o imbratisare plina de dragoste din partea lui Luke. Nicioadata n-am crezut ca doare atat de tare sa te desparti de o persoana pe care o iubesti atata... Nu pot trai fara Luke, dar nici nu vreau sa pateasca ceva rau. Chiar nu stiu ce sa fac... Inima imi spune sa nu-i dau drumul niciodata, dar creierul imi tipa sa il departez cat mai mult cu putina. Ce ar trebui sa fac cand inima vrea ceva, dar creierul se opune, spunand ca nu e bine? Poate unele persoane m-ar crede exagerata, pentru ca nu sunt decat de o zi cu Luke, dar timp de 4 ani am stat impreuna non-stop, si cum l-am iubit pe Ben, l-am iubit si pe Luke. Pana cand a intervenit dragostea care ne-a facut mult mai apropiati. Cum sa ma departez de persoana cu care am trait atatea? Cum sa uit de cele mai frumoase momente, cum ar fi cand ne alergam unul pe altul, stropindu-ne cu apa, cand am mers la petrecerea unui amic si am dansat toata noaptea cu Luke, cand am mers la un picnic in padure, doar noi doi si ne-a prins ploaia... Si multe alte amintiri superbe care mereu vor avea un loc special in inima mea...

Ne desprindem lent din imbratisare si ne uitam unul in ochii celuilalt, privirile noastre spunand totul.

-Nu imi face asta Mel, te rog, spune stargandu-mi lacrimile de pe obraji.

-Asa ar fi cel mai bine pentru tine...

-Nu Melissa, nu! De ce crezi ca o sa fiu mai bine fara tine? Tu chiar nu vezi ca nu pot trai fara tine?!? Mel, esti totul pentru mine...

-Luke, asculta-ma, spun apucandu-i fata in maini. Esti in mare pericol daca mai stai cu mine! Doctorul tacanit tot spune ca sunt a lui si mi-a cerut sa stau departe de tine, ca altfel te omoara! Mai bine sa stam departe unul de altul decat sa mori!

-Scumpo, n-o sa se intample nimic, spune luandu-mi mainile de pe fata lui si punandu-le pe pieptul lui. Este doar un biet suflet care spune, nu face, okay?

-Tu n-ai vazut ce ti-a facut acum cateva minute?!? Era sa te omoare, si tu zici ca nu-ti poate face nimic?? Deschide-ti ochii Luke, e un demon care e mult mai puternic decat noi doi la un loc!

-Nu-mi pasa, bine? Daca te vrea mai intai sa treaca de mine. Daca mor, desi nu cred, sufletul meu va sta mereu cu tine, si...

-Tu nu auzi ce prostii indrugi?!? Stii ce, las-o balta, spun nervoasa si merg spre baie. Merg sa fac un dus, iar tu mai bine ai pleca, spun intrand bosumflata in baie, incuind mai apoi usa cu cheia.

*Luke's Pov.*

Oftez puternic si ma trantesc in pat, holbandu-ma la tavan. Imi pun mainile sub cap si inchid ochii, gandindu-ma la ce a zis Melissa.

Are dreptate, e periculos, dar nu am de gand sa o las in ghearele demonului ala, clar! Vreau sa ii fiu un iubit bun si s-o protejez de rele, sa o fac sa zambeasca cand e trista, sa ii fiu alaturi mereu, orice s-ar intampla... Un demon idiot nu o sa ma opreasca sa fac ce mi-am propus.

Imi scot telefonul din blugi sa verific daca am primit vreun mesaj. Cum nu primisem nimic, il inchid si il pun pe noptiera. Ma pun in sezut pe marginea patului, asteptand-o pe Melissa. Usa de la baie de deschide lent, in cadrul ei aparand Melissa care avea doar un prosop infasurat in jurul corpului. Inchide usa de la baie si se apropie nesigura de pat, uitandu-se stanjenita la mine. Imi plimb privirea pe tot corpul ei, dezbracand-o din priviri. Ma ridic de pe pat si ma apropii incet de ea, muscandu-mi buza inferioara. Imi asez mainile pe talia ei si o trag mai aproape de mine, presandu-mi buzele de ale ei, si incepand sa le framant lent. Ea isi infasoara mainile in jurul gatului meu, eu incepand sa o sarut din ce in ce mai salbatic. Imi strecor mainile sub coapsele ei si o ridic rapid, ea incolacindu-si picioarele in jurul taliei mele.

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum