Cap.32-Painful memories

1K 85 21
                                    

-E o poveste si mai lunga... isi pleaca capul, oftand apasat.

-Vreau sa stiu adevarul Jessy. Totul e nou pentru mine si crede-ma ca e foarte ciudat. Inca nu m-am obisnuit cu Harry, care e o fantoma in forma fizica, d-apoi cu faptul ca noi doua suntem surori din alta viata si ca suntem reincarnate. Plus ca ai zis ca esti o vrajitoare, ceea ce ma face si mai confuza...

-Uite, stiu ca e ciudat pentru tine sa afli ca te-am cautat timp de 2 ani si ca suntem surori, dar nu e asa de incurcat pe cat crezi.

-Okay, ai 10 minute sa imi spui care e treaba cu noi doua, oftez lent uitandu-ma la cascada din dreapta mea. 

-Nu stiu toate detaliile din viata noastra, dar stiu clar ca intre noi doua a avut loc o neintelegere si am murit inainte de a o rezolva. Mel, te visez incontinuu de la 10 ani, iar in visele mele parca mi se deruleaza viata noastra impreuna, de cand eram mici pana cand am murit. Faceam diferite lucruri impreuna si era super. Si, peste cativa ani, am realizat ca TREBUIE sa te caut, sa fim din nou impreuna. Si uite ca soarta a facut ca noi doua sa ne intalnim...

-N-ai nimic sa imi spui de faptul ca ma urai?

-Poftim? Cum poti sa spui asa ceva? Nu amintesc nimic de asta.

-Atat? Asta e toata povestea?

-Da... Nu stiu prea multe despre parintii nostri, sau despre altceva...

-Okay, cred ca m-am lamurit. Dar nu inteleg cum esti tu o vrajitoare.

-Pai, de la 10 ani pot sa vad diferite chestii pe care alti oameni nu pot. Spre exemplu povestea unui obiect, loc sau chiar a unei cladiri. De asemenea pot simti oamenii si intentiile lor, ce simt... Mi se arata un fel de istoric al lor plus data mortii. Am avut interactiuni si cu cei din lumea de dincolo, care mi-au cerut ajutorul... I-am ajutat sa isi gaseasca pacea si sa scape de cei din cauza carora au murit. Si de atunci am inceput sa imi dezvolt puterile, putand sa scap chiar si de demoni, oricat de puternici ar fi ei. Stiu ca suna nebunesc, dar si tu esti o vrajitoare chiar daca nu crezi asta. Eu pot vedea viitorul, asta daca ma concentrez, si tu poti vedea trecutul, termina cu un oftat zgomotos, uitandu-se atent la mine.

-Daca si tu poti citi mintile, ma impusc, jur, spun serioasa, bufnindu-ma rasul vazand expresia fetei ei. Glumesc Jess! Adevarul e ca am avut si eu cateva viziuni cand am fost in spitalul abandonat si de asemenea am vazut cateva imagini cu noi in alb-negru atunci cand ne imbratisam, dar...

-Spital parasit? Era cumva nr 66?

-Nu stiu, intreaba-l pe Harry cand vine, spun neutra, temandu-ma ca e posibil sa apara din clipa in clipa.

-Stai linistita, mai avem o ora la dispozitie pana iti apare "printul".

-Cum ai...

-Am simtit ca esti ingrijorata si mi-am dat seama ca e din cauza lui.

Oftez incet uitandu-ma uimita la ea si ma ridic usor in picioare, simtindu-ma destul de amortita. Ma intind ca o felina si casc obosita, aruncand o privire rapida spre cascada.

-Jessy, m-am plictisit... Hai sa facem ceva mai interesant, ma uit provocator la ea.

-Hmmm... Cred ca am o idee, ranjeste fericita, ridicandu-se si ea in picioare.

Se apropie rapid de mine, luandu-ma de mana si uitandu-se intens la mine.

-Ai incredere in mine?

-Normal ca da, spun sincer zambindu-i calduros.

In clipa urmatoare ma trage puternic dupa ea, obligandu-ma sa incep sa alerg.

-Goleste-ti mintea si simte libertatea, striga suficient de tare cat sa o aud in timp ce alergam una langa alta, tinandu-ne de mana. Ai incredere!

Inspir adanc si imi golesc mintea, simtind brusc o pofta de nedescris pentru a alerga, pentru a ma simti ca un fluture liber sa zboare cat vrea. Imi intorc capul spre Jessy, intelegandu-ma din priviri cu ea sa fugim mai repede, sa depasim toate limitele unui om. Ma strange mai puternic de mana, luand avans in fata mea, eu pastrand cu usurinta ritmul. Ii dau drumul la mana si o iau in fata ei, bucurandu-ma de vantul care imi mangaie placut fata. Sar cu dibacie peste un copac daramat si imi intorc privirea spre Jessy, asigurandu-ma ca e cu mine. Apare imediat in stanga mea, zambind fericita si continuam sa alergam nestingherit prin padurea magica, simtindu-ne in sfarsit fericite ca ne-am regasit dupa atatia ani grei. La un moment dat ajungem la casa lui Harry, oprindu-ma brusc la vederea cladirii acelui criminal, unde am fost supusa unor chinuri oribile. Ma holbez terifiata la cladire, Jessy venind langa mine si luandu-ma de mana pentru a-mi da curaj.

-N-nu vreau sa intru acolo... Nu am amintiri prea placute...

-Ce s-a intamplat aici? Simt multe energii rele plus o crima... se uita in gol, urmand sa isi indrepte atentia spre locul in care a murit Luke.

Corpul incepe sa imi tremure brusc, simtind cum lacrimile ameninta sa imi alunece lent pe fata si imi trag mana dintr-a lui Jessy, fugind spre locul in care Harry l-a decapitat cu sange rece pe Luke. Cad in genunchi, uitandu-ma blocata in pamant si dau drumul lacrimilor fierbinti pe care le-am tinut in frau atata timp, nepasandu-mi ce urma sa se intample.

-Cumva aici a murit o persoana pe care ai iubit-o? se face auzita vocea calma a lui Jessy, simtind mana ei pe spatele meu.

-Aici, chiar in locul asta a murit Luke, iubitul meu pe care il port mereu in suflet, spun printre suspine, aproape sufocandu-ma din cauza plansului.

*Jessy's Pov.*

-Sst, o sa fie bine... ma pun in genunchi luand-o strans in brate.

Ma simt oribil vazand cum sora mea sufera din cauza unui nenorocit de demon. Jur ca daca o singura data o mai face sa sufere va plati cu varf si indesat.

Oftez nervoasa si ii mangai usor capul, simtind cum se linisteste in bratele mele. Inchid ochii savurand aceasta imbratisare, vazand brusc o imagine cu Harry nervos ce vine in fuga spre noi.

La naiba, trebuie sa o scap de el. URGENT.

________________________________________________________________________________________

Heyy precenasi, cum mere treaba? Pai la mine mere bine, exceptand locul cartii, care ba urca pe locul 4, ba coboara pe locul 82 :)))). Asta e, scriu de placere si sunt bucuroasa ca va place cartea... Sper:))

Succes in viata dragilor! Pups :*

Si da stiu ca e un capitol cam scurt... Lipsa de inspiratie...

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Where stories live. Discover now