Cap.24-Run to save you!

1.2K 88 6
                                    

*Melissa's Pov.*

-Ai de gand sa imi raspunzi la intrebare? il intreb iritata uitandu-ma ucigas in ochii lui.

-Nu as face asa ceva niciodata... Sa apara Lucifer in persoana daca te pacalesc.

-Sigur, altceva mai bun nu ai? pufnesc amuzata de vorbele lui ridicole.

-Daca te pacalesc, in 5 secunde il vei vedea pe Lucifer aici, langa tine, spune serios uitandu-se convingator in ochii mei.

-Las-o balta, m-am prins...

Ma uit nesigura la contract, incercand sa inteleg cuvintele si simbolurile, dar degeaba. Oftez scurt si semnez hotarata foaia pierzaniei, returnand-o noului meu stapan, care are intiparit pe moaca un zambet bolnav, prevestitor de rele.

-Incepand de acum esti cu totul a mea: trup si suflet. Desigur, exista si niste reguli, dar cea mai importanta e ca trebuie sa iti vezi de treaba ta si sa nu incerci vreodata sa fugi, altfel... Nici in cosmarurile tale cele mai rele nu vrei sa stii ce te asteapta, ranjeste diabolic in timp ce impatureste contractul, varandu-l in buzunarul blugilor sai.

-Si celelalte reguli? intreb cu ultima farama de curaj existenta in mine, fixand cu privirea un punct al camerei.

-Le vei afla pe parcurs scumpo.

Se ridica lent de la masa, urmarindu-mi atent fiecare gest si merge cu pasi mari spre usa de la intrare, luandu-si haina din cuier si punand-o pe el. Ma incrunt simtind cu ceva ma forteaza sa ma ridic si ma deplasez involunatar in urma lui, imaginandu-mi cat de ridicol arat in momentul asta. Iesind din casa ma lovesc fara sa vreau de Harry, facandu-l sa tresara si sa ma prinda cu mainile de brate, pentru a-mi tine echilibrul. Privirile ni se intalnesc, simtind un stol imens de fluturasi care se agita deranjant in stomacul meu si urmaresc cum se apropie cum se apropie tot mai mult de buzele mele, bratele sale incojurandu-mi talia si apropiindu-ma mai mult de el.

-Ne vom intelege atat de bine iubire, sopteste suav, urmand sa isi uneasca buzele cu ale mele.

Inchid ochii gustand savoarea buzelor lui, el desprinzandu-se brusc de mine si razand cu pofta.

-Stiam eu ca ma vrei, dar toate la timpul lor iubire, chicoteste amuzat de fata mea dezamagita, si ma ia de mana, deplasandu-ne relaxati prin linistea pasnica a padurii.

Ca sa traiesti in pace cu un criminal, trebuie sa ii faci jocul. Numai joc nu e ce fac eu aici, caci ma comport ca o tarfa, dar de acum incolo trebuie sa actionez mai mult cu creierul si mai putin cu inima. Doar nu pot uita ce i-am jurat lui Luke. Razbunare, asta e planul nr 1. Inca nu stiu cum am de gand sa fac asta, dar probabil ca voi gasi in curand un raspuns. Instinctul imi spune ca am gresit enorm semnand acel contract, si ca de fapt acolo scria cu totul altceva fata de ce mi-a zis el.

-La ce te gandesti? vocea sa blanda ma scoate din gandurile mele, in timp  e ne continuam drumul prin padure.

-Nimic important.

-Nu prea cred, Melissa. A doua regula e sa nu ma minti niciodata. Prefer adevarul dureros decat minciuna prefacuta. Deci? reia dupa un scurt moment de tacere.

-Ma gandeam la tot ce s-a intamplat... Doare atat de tare, ma opresc brusc din mers, uitandu-ma ranita in gol.

-Voi muritorii va credeti in filme dramatice, in care trebuie sa dati ce aveti mai bun. Pfff, mai lasa-ma cu durerea asta, maraie nervos apropiindu-se amenintator de mine si imi ridica barbia cu mana dreapta, in asa fel incat sa il privesc in ochi. E ultima oara cand ti-o spun: ori termini cu dramatismele, ori te fac eu sa termini. Clar?!

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Where stories live. Discover now