Cap.6-Stay away!

2.3K 126 23
                                    

Dedicat lui misi_sisu

*Ben's Pov.*

Sper ca Luke i-a zis lui Sam sa vina aici, chiar trebuie sa vorbesc cu ea despre ce simtim, sau ce simt. Am avut atatea ocazii sa vorbesc cu ea, dar pur si simplu le-am ratat pe toate... Am fost prea fricos, recunosc. Dar acum va trebui sa ii spun direct, sa nu ma fastacesc, sa nu ma abat de la subiect. Pur si simplu nu mi-o pot scoate din cap... Ochii ei de un caprui inchis fermecator, in care ma pierd de fiecare data, parul saten si lung, buzele mici si roz, care par atat de gustoase si mai ales zambetul ei special, care mereu ma face sa ma simt mai bine, oricat de trist sau suparat as fi... Toate astea nu mi le pot scoate din cap si nu as putea trai fara ele. Daca iubirea inseamna sa ai fluturi in stomac cand stai langa o persoana, sa te pierzi cand te uiti in ochii ei, sa ai emotii cand vorbesti cu ea, sa vrei sa o protejezi mereu, atunci inseamna ca sunt indragostit lulea de Samantha Hateway!

-Hey Ben! spune Sam asezandu-se pe bancuta. Luke mi-a spus ca vrei sa vorbesti cu mine despre... Noi...

-D-da, ti-a spus bine... Uite, de mult timp vreau sa te intreb asta, deci voi fi direct. Te iubesc Samantha, vrei sa fiu iubita mea?

*Sam's Pov.*

Te iubesc Samantha, vrei sa fii iubita mea?

Cred ca o sa lesin in bratele lui ca in filmele alea dramatice de pe vremuri... O Doamne, de cat timp astept sa ma intrebe asta! Mereu am crezut ca nu sunt genul lui, ca prefera parasutele liceului. Azi are o iubita, maine alta, si tot asa... El e genul de badboy care frange inimile fetelor, dar care daca il cunosti cu adevarat, e super de treaba si foarte copilaros. Noi ne cunoastem din clasa intai, deci de vreo 11 ani suntem cei mai buni prieteni... A fost oribil cand am pierdut legatura cu el la inceputul clasei a 9-a, cand ne-am mutat in Londra... Deci, imaginati-va fata lui Ben cand a aflat ca suntem vecini, si asta datorita faptului ca ai nostri sunt cei mai mari oameni de afaceri din Londra si lucreaza impreuna.

Inspir adanc, incercand sa imi pun ordine in minte si imi intorc usor capul spre gardul liceului, dand cu privirea de doctorul cret care statea rezemat de gard. Parea foarte relaxat, dar se uita destul de ciudat la Ben, ca si cand vroia sa ii faca ceva rau. Inghit in sec si continui sa ma uit la ciudatul personaj care statea mult prea aproape de liceul nostru, sagetandu-l cu privirea. Ben se uita confuz la mine, asteptand sa spun ceva, dar eu continui sa ma holbez ca idioata la doctorul ala care nu avea nicio treaba cu mine. Isi intoarce lent capul spre directia in care ma holbam, dar nu apuca sa vada ceva pentru ca ii iau rapid fata intre palme si imi unesc buzele cu ale lui, dand startul unui sarut lent si afectuos. Ben imi raspunde imediat la sarut, inconjurandu-si mainile pe talia mea si apropiindu-ma de el. Imi strecor usor mainile in parul lui, incepand sa ma joc cu el, Ben gemand satisfacut. Limba lui imi atinge usor buza inferioara, asteptand sa ii permit accesul, eu dandu-i-l imediat si incepand un dans romantic al limbilor noastre. Ne desprindem usor din sarut, respirand sacadat si ma uit dragastos in ochii lui, plasandu-i un sarut fin pe buze.

-Da Ben, vreau sa fiu iubita ta, ii soptesc suav la ureche.

-Sam, geme usor, incepand sa imi sarute gatul.

Imi infasor mainile in jurul gatului sau si inchid ochii, savurand fiecare atingere pe care mi-o ofera.

Ben e altfel fata de javra aia de Ash, mult mai sensibil si grijuliu... Adevarul este ca sunt singura fata din liceu care nu s-a culcat cu el, si spre surprinderea mea a fost foarte intelegator cand i-am spus ca nu sunt pregatita sa o fac cu el. Pana l-am prins cum isi facea de cap cu Rebecca. Tipa aia imi provoaca sila si mult dispret. S-a culcat cu jumatate din liceu, inclusiv cu Ben al meu. Jur ca daca o prind ca incearca sa faca ceva, o omor!

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum