Cap.48-Painful moments

570 45 39
                                    

*Melissa's Point of View*

-Cum adica avem companie? intreb in culmea disperarii uitandu-ma in toate directiile.

-Cred ca au treaba cu Castle, nu cu noi. Stai linistita, scap eu de ei.

Odata ce rosteste asta calca acceleratia la maxim, viteza incredibila lipindu-ma de scaunul masinii. Executa o serie de drifturi periculoase, ca la final sa ajungem pe un drum ascuns, scapand de urmaritorii nostri. Harry continua sa conduca relaxat, siguranta lui spunandu-mi ca stie pe unde merge. Insa tacerea lui mormantala imi da o senzatie dureroasa in suflet.

-Uhm, Harry? E totul in regula?

Pastreaza in continuare tacerea, pe fata sa conturandu-se un ranjet isteric. Isi intoarce privirea spre mine, marea de rautate din ochii sai spunandu-mi ca demonul s-a intors...

Nu sunt pregatita pentru asta. Nu acum cel putin. Presupun ca frica mea i-a hranit sfera. La naiba. Trebuie sa raman calma altfel o sa fie mai rau. Tinte minte Melissa, atitudinea face totul.

Inspir adanc, incercand sa ma calmez. Dau drumul la radio, in boxe rasunand basul melodiei "Him and I" de la G-eazy si Halsey. Un moment cam prost dar merge. Imi intorc privirea spre el, analizandu-l pe ascuns. Mainile ii sunt relaxate pe volan insa chipul sau exprima durere si regret. Stai, e partea lui normala? Sunt confuza. Ma holbez indecisa la el, observand cum se uita cu coada ochiului la mine si chicotind amuzat.

-Ce e atat de amuzant? intreb cu tupeu.

-Nimic draguta. Ma amuza cum de fiecare data cazi in plasa, crezand ca ceva are sa se schimbe desi simti prea bine ca nu are sens. Tu chiar nu te inveti minte, asa e?

-Mai lasa-ma Harry. Vorbeste raul din tine. Eu stiu ca ma iubesti iar sfera asta idioata nu ma poate pacali.

-Mhm. Aparent tu chiar ai crezut tot ce am zis, ranjeste batjocoritor inchizand radioul.

-Inceteaza Harold! Asta nu esti tu, incerc sa raman tare pe pozitii insa un gol imens in suflet ma descurajeaza complet, simtind ca el chiar are dreptate.

Pentru ce sa mai lupt? Nu mai am pentru ce...

~~~~~~~~~~Dupa un an~~~~~~~~~~~~

-Scroafo, unde dracului esti?! Te astept de o nenorocita de ora scarba, tranteste usa de perete, napustindu-se  la mine si dandu-mi o palma.

Ma tranteste de un perete, uitandu-se cu pofta la lenjeria sexy pe care m-a obligat sa o port. Ma intoarce cu spatele, punandu-ma sa ma aplec in timp ce el imi da jos lenjeria. Ma trage violent de par si ma patrunde brusc, incepand sa execute o serie de de miscari lascive de dute-vino.

De ce inca sunt in situatia asta mizerabila? Pentru ca m-am predat definitiv acestui animal cu un an in urma, renuntand sa mai lupt pentru ceva inexistent. Dupa ce am ajuns la Edinburgh, a cumparat o vila imensa special pentru scopurile lui mizerabile. Am devenit sclava lui atunci cand eram doar noi doi si logodnica cand eram cu una din victimele lui Styles. Nu exagerez cand spun ca in fiecare camera din cladirea asta m-a violat, batut, fortat sa fac sex in 3 sau mai multi, epuizat si desigur ranit. Timp de un an a tinut-o doar in petreceri, ucideri si sex. Timp de un an am suportat tot ce mi-a facut el. Si timp de un an am curatat mizeria de la petreceri, cadavrele femeilor cu care se culca , sperma de peste tot si multe altele. Cum de mai rezist? Nu prea cred ca o sa mai indur mult situatia asta. Sunt palida ca un cadavru, am cearcane imense, am slabit cam 20 de kg si nu am mai ras de... Un an. Trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea ca asta e noua mea viata.

*Luke's Point of View*

-Oh, draga mea, chiar nu credeam ca Harold e un maestru in a o face pe Melissa sa sufere atat de mult, chicotesc incantat in timp ce imi admir noul look in oglinda.

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Where stories live. Discover now