Cap.37-Two hearts

1.1K 81 30
                                    

+18

Ma las moale, intinzandu-ma dupa voia ei in pat. Se aseaza provocator peste mine, continuand sa ne sarutam pasional si cu multa pofta. Imi da rapid tricoul jos, urmand sa procedez la fel cu rochia ei. Coboara cu saruturile pe abdomenul meu, sarutand si lingand fiecare particica de piele, actiunile ei facandu-ma sa scot un geamat involuntar pe buze. Simt cum ranjeste pe pielea mea, urmand sa isi indrepte mainile spre nasturele blugilor, desfacandu-l imediat si lasandu-ma in boxeri.

Nu stiu ce are special femeia asta, dar ma face sa o iau razna. Insa... Melissa, care poate acum e chinuita de demonul ala nenorocit se gandeste la mine si eu, mi-o trag cu o blonda. Nu pot sa ii fac asta.

Incerc sa ma misc ca sa ma dau jos din pat, insa nu pot, Evelyn razand malefic si infiorator.

-Nu e cum vrei tu, papusel. E cum vreau eu, imi da boxerii jos, apucandu-mi ferm membrul in mana.
Incepe sa isi miste lent mana de sus in jos, urmand sa introduca varful in gura, sugand lacom. Gem in culmea extazului simtind cum imi adanceste membrul in gura ei si inchid ochii in momentul in care facr miscari de dute-vino cu dintii, limba ei invartindu-se in jurul membrului meu. Mareste ritmul miscarilor si se opreste in varful madularului meu, sugandu-l lacom in timp ce imi dau drumul in gura ei cu un geamat salbatic.

-Nu ai cum sa te impotrivesti dulceata. De acum incolo esti doar al meu, imi zambeste seducator in timp ce scapa de lenjeria ei intima si se aseaza deasupra mea, lasandu-se in jos pe membrul meu.

*Harry's Pov. *
Ma uit rugator in ochii ei, sperand ca are de gand sa imi accepte propunerea.

Odata ce va face asta, planul meu va decurge exact cum mi-am dorit. Ma voi comporta dulce si dragut cu ea, ca de fatada si apoi... Va trai un adevarat iad. De abia astept.

-Sigur, de ce nu... ofteaza usurata dupa un lung moment de tacere.

Fata mi se insenineaza brusc si ma apropii de ea, acaparandu-i corpul intr-o imbratisare stransa si sincera.

Chiar daca am de gand sa ma joc cu ea asta nu inseamna ca nu pot sa profit de afectiunea ei, care intr-un mod ciudat ma incalzeste. Da nimic mai mult. As putea spune ca ea e o sclava, o prizoniera si nimic mai mult. Sa nu mai spun de partidele inevitabile de sex pe care o sa le am cu ea, oricand voi dori. Amicul meu e deja foarte incantat de idee si vrea sa iasa din pantaloni sa o salute.

Melissa se retrage usor din imbratisare, plecandu-si privirea si chicotind discret cand imi vede umflatura din pantaloni. Usile liftului se deschid, asa ca ma apropii mai mult de ea, luand-o in brate in stilul mireasa pana la apartamentul 169.

Ce ironie a sortii cu acest numar.

Deplasandu-ma relaxat pe holul acestui etaj, caut cu privirea camera noastra, gasind-o intr-un final pe partea stanga. Descui in graba usa, inchizand-o cu cotul si o asez pe Melissa pe pat, punandu-ma in coate deasupra ei. O privesc adanc in ochi, observand o sclipire ciudata, ce emana iubire si caldura.

Zambesc satisfacut de efectul pe care il am asupra ei si imi apropii lent buzele de ale sale, asteptand sa faca ea pasul. Exact cum asteptam isi uneste lin buzele cu ale mele, incepand un sarut lent si senzual, din ce in ce mai adanc si salbatic. Imi duc mana intre picioarele ei, punand presiune pe locul unde e punctul sensibil si frecand lent de sus in jos. Gemete guturale ii ies printre buze, asa ca imi introduc mana prin blugii si lenjeria ei, frecandu-i apasat clitorisul in timp ce ea imi cauta nasturii camasii pentru a o da jos. Imi retrag rapid mana de pe feminitatea ei, dandu-mi camasa si blugii jos, urmand sa fac la fel cu hainele ei, aceasta ramanand doar in lenjerie intima. Ii plasez saruturi fine in scobitura gatului in timp ce caut capsa sutienului. Dintr-o miscare ii dau jos sutienul si incep sa ii sarut sanul stang, luand intre dinti sfarcul de mult intarit si sugandu-l lacom. Procedez la fel si cu sanul drept, coborand cu saruturile pe abdomen, tot mai aproape de feminitatea ei.

Ii sarut clitorisul prin lenjerie, simtind-o cum se incordeaza sub atingerile mele si trag cu dintii de marginea dantelata a chilotilor, dandu-i jos intr-o clipita. Melissa scoate un icnet scurt in momentul in care ii sarut clitorisul, urmand sa fac miscari circulare cu limba si sa ii sug infometat acel pachet de nervi care pulseaza sub atingerea mea.

Excitat peste masura imi dau rapid boxerii jos, cautandu-mi cu privirea blugii pentru a-mi lua un prezervativ. Marai nervos cand sunt nevoit sa ma dau jos din pat pentru a-mi lua blugii si fac rost de prezervativ, desfacandu-l si rulandu-l rapid pe membrul meu foarte intarit, ce sta drept in fata Melissei. Isi musca buza de placere urmarindu-ma cum ma plasez la intrarea ei, frecandu-i clitorisul cu capul membrului, pentru a o excita mai mult decat e deja.

-Harry, te implor, geme exasperata impingandu-se spre mine.

-Spune-mi ce vrei si iti voi da baby, spun senzual, nelasand-o sa imi cuprinda barbatia.

-P-pe tine. Te vreau. Te rog...

Ranjesc satisfacut si o patrund rapid, ea gemand de placere. Incep sa fac miscari lascive in de dute-vino in interiorul ei, sarutandu-i lobul urechii.

-Te simti atat de bine baby, gem excitat la urechea ei, marind ritmul patrunderilor.

-Harry!

-Sst printesa, mai am putin, o patrund din ce in ce mai tare si rapid.

Apuc grilajul patului si ma imping tot mai tare in ea, gemand salbatic. Isi pune mainile pe spatele meu si isi infige unghiile in carnea mea, facandu-ma sa gem satisfacut. O patrund adanc pentru ultima oara, urmand sa simt un val de placere care ma cuprinde, gemand in momentul orgasmului, la unison cu ea.

Ies usor din interiorul ei si arunc prezervativul pe podea, asezandu-ma langa Melissa si luand-o in brate. Se cuibareste la pieptul meu sarutandu-mi delicat gatul, eu plasandu-i un sarut fin pe cap. Inspir adanc si o strang mai tare la piept, observand cum cade treptat in bratele somnului.

Ar face bine sa se odihneasca, pentru ca maine o asteapta o zi foarte obositoare. Am o groaza de planuri cu ea.

_______________________________________________________

Hey precenasi, am reusit sa postez acest capitol care e cam pervers, dar eh... Stiiu ca va place =))).

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum