Cap.39-Don't do that!

912 76 28
                                    

*Harry's Pov. *
-Melissa, lasa jos cutitul si hai sa vorbim, rostesc calm spre ea pentru a nu o agita.

Chiar nu ma asteptam sa faca una ca asta, si sa isi infiga cutitul in ea e ultimul lucru pe care il vreau.

-Nu si de data asta, urla salbatic infigandu-si cutitul adanc in piept, urmand sa cada ca secerata la pamant cu mii de lacrimi ce ii curg domol pe fata.

Simt un junghi adanc in locul unde se presupune ca ar fi inima si cad involuntar in genunchi, uitandu-ma cu durere si cu groaza la corpul inert al Melissei. Imi revin imediat si ma ridic in picioare, deplasandu-ma spre corpul ei.

-Nu stati sa va uitati ca niste idioti, chemati salvarea!! marai in culmea furiei, in secunda urmatoare receptionerul punand mana pe telefon si chemand o ambulanta.

O ridic cu grija in bratele mele, carand-o grabit pana la iesirea din hotel unde deja astepta salvarea ceruta. Asistentii se grabesc sa iasa sin masina cu o targa, eu asezand-o atent pe suprafata acesteia. Ma urc in masina dupa ce Melissa e dusa inauntru si ma asez pe bancuta, tinandu-mi coatele pe genunchi si capul in palme.

Cat de idiot pot fi? Tot ce voiam era sa sufere putin, nu sa se sinucida ca o tampita! Am fost bland cu ea pana acum, dar imediat ce isi revine schimb foaia. La ce dracu se astepta?! Sa aiba parte numai de lapte si miere?! Cred ca uita ca nu am sentimente. Bine, poate am dar nu pentru ea! (N/A: Harry papusa, te cam minti pe tine, baietas... 😞)

Fara sa imi dau seama ajungem la spital, asistentii scotand-o pe Melissa din salvare si indreptandu-se cu ea spre intrarea cladirii. Parasesc rapid  vehiculul si pasesc cu incredere pe holul spitalului, indreptandu-ma spre receptie.

-Buna ziua, domule. Cu ce va pot ajuta? intreaba o femeie cu ochii albastrii si parul roscat, care se cam holbeaza la barbatia mea, muscandu-si provocator buza inferioara.

Wow, asta ar fi o partida geniala, dar e cam disperata dupa sex.

-Vreau sa stiu unde e Melissa Marlow. A sosit acum cateva secunde, imi dau ochii peste cap afisand o atitudine distanta, ca sa ii dau de inteles ca nu sunt interesat.

-Camera 12, etajul 2, imi zambeste dulce, facandu-mi cu ochiul.

Pufnesc amuzat de atitudinea ei de vaca in calduri, caci are balcoanele ca ale unei vaci, si ma grabesc spre camera Melissei, punandu-mi in minte sa nu ma enervez pe ea si sa fiu intelegator.

Chiar nu am chef de alte scene dramatice din partea ei. Deja am impresia ca traiesc intr-o telenovela d-aia amoroasa. Gah, imi vine sa vomit.

Inspir adanc inainte sa intru in camera Melissei, gasind-o dormind profund, un doctor de vreo 26 de ani stand in picioare langa ea si uitandu-se pe niste foi. Imi reglez vocea pentru a-i atrage atentia doctorului si pasesc cu incredere spre el, privind pierdut  corpul Melissei.

-Sunteti iubitul ei? intreaba suspicios doctorul, uitandu-se pe sub gene la mine.

-Logodnicul, il corectez detasat, in timp ce acesta ofteaza afectat. Deci? Va trai?

-A avut noroc. Cutitul nu i-a atins niciun organ vital. Desi, mai erau aproximativ 3 centimetri pana la inima. Poate doriti sa imi spuneti ce s-a intamplat, afiseaza o atitudine intimidanta, eu ramanand tare pe pozitii.

-Asta ma priveste strict pe mine si pe ea. Clar?

-Cat se poate de clar, domnule. Va recomand sa aveti mai mare grija cu ea, pentru ca e posibil sa aiba o cadere psihica si sa inebuneasca, rosteste dur inainte sa se indrepte spre usa si sa paraseasca camera, lasandu-ma singur cu mica mea printesa.

Numai printesa nu o sa mai fie cand o sa imi descarc toti nervii pe ea. Trebuie sa ii bag odata pentru totdeauna mintile in cap si sa o fac sa inteleaga ca este a mea si ca nu are dreptul sa faca astfel de scene tampite. Stiam eu ca o sa isi asume mai multe drepturi decat ar trebui, dar era vital sa o fac iubita mea pentru a o face sa se indragosteasca de mine si sa sufere mai mult.

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum