Cap.19-His tragic love story

1.4K 106 25
                                    

*Harry's Pov.*

-Ce ai zis iubire? Am auzit ceva, dar nu am inteles. Ce zici sa repeti? o intreb batjocoritor in timp ce ii imping tot mai mult ghearele in gat, urmarind cum se chinuie sa scape.

Zambesc diabolic privind-o direct in ochi si imi scot brusc ghearele din gatul ei, incepand sa ii ofer cu drag o ploaie de palme peste fata in timp ce ea tipa de durere. Imi infig brutal mainile in parul ei si trag de el in toate partile, observand siroaie de lacrimi ce ii curg ca o ploaie torentiala din ochi. Pufnesc nervos si imi retrag brusc mainile, oferindu-i mai apoi cu toata forta un pumn in obrazul stang, impactul facand-o sa se dezichilibreze si sa cada la pamant. O privesc in scarba aplecandu-ma pe genunchi pentru a ajunge la acelasi nivel cu ea si urmaresc cum isi strange neajutorata genunchii la piept, plasandu-si doborata capul pe ei si incepe sa planga in liniste, pieptul ei ridicandu-se si coborand intr-un ritm alert. Stau nemiscat minute bune savurand din suferinta ei, Evelyn ridicandu-si la un moment dat capul si tipand speriata in momentul in care ochii ei se conecteaza cu ai mei.

-D-de ce imi faci asta? intreaba slab printre suspine, abia mai putand sa respire.

-Lasa dramatismele draguta. Nu mai merge sa ma inmoi cu lacrimile tale inutile, marai nervos printre dinti si ma uit dur in ochii ei, putand sa vad cata suferinta se afla in spatele acestor ochi superbi de care am fost indragostit 4 ani, plini de chinuri. Din cauza ta am ajuns fara inima. Esti fericita?!? Mi-ai distrus viata si mai ai tupeul sa ma intrebi de ce iti fac "asta"?!? urlu in culmea furiei strangandu-mi puternic pumnii pentru a ma abtine sa nu sar la gatul ei si ma ridic in picioare, indreptandu-ma spre trupul lesinat al Melissei. Te-ai jucat cu corpul, mintea si sentimentele mele. M-ai calcat in picioare si m-ai manipulat cum ai vrut tu, fara sa iti pese cat de putin ca te iubeam ca un nebun. Ai vrut sa scapi de mine, sa ma omori. Felicitari, ti-a reusit planul... Dar, dupa atatia ani tu te tot ti dupa mine ca o obsedata ca sa ce? Sa incerci sa ma faci sa sufar? Nu, nu, nu iubire, roata se invarte si acum e randul meu sa te chinui. Deci, cu alte cuvinte, vreau sa pleci cu tot cu plodul tau nenorocit si sa ma lasi in pace sa imi fac planul cu Melissa. Daca te incapatanezi sa te tarasti dupa mine ca un vierme, atunci asa sa fie. Dar te asigur ca durerile si chinurile traite in iad vor fi insignifiante fata de ce o sa-ti fac daca nu ma lasi dracului in pace, inchei calm holbandu-ma lung la cat de frumoasa e Melissa cand doarme, simtind brusc niste furnicaturi ciudate in stomac.

-N-nu pot Harry...

-Si de ce ma rog? intreb cu mintea in alta parte, timp in care continui sa ma uit la trupul Melissei, zambind ca un prost.

-Pentru ca... Te iubesc...

Zambetul imi piere instantaneu si inima incepe sa imi bata incontrolabil in piept ramanand stana de piatra langa corpul Melissei, uitandu-ma confuz in gol. Scutur lent capul incruntandu-ma nervos si ma intorc rapid spre Evelyn care statea in aceeasi pozitie in care am lasat-o. Intr-o clipita ajung in fata ei si imi infig violent mana stanga in parul ei, obligand-o sa se ridice, ea chitaind de durere.

-Sti ce se spune draguto? Daca iubesti pe cineva, il lasi sa plece, si din cate vad tu faci exact opusul. Ai vrut sa te uit, si am facut-o. Dar nu-mi veni mie cu nimicuri d-astea de doi bani ca nu tin si nu ma impresionezi. Ne-am inteles scumpo? o intreb bland, retragandu-mi lent mana din parul ei.

-H-Harry, te rog crede-ma! Te iubesc!!! striga izbucnind intr-un hohot incontrolabil de plans.

-A da? Se pare ca roata chiar s-a intors. Dupa atata timp mi-a venit in sfarsit si mie randul sa iti calc in picioare sentimentele si visele, spun razand satisfacut in timp ce ii dau de tot drumul la par. Ah, draga Evelyn, mi-ai facut ziua mai buna. Acum cara-te, nu mai vreau sa-ti vad fata, ma deprima teribil, inchei indiferent intorcandu-i spatele.

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Where stories live. Discover now