Cap.14-A secret room

1.6K 103 6
                                    

Dedicat lui -Skittles5-

Ne asezam pe cate un scaun si ne apropiem de Ben, facand un cerc din scaune. Ben ofteaza scurt si isi regleaza vocea, aplecandu-se in fata. Isi pune coatele pe genunchi si isi impreuneaza mainile, privind ganditor in gol.

-Cat timp am fost in coma, incepe vorbind incet si calm, am aflat si am vazut o groaza de lucruri. Nici nu stiu cu ce sa incep... In primul rand, sa fii suflet e genial! Nu simti durere, foame, sete, poti sa treci prin orice, sau oricine, si sa afli aproape tot ce vrei. Printre sutele de lucruri pe care le-am vazut, am aflat care este istoria acestui ciudat spital. Totul a pornit de la o organizatie secreta, care era hotarata sa cucereasca lumea. Aceasta avea nevoie de o armata invincibila, o armata care putea sa elimine totul in calea ei. Si ce credeti ca le-a dat prin cap? Au rapit toti adolescentii de 15 ani si i-au supus la diferite teste de rezistenta. Unele erau foarte grele, chiar imposibile, si de aceea nu toti au supravietuit... Celor care au supravietuit li s-au administrat un drog foarte puternic in creier, care le-a anulat toate functiile vitale... Nu simteau nevoia de hrana, de iubire, nu aveau mila fata de nimeni. Drogul asta le-a marit enorm capacitatea intelectuala, dar i-a facut dependenti de a ucide, de a bea sange uman... Timpul a trecut, iar ei erau instruiti intr-un mod foarte brutal sa nu aiba mila fata de nimeni, sa omoare pe oricine l-i se impotriveste. Au invatat medicina ca sa treaca in lume drept doctori, dar tratamentul de care aveau parte era oribil, erau maltratati, raniti, tot ce se poate mai rau. Pana cand acestia s-au razvratit si au omorat toti membrii organizatiei. Dar, cineva la fel de istet ca ei a supravietuit, si...

-Ce s-a intamplat? il intreb revoltata ca a intrerupt povestea, Ben uitandu-se prin camera dupa ceva anume.

-Unde e Sam?

-Cum unde e? E chiar aici, spun si imi intorc privirea spre locul unde se presupune ca trebuia sa fie Sam, observand ca aceasta lipsea.

-Nu e de bine daca rataceste singura in spitalul asta. Merg dupa ea, iar voi stati aici, ma intorc imediat, spune grabit si se ridica de pe scaun, disparand mai apoi din incapere.

-Puteam sa jur ca acum 2 minute Sam era aici, spun si ma ridic incet, uitandu-ma incruntata la scaunul unde statea Sam.

-Probabil s-a dus sa ia putin aer, spune nepasator Luke, fluturand plictisit cu mana prin aer.

Cred ca eram atat de prinsa in poveste incat nici nu mi-am dat seama cand a plecat Sam... Luke era la fel de concentrat la poveste ca mine iar Ben statea cu privirea in pamant la un moment dat, deci a putut sa plece fara sa creeze prea mult scandal. Pana acum...

Deci ei au ajuns sa fie criminali din cauza unui drog... Ma intreb cam in ce an s-a intamplat asta... Am o gramada de intrebari care nu-mi dau pace. Spre exemplu, cum au ajuns ei sa lucreze in spitalul asta fara sa fie concediati? Adica, directorul spitalului nu stia ce se intampla in spitalul lui? Si cum de nu au ajuns la inchisoare?

Imi intorc privirea spre usa din metal, prin gemuletul spart zarind o femeie cu parul blond, destul de scurt si cu ochii verzi, care era foarte machiata, machiajul scotandu-i in relief ochii ei foarte frumosi. Respiratia mi se accelereaza involuntar vazand cum ochii femeii devin mai negri ca noaptea, gura ei fiind complet deshisa, parca vrand sa ma ameninte. Brusc, fata ei se umple de sange, incepand sa ii curga o gramada de sange din ochi si gura, aceasta scotand un tipat teribil de chinuitor. Imi duc rapid mainile la urechi incercand sa opresc tipatul groaznic care imi provoca dureri oribile de cap, dar fara rezultat, caci tipatul continua sa rasune puternic in capul meu.

-Opreste-te!!! tip disperata spre femeia din spatele usii metalice, care treptat se transorma intr-un fum negru, in cele din urma disparand.

-Ce ai patit Mel? ma intreaba speriat Luke intorcandu-ma cu fata spre el.

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum