Cap.36-A relation...

995 75 23
                                    

-Da, eu sunt. E vreo problema? intreaba cu o atitudine usor aroganta, dandu-si ochii peste cap.

Wow, tipul asta chiar stie sa joace teatru.

-Nu domnule, doar ca odata ce aceasta plata va fi efectuata veti ramane fara bani pe card. Sunteti de acord? intreaba supus, eu rasufland usurata ca i-a mers mica lui smecherie.

-Sigur, nu e singurul meu tip de venit, asta daca intelegi la ce ma refer, spune afisand cel mai increzut si mandru zambet pe care l-am vazut vreodata la el.

-Da, inteleg domnule Castle. Apartamentul dumneavoastra e la etajul 8, numarul 169. Va doresc o sedere placuta, incheie la fel de formal ca la inceput, oferindu-ne un mic zambet care parca spune ca e satul de slujba lui.

Urmaresc cum Harry aproba scurt din cap, urmand sa ia cheile si sa se deplaseze spre lifturi. Pornesc si eu in urma lui, afisand cea mai normala atitudine, chiar daca nu imi mai schimbasem hainele de aproximativ 2 luni, iar parul meu mai are putin si devine mai gras ca o ceafa de porc.

Eu, care imi faceam baie odata la 4 zile, sa stau atata fara sa ma spal e ca si cand as trai un iad.

Fara sa imi dau seama, Harry ma ia de mana, parand chiar foarte fericit si... Normal. Imi dau ochii peste cap si ignor miscarea lui  prost gandita,  afisand o atitudine distanta in timp  ce  astept sosirea liftului. Clinchetul anunta sosirea ascensorului, urmand sa ne urcam in el si sa asteptam sa ne duca la etajul 8.

Cam sus, dar asta e.

Imediat ce usile liftului se inchid Harry se napusteste asupra mea, lipindu-ma cu spatele de peretii liftului. Se uita adanc in ochii mei, privirea lui exprimand pofta, si se apropie de urechea mea, muscandu-mi delicat lobul.

-Ce ai zice sa facem pace cat vom sta in oras? rosteste cu vocea lui ragusita si sexy, care imi face picioarele de gelatina.

-Ca sa ce? Sa ma futi cat vrei tu si dupa sa ma omori fara niciun pic de regret? spun cu toata hotararea necesara sa nu ii cad in plasa si incerc sa plec de langa el, dar fara reusita,  caci isi plaseaza imediat genunchiul intre picioarele mele, imobilizandu-mi orice miscare.

-Habar n-ai cat de mult ma provoci cand faci pe inabordabila, baby, maraie excitat, urmand sa plaseze un sarut fin pe gatul meu.

-Nu am de gand sa cad in plasa si de data asta. Asa ca da-te de pe mine!

Ofteaza lung, uitandu-se in ochii mei cu o privire ce exprima putina durere si regret.

Iluzie optica Melissa, retine ca nu are sentimente.

-Te rog. Chiar as vrea sa ne intelegem bine, sa fim... Ca un cuplu, rosteste sincer mangaindu-mi coapsa cu mana stanga.

-U-un cuplu? intreb emotionata, uitandu-ma cercetator in ochii lui sa vad daca minte.

-Un cuplu. Melissa, vrei sa fii iubita mea?

*Luke's Pov. *

-Te implor, opreste-te! Nu mai rezist! urlu disperat spre demonul c sta si se uita satisfacut la mine, in timp ce viermii mananca tot mai mult din mine.

Lanturile care ma tin captiv se strang tot mai mult in jurul incheieturilor mele, simtindu-se ca si cand cineva mi-ar fi dat foc la maini.

-Destul, vreau sa il am doar eu, aud o voce feminina placuta, urmand sa fiu eliberat din lanturi si sa cad neajutorat la pamant.

Intr-o fractiune de secunda viermii din interiorul meu dispar ca prin magie, mai apoi fiind ridicat de la pamant si trantit pe un pat destul de confortabil. Gem de durere, neobservand faptul ca cineva se urca langa mine in pat si ma saruta bland pe gat .

-Esti atat de delicios Luke, geme in urechea mea aceeasi femeie si se da jos de pe mine, privindu-ma provocator.

Ma ridic cu greu in sezut, vazand in fata mea o femeie foarte frumoasa, cu ochii verzi si parul blond foarte frumos.

Oare cine o fi acest inger? A venit sa ma salveze din  infern?

-Stai calm dragule, nu pleci de aici cu una cu doua. Sunt si eu tot un demon si am zis ca ar fi mai bine sa ma ocup personal de tine. Numel meu e Evelyn si vom petrece clipe fierbinti impreuna, in fiecare zi, rosteste cu un zambet infiorator pe buze, urmand sa ma sarute delicat, apoi cu tot mai multa pofta.

____________________________________________________________________

Hey amici, stiu ca e o premiera ca am postat doua capitole in doua zilr, dar am zis sa ma revansez fata de voi pentru ca au fost dati in care nu am postat foarte mult timp...

Va multumesc enorm ca imi cititi cartea si stiu ca e un capitol scurt, dar... Lipsa de inspiratie spune totul:)))

Va pup si sa aveti o zi buna :*

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Where stories live. Discover now