Cap.11-Dead...

1.7K 105 5
                                    

Dedicat lui DW_Elli_Elli_1D

-Oops mi-a scapat... Pa fraiero! spune si dispare in urmatoarele secunde, lasandu-ma cu ochii in soare.

Cred ca voi exploda in curand la cate sentimente am trait in ultima vreme: tristete, nervozitate, bucurie, confuzie, frica... Nu inteleg, blondul ala a vorbit serios, sau doar si-a batut joc de mine? Si de ce m-a facut sa pic prost in fata profesorului si a colegilor mei??

Cum aceste intrebari mi le pun in zadar, mai bine uit incidentul. Intru relaxata in liceu si simt cum telefonul imi vibreaza in blugi, semn ca cineva ma suna. Scot cu grija telefonul din blugii care erau cam stramti si ma uit buimaca la ecranul telefonului, vazand ca ma suna Luke.

Din cate imi amintesc, tocmai am avut ora cu el, deci de ce m-ar suna? Adica stie ce s-a intamplat... Intr-un final ma decid sa raspund si pun tematoare telefonul la ureche.

-Alo?

-.....

-Luke, de ce m-ai sunat?

-Melissa... Ai grija...

-H-Harry? Tu esti?

-....

Inchid telefonul si il bag rapid in blugi, fiind zapacita de ciudatul apel primit.

Ala era Harry, pot sa jur! Accentul ala l-as cunoaste oriunde... N-am de gand sa il las sa imi strice ziua, mai mult de cat e deja.

Oftez incet si ma indrept spre dulapul meu, ca sa imi iau cartile pentru urmatoarea ora. Mergand linistita spre dulapul meu, o blonda trece grabita pe langa mine, lovindu-ma destul de rau.

-Ai grija pe unde mergi! strig nervoasa spre blonda care se oprise din mers, stand cu spatele la mine.

-Poftim? ma intreaba intorcandu-se spre mine, putand sa vad persoana pe care o dispretuiesc cel mai mult: Rebecca.

-Nu ai auzit bine, sau ai nevoie de aparat auditiv? o intreb ironic punandu-mi mainile in san.

-Mai, mai, mai, pe cine avem noi aici? Noua iubita a lui Luke. Stai linistita scumpo, o sa scape de tine imediat ce ii cazi in plasa si te culci cu el. Asa cum a facut cu fiecare fata cu care a fost, spune chicotind.

-Si de ce te-as crede fix pe tine?

-Pe mine ma doare fix in degetul mic daca ma crezi sau nu, eu doar ti-am spus ca sa nu te mire daca o sa te paraseasca dupa o noapte... Fierbinte... A, si apropo, in seara asta voi avea o noapte alba cu Luke, sa nu te intrebi unde e in seara asta, spune dand din genele ei false.

-Poftim?!? o intreb nervoasa lasandu-mi mainile pe langa corp si inclestandu-mi pumnii.

-Esti proasta sau te prefaci? O sa mi-o trag cu el asa cum obisnuiam sa fac! Abia astept, spune muscandu-si buza inferioara.

-Tu esti cea mai proasta fiinta de pe tot pamantul daca crezi ca Luke m-ar inseala! Ma iubeste si asa va fi mereu! spun printre dinti, abtinandu-ma cu greu sa nu o trag de extensiile alea ieftine.

-Cum spui tu Lissa, spune izbucnind intr-un hohot de ras.

-E Melissa curvo! scuip spre ea, sagetand-o cu privirea.

-Ai grija cum vorbesti fetito, sau...

-Sau ce? o intrerup uitandu-ma sfidator la ea.

-O sa vezi, spune zambindu-mi fals si se intoarce cu spatele la mine, incepand sa mearga tantos.

Urasc sa o vad mergand asa tantos, imi provoaca sila! Imi dau ochii peste cap si imi continui grabita drumul spre dulap, auzind ca se suna de intrare. Deschid dulapul si imi iau lucrurile necesare pentru ora de stiinte, inchid dulapul si ma indrept spre clasa.

Prizoniera răului +18 [Vol. 1]Där berättelser lever. Upptäck nu