Дванадесета Глава

5.4K 417 26
                                    

Пътуването мина по- бързо, отколкото очаквах. 3 часа минаха като 1. А и да се похваля- нито един път не ми стана лошо. Може би само на 1-2 по-остри завоя, но всичките пеещи и танцуващи тийнейджъри около мен доста помогнаха. Ако ми прилошееше, започвах да гледам през прозореца, обръщайки внимание на всеки един детайл от заобикалящата ни природа.
Когато най-сетне автобусът паркира пред хотела, стана голяма надпревара кой да излезе по-скоро и да си поеме малко свеж въздух, а и повечето бяхме схванати. Моят куфар и този на Джоанна бяха почти еднакви, така че се наложи да ги отворим, за да ги разпознаем.

- Хайде, съберете се при мен!- Извика строго госпожа Тод, преподаваща Математика.- Трябват ми шест момичета за единия апартамент.

- Апартамент ли?!- Тихо извика Джоанна.- Мислех, че ще сме по стаи.

- Ще има и стаи, но момичетата ще сте разпределени в два апартамента, по пет и по шест в един.

- Лизи, Ан!- Побутна ни Джо.- Хайде да сме в апартамента за шестима. По- забавно ще е- двете с Ан кимнахме и се обърнахме към госпожата.

- Добре, момичетата от шесторката да вдигнат ръка!- Аз, Джоанна, Ан, Ариана, Кара и Барбара вдигнахме ръце и госпожата даде ключа за апартамента на Кара.

Шестте тръгнахме към асансьора, като едва се побрахме в него заедно с багажите. Щом вратите се затвориха, всички вперихме погледи в Ариана. Знаехме как се държи иначе, не ми се вярваше сега да се промени.

- Знам какво си мислите всички, но обещавам, че няма да създавам проблеми! И не ме гледайте все едно съм сериен убиец!- Ядосана, тя излезе от аснсьора и се облегна на вратата на апартамента докато Кара отключи.

- Какво не й е наред на тая врата!- Ядоса се блондинката и заблъска по вратата.- Не се откючва.- Барбара взе внимателно ключа от нея и след 5 минути борба с бравата най- накрая влязохме в помещението.

Имаше 3 стаи с по едно двойно легло и гардероб във всяка, а в едната имаше и телевизор. Баните бяха 2, но душ имаше само в едната.

- Явно все пак някоя ще спи в една стая с мен!- извъртя очи Ариана и остави куфара си в една от стаите.

Аз и Джоанна взехме спалнята с телевизора , като впоследствие се оказа, че има и тераса. Барбара и Кара заеха втората спалня.

- Сриозно ли?!- Извъртя очи Ан. Оказа се, че тя трябва да е с Ариана.

- Спокойно, аз не хапя! Няма да те изям. А и не ми е от полза да съм в лоши отношение със "съквартирантките" си- госпожица Гранде подаде ръка на Ан в знак на примирие и синеочката несигурно я пое.

Училище за знаменитостиWhere stories live. Discover now