Тридесет и Девета Глава

4.1K 303 27
                                    

Цял ден не видях нито Хари, нито Зейн, нито който и да е от групата в училище. Не исках да питам Ари къде са, защото пак щеше да ми изнася лекция на тема "Ти си силна, млада жена и нямаш нужда от мъже около себе си!". Цял ден ми повтаряше едно и също. Но не можеш да си избия от главата изражението на Хари, когато вчера си тръгна от дома ми. До последно не можех да обеля и една дума, а когато останах сама, половин час седях на леглото, вперила поглед в стената. Обмислях последните няколко месеца от живота ми. Откакто дойдох в това училище, всичко се промени, животът ми се усложни и изпитах толкова много чувства накуп...Може би беше лоша идея да се опитам да се впиша в това общество, всичко беше прекалено много за мен...

- Госпожице Бекъм, слушате ли ме?- Преподавателката по математика бе забила пронизващия си, студен поглед в мен. Чак тогава излязох от транса, в кокто явно бях изпаднала последните минути. Извиних се тихо и започнах да записвам задачите в червената си тетрадка.


По време на обяда първото нещо, за което се сетих, бе да намеря човек, който да знае къде е Хари.

- Наш!- Повиках синеочкото, щом го забелязах да се лута в столовата. Момчето приглади дългата си кестенява коса назад и се приближи.

- Хей, Как си?- Прегърна ме през кръста и разроши косата ми.

- Идва ми да легна на пода и да заспя...Както и да е, за друго те повиках. Знаеш ли къде са Хари, Лу, Лиам, Зейн и Найл?

- Не знаеш ли? Днес гостуват в едно предаване, ще промотират новия албум "FOUR". Утре би трябвало да се върнат. Защо, да не би някой да ти липсва?- Наш ми намигна, а аз само извъртях очи, леко го сръчках и излязох от столовата.

След училище с Ариана отидохме вкъщи, тъй като трябваше да й помогна с домашната по математика.

- Не мога да те гледам повече така!- Тя драматично хвърли химикала само след 15 минути учене.- Изобщо не си концентрирана. Тук сме, за да ми помагаш, а с това темпо ще изкарам двойка. Това, че с Хари сте се скарали, не значи, че трябва да се депресираш...Знаш ли какво?!

- Очевидно не знам какво- уморено разтрих слепоочията си.

- Довечера отиваме на парти!

- Няма начин. Искам вечерта да се завия с топлото си одеало и да изгледам цял сезон на някой сериал. Нямам време за купони.

Училище за знаменитостиWhere stories live. Discover now