Тридесет и Трета Глава

4.6K 365 36
                                    

Бях се унесла, все още легнала на дивана, когато силно тропане по вратата ме стресна.

- Аз ще отворя!- Извика Бруклин и се втурна към края на стаята.

Едва бе открехнал вратата, когато Ариана влетя в къщата, очите й сканираха стаята и щом ме видя, веднага се стрелна към дивана.

- Внимавай да не ми седнеш на крака!- Изкрещях светкавично преди да е прекалено късно.

- За бога, Лизи, да не си се потрошила?! Както и да е, трябва да ти разкажа! Нали тази вечер имах среща с Ейдън и той ме взе от нас и отидохме до киното и гледахме един филм, на който не му помня името и не гледах много, тъй като главно гледах брат ти, и той ми взе начос, а знаеш, че обожавам начос, и после си говорихме и после го прегърнах и накрая той ме целуна и май умрях!- Каза всичко толкова бързо и на един дъх, че ми трябваше още минута, за да осмисля думите й.

-...Значи си го целунала?- Повдигнах вежда.

- Да!

- И той те целуна?

- Абсолютно! Толкова е прекрасен и очите му са толкова красиви и просто искам  да го гледам цял живот и едва ли някога ще ми омръзне!

- Ари, успокой топката! Познаваш го от два дена и сте били само на една среща. Не знам дали е добра идея толкова бързо да се развият нещата. Не знаеш нищо за личния му живот, за семейството му...

- Ти си семейството му.

- За друго говоря. Просто сте толкова различни и не мисля, че сте един за друг...- Въодушевението на Ариана спадна като балон и сведе поглед, хапейки долната си устна.

- Ти не разбираш...Очевидно просто не искаш да излизам с брат ти. Мислех, че като моя отскоро най- добра приятелка, ще ме разбереш и заедно ще подскачаме и ще се радваме...Очевидно в момента не можеш да скачаш, но разбра какво имам предвид! Защо не си щастлива, че и аз съм щастлива?

- Знаеш, че винаги ще се радвам ма щастието ти, Ари. Но не мисля, че ще го намериш с Ейдън. Обичам и двама ви, но не мога да си ви представя заедно...

- Ето, пак става дума за теб! Винаги свеждаш всичко до теб! Превръщаш се в Тейлър, а нали точно това в нея не харесваше?...Както и да е, мисля, че ще е най- добре да тръгвам. Благодаря за подкрепата.- Преди да кажа още нещо, момичето излезе от къщата, затръшвайки вратата зад гърба си.

Училище за знаменитостиWhere stories live. Discover now