НОВА ИСТОРИЯ!!!

2.4K 122 22
                                    

Извинявам се, че най- вероятно съм ви заблудила, това не е нова глава! :д
Искам да ви кажа, че след като завърша "Училище за знаменитости", ще публикувам новата си история "Locker 101. Наистина силно се надавам да ви хареса, макар че съм сигурна, че една главна подробност може би ще отблъсне голяма част от вас.
Работата е там, че...историята е slash (Boyxboy) и ще е Лари (за Луи и Хари). За тези, които загряват по- бавно (това съм аз в 99% процента от времето): истороята ще е "гейска".
Все пак не се отказвайте веднага да я четете, защото обещавам, че ще е много интересна и сладка и...абе ще четете, за да разберете :ддд

Ето го и резюмето:

Едно училищно шкафче. Двама души. Две момчета с коренни разлики в характерите.
Хари- стеснително, но и любопитно момче. И Луи- едно от най- шумните и егоистични същества, което къдрокоското бе срещал.
Дали многобройните обедни почивки, които двете момчета ще прекарат в училищните тоалетни, нарастващите списъци с песни и непредвидените гостувания с преспиване ще накарат Хари да промени мнението си за Луи? И дали Луи ще загърби най- големите си недостатъци и ще позволи на Хари да го научи на най- важното- да дели?

Силно се надявам и този мой проект да постигне същия успех, като сегашният...

Моля ви, оставете мнението си по историята и резюмето в коментарите. Там може да ме питате всичко, каквото пожелаете, свързано с новата история. И кажете дали ще я следите (аз така или иначе ще я публикувам, но все искам да видя колко хора се интересуват).

Нова глава на "Училище за знаменитости" ще има най- вероятно утре (тя е готова, само остава да я редактирам).

Училище за знаменитостиWhere stories live. Discover now