Proloog

1.3K 34 0
                                    

Coincidence?

Proloog

Mijn naam is Rebecca Green, maar ik ga liever door het leven als Beca.

Ik ben 17 jaar en woon in Bradford met m'n ouders. Ik kom oorspronkelijk uit Rotterdam, in Nederland, maar we zijn verhuist toen ik 10 was, omdat mijn ouders hier allebei een baan aangeboden kregen. Ik heb er nooit erg mee gezeten. Ik haatte mijn leven daar om het maar zo te zeggen.

Ik werd gepest, omdat ik gewoon de pispaal was waarschijnlijk. Ik durfde niet voor mezelf op te komen. Dat is nu wel anders. Ik zit in mijn laatste jaar op de middelbare school, en sinds ik hier woon, had ik meer zelfvertrouwen gekregen.

Ik ben nu veilig, om het maar zo te zeggen.

Ik heb een vriendinnen groepje, met drie andere meisjes. Julie, ook wel Juul, is mijn beste vriendin. Dan heb je nog Laura, en Nikita. Ik ben best hecht geraakt met hen, maar Juul is er echt voor me geweest vanaf het begin.

Ja, er zijn een paar jongens in m'n leven geweest. Maar door hen vertrouwde ik geen enkele jongen meer in m'n leven. Vooral door m'n laatste vriendje:

Luke.

We hebben zo ongeveer een half jaar wat gehad. Hij vond het nooit zo'n probleem dat we nooit verder gingen dan zoenen, omdat ik me daar niet prettig bij voelde. Tenminste, dat was dat hij zei. Totdat ik hem dronken aantrof in zijn huis met een of ander meisje, zoenend. Hij vertelde dat hij nooit van me gehouden had, en dat ik er alleen was voor de seks, en omdat ik hem dat niet gaf, hij me niet meer wilde. En toen werd ik het huis uit gezet.

Sinds toen vertrouwde ik geen enkele jongen, hoe lief hij er ook uitzag. Ik heb sinds toen ook geen vriendje of date gehad. Ik negeerde iedereen die probeerde te flirten.

Ik sloot liefde uit.

Ik geloofde niet meer in de liefde.

Tot die ene dag....

Coincidence?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu