Epiloog

385 31 15
                                    

Coincidence?

Epiloog

Beca's P.O.V.

Mei 2017

"Hoe laat zou iedereen ook alweer hier zijn?!" Riep ik van de keuken. Ik was bezig met het klaarmaken van wat hapjes, en ik zette de glazen klaar. Geen reactie van Zayn.

"Zayn?!" Riep ik nog een keer. Ik stond even stil en wachtte op een reactie, die ik na een tijdje wachten nog steeds niet kreeg. Wat was die jongen aan het doen? Ik zette alles even neer, en liep naar de deur en deed hem open. Ik luisterde. Geen geluid. Ik liep de trap op naar boven. Ik hoorde zachtjes gesnurk, en ik wist meteen wat er aan de hand was. Ik glimlachte en deed de slaapkamerdeur open.

En daar lag hij dan. Op z'n buik, met z'n armen om een kussen heen geslagen. Hij zag er heel lief uit. En hij had ook wel een lange dag gehad. Ik liep om het bed heen, en ging naast hem liggen. Ik haalde een hand zachtjes door z'n haar, en gaf hem een kleine kus op z'n hoofd. Ik wreef zachtjes met m'n hand over z'n rug.

"Zayn.." Fluisterde ik. Ik hoorde een kreun, en z'n armen sloten zich steviger om het kussen heen. Ik lachte.

"Je moet wakker worden. Ze kunnen elk moment hier zijn." Zei ik zachtjes. Ik pookte z'n arm, en voelde hem bewegen.

"Fuck die mensen-" uit het niets werd ik bij m'n middel opgetild, en ik liet bijna een gil van schrik. Ik lag nu op Zayn, die nu langzaam z'n ogen opendeed en naar me glimlachte.

"Ik wil alleen jou." Fluisterde hij. Ik lachte. Ik kuste hem zachtjes, en voelde zijn handen nu op mijn heupen rusten. Mijn handen sloten zich om zijn nek, en Zayn kuste terug. Dat deed me denken aan twee jaar terug.

Flashback

Januari 2015

"Het is heerlijk hier Zayn." Ik opende langzaam m'n ogen om Zayn nog naast me te zien liggen. We lagen op het strand aan de kust van Australië. We hadden besloten, sinds we een jaar samen waren, om op vakantie te gaan, om het te vieren. Ik had ondertussen een baan gevonden als verkoopster bij Jilton's, een winkel om de hoek van ons huis. Zayn was bij me komen intrekken, en had in de dezelfde periode als ik ook een nieuwe baan gevonden.

"Alleen het beste voor mijn meisje."Zayn keek me aan, die ondertussen ook was gaan zitten, en gaf me een knipoog. Ik bloosde. Het ging goed tussen ons tweeën. Ik heb geen spijt gehad van de tweede kans die ik Zayn had gegeven. Ik wist altijd al dat er iets niet goed zat, maar ook had ik altijd geweten dat Zayn een goed hart had. Hij wist het alleen zelf ook niet. We hadden veel meegemaakt het afgelopen jaar. En Niall en Cassidy hadden zich verloofd.

Luke zat vast achter slot en grendel, minstens voor vijf jaar. Louis en Harry waren gevlucht nog tijdens de schietpartij in mijn huis, en werden lang als gezocht opgegeven, maar een paar maanden geleden hadden we een telefoontje van het politie bureau gehad dat ze ze gevonden hadden. Ze hadden zich schuil gehouden in London. Zij kregen twee jaar celstraf. Het moment dat ik wist dat ook zij vastzaten, ging er een enorme last van m'n schouders. Ik was officieel veilig. Samen met Zayn.

"Waar denk je aan?" Vroeg Zayn. Ik glimlachte.

"Gewoon, aan alles wat er is gebeurd." Antwoordde ik zachtjes. Ik haalde onverschillig m'n schouders op.

"Het is een moeilijk, en lang jaar geweest.." Zucht Zayn. Ik knik. Zayn stond op, me stak zijn hand uit naar me.

"Kom." Zei hij zachtjes. Ik pakte verward zijn hand, deed onze handdoeken in mijn tas, en liep met Zayn mee. Het was rond zeven uur in de avond, vlak voor zonsondergang. Het was een prachtig uitzicht, en heerlijk warm. Zayn en ik liepen hand in hand door het zand nu, allebei op onze blote voeten. Ik legde m'n hoofd op zijn schouder, en deed voor een seconde m'n ogen even dicht, en ademde de zeegeur in. Ik was gelukkig, en dat na een lange periode waarin ik dacht dat dat nooit meer zou gaan gebeuren. Altijd blijven hopen..

Coincidence?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu