27. Weg

818 23 3
                                    

Coincidence?

Hoofdstuk 27. Weg

Beca's P.O.V.

Ik werd wakker van het licht dat de gordijnen doorlieten. Ik zat meteen rechtop in het bed waar ik in lag. In welk bed lag ik eigenlijk? Ik keek om me heen. Waar was ik? Dat was totdat ik naast me keek. Daar lag Zayn op z'n buik te snurken. Langzaam kwamen de herinneringen weer in m'n hoofd. Ik was dronken gisteren. Even alles op een rijtje zetten.

We gingen nooit heb ik ooit spelen, we werden dronken. Zayn had de muziek aangezet, en we gingen dansen. M'n moeder had me nog gebeld waar ik was, en ik had gezegd dat ik bij m'n vriendin bleef slapen. Daarna hadden we...

We hadden seks...

Dat was niet bepaald de manier waarop ik m'n maagdelijkheid wilde verliezen... Een dronken fout. Maar was het zo fout? Mijn eerste keer met m'n vriendje. Het was toch niks ergs? Het was zo geweldig. Het voelde zo goed. Zayn was zo lief, rustig. Ik kon me opeens weer alles herinneren.

Flashback

"Nou, waar waren we gebleven?" Vroeg Zayn. Ik keek hem aan, om hem met een hongerige blik terug te zien kijken.

"You tell me." Zei ik met een gemene glimlach terug. Zayn liep op me af met een grote glimlach. Uit het niets voelde ik Zayn z'n hand bij m'n knieholtes me zo van de grond af halen. Met z'n andere hand ondersteunde hij m'n rug. Hij keerde om, en liep naar de trap toe.

Bovenaan de trap, schopte hij z'n slaapkamerdeur open, en liep snel de kamer in. Ik kon niet stoppen met lachen. De alcohol...

Hij begon met kusjes geven op m'n wang. Ik giechelde. Langzaam legde hij me neer op het bed, en al snel lag hij over me heen. Hij ging door met kusjes geven, langzaam naar beneden.

Uiteindelijk waren we allebei uit de kleren. Als ik nuchter was had ik niet zeker geweten of ik dit had gedaan, maar iets in m'n hoofd zei: waarom niet? Gek genoeg luisterde ik ernaar. Waarom niet?

Zayn drukte voor een laatste keer nog zijn lippen op die van mij. Ik had nog lang niet genoeg, toen hij terugtrok. Hij keek me bezorgd aan.

"Weet je dit zeker Beca?" Hij was echt bezorgd. Met een glimlach knikte ik.

En met die knik, was het gebeurd.

Flashback over.

"Beca?" Ik hoorde gemompel naast me. Zayn kneep z'n ogen dicht, en deed de half open. Ik gaf hem een glimlach, en hij lachte terug.

"Goeiemorgen beauty." Ik ging weer naast hem liggen, sinds ik nog steeds rechtop in bed zat, en gaf hem een kus.

"Goeiemorgen handsome." Zei ik terug.

"Sinds wanneer ben ik handsome?"

"Ben je altijd al geweest." Zei ik met een knipoog.

"Dan moet je het me maar vaker vertellen-" Uit het niets lag Zayn weer over me heen.

"Ik ben nogal vergeetachtig." Zei hij, en drukte een zachte kus op m'n lippen.

"Ben je gisteravond dan ook al vergeten?" Vroeg ik voor de grap.

"Dat toevallig ben ik niet vergeten." Zei Zayn met een glimlach. Ik glimlachte terug.

"En dat ga ik niet snel vergeten ook." Zei hij er achteraan.

"Misschien moeten we dit voor de zekerheid vaker doen-" Begon ik, en rolde mezelf en Zayn over, zodat ik op hem lag.

"Dan weten we zeker dat je het niet vergeet." Zei ik met een knipoog.

Coincidence?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu