24. Bekeken

822 25 1
                                    

Coincidence?

Hoofdstuk 24. Bekeken

Beca's P.O.V.

Ik rende snel de trap op, naar m'n kamer. Ik stond voor m'n kleding kast. De kleding kast waar Zayn zich gisteren nog in verstopte voor m'n ouders. Ik hield nooit geheimen voor m'n ouders. Wat was er met me aan de hand? Ik deed anders...

Ik schudde de gedachtes uit m'n hoofd. Waarom zou ik me aanpassen aan m'n ouders terwijl ze niet eens aan mij dachten? Nu, ik moest er met m'n hoofd bij blijven.

"What to wear, what to wear, what to wear." Mompelde ik. Ik pakte donkerblauwe skinny jeans, en een felgekleurd topje, met een leuk vestje eroverheen. Ik legde ze in de badkamer, en pakte m'n make-up en m'n borstel.

Ik was al een tijdje bezig toen ik uit het niets geklop op de badkamerdeur hoorde.

"Beca? Wat ben je aan het doen? Je doet er een eeuwigheid over!" Riep Zayn vanaf de andere kant van de deur.

"Hij is open hoor." Zei ik terug, en deed de badkamerdeur voor hem open. Ik liet Zayn binnen, en ging weer door met waar ik mee bezig was.

"Serieus? Je doet zo lang over je make-up? Ben ik even blij dat ik je gister niet terug heb laten gaan voor je make-up." Zei Zayn. Hij keek met grote ogen naar alles wat er lag. Hij wilde het aanraken, maar ik was hem voor.

"Af!" Riep ik, en sloeg z'n hand weg.

"Auw! Is dit zo belangrijk voor je?" Hij wreef over z'n hand. Terwijl ik m'n mascara stond te doen, reageerde ik een beetje mompelend terug.

"Voor mij wel ja." Ik was klaar met m'n mascara. Ik besloot m'n eyeliner, en oogpotlood het maar te laten voor wat het was. Ik wilde Zayn net nog langer laten wachten.

"Klaar." Zayn slaakte een zucht van opluchting. Hij pakte m'n hand. "Let's go." We liepen de trap af, en naar de voordeur. We trokken onze jassen aan, en we liepen de deur uit.

~~

We liepen ongeveer één minuut, en we stonden voor Zayn z'n deur. Hij deed de deur open, en we liepen naar binnen.

We hadden precies hetzelfde rijtjeshuis, maar zijn huis was hartstikke anders ingericht. Ik keek m'n ogen uit. Het was anders dan ik verwacht had.

'Dus, ehm... Dit is het dan." Zei Zayn, en krabde aan de achterkant van zijn nek, en je kon duidelijk zien dat hij gegeneerd was. Ik pakte zijn hand, en ik trok mezelf dicht tegen hem aan.

"Het is een hartstikke leuk huis Zayn." Zei ik met een klein glimlachje op. Hij moest nu ook lachen, en ik gaf hem een snel kusje, maar Zayn wilde blijkbaar meer. Er kwam een grom uit het achterste van z'n keel.

"Hmm, kom terug jij." Zijn lippen drukten hard op die van mij. Weigeren was geen optie. Het ging al heel snel over in een tongzoen. We waren helemaal verstrengeld in elkaar toen mijn ene hand om zijn nek lag, en de andere om zijn middel zat, en zijn ene arm om mijn middel en de andere op m'n wang.

Zachtjes wreef hij met z'n duim weer over m'n gezicht. Hij deed zo voorzichtig. Het was zo lief allemaal. Ik ging met mijn hand door z'n haar heen, en glimlachte in onze kus.

Zijn hand ging nu ook naar m'n middel, en trok me dicht tegen zich aan, terwijl hij rustig naar achter liep. Ik kon niet loskomen, dus ik moest meelopen.

We kwamen aan bij de bank. Hij trok terug, en uit het niets tilde hij me gemakkelijk op. Ik liet een gil uit, omdat het zo onverwachts kwam. Hij lachte, en legde me rustig neer op de bank.

Ik was niet lang alleen op de bank, want al snel was Zayn over me heen gedoken. Zijn beide handen aan één kant van m'n hoofd. Hij keek me met een blik aan die ik al eerder had gezien. Langzaam kwam zijn hoofd dichterbij het mijne. Zijn lippen dichter bij de mijne. Hij bleef een paar seconden hangen met zijn lippen nauwelijks op die van mij.

Coincidence?Where stories live. Discover now