GELECEK BÖLÜMDEN KESİT

30.2K 1K 63
                                    

Bölüm gelene kadar sizleri heyecanlandırmak istedim :) Şimdilik bununla idare edin canlarım inşallah hafta sonuna yeni bölüm hem balcayla hemde Gavur Damat da gelecek  :) Sonun olarak hemen hemen herkesin ben dahil Hilal'in annesinden hoşlanmadığının farkındayım,hikayenin gidişatı ve gerçekten böyle anneler etraf da gördüğüm için bu denli baskın bir karakter yazmak istedim :) Size birkaç sorum var, onları cevaplarsanız da çok sevinirim :)

-Burak hakkında ne düşünüyorsunuz?

-Hilal'in yerinde siz olsaydınız ne yapardınız ?

"Biri mi var?"

"Hayır" dedim kesin bir şekilde. Rahat bir nefes alıp verdi, keşke biri olsaydı. Keşke karşısında dikilebileceğim, savaşacağım bir adam olsaydı.

"O zaman sorun ne?"

"Sorun biziz, anlamıyorsun Burak. Hiç anlamadın, bak babamlar gün geçtikçe daha çok laf ediyorlar. Annem bile herkese nişan bu yaz demiş! Bunu ne zaman konuştuk ki? Sana dedim, ben yalnızca babam için-"

"Yakup baba sana onay verirse benden ayrılacak mısın?" gözleri korkudan hafif açılmış vaziyetteydi. Harika der gibi elimi alnıma doğru vurdum.

"Neden beni dinlemiyorsun! Bu ilişkiyi babam bitirir demiyorum sana! Ben babamı üzmemek için devam ettiriyorum diyorum, sen konuşsan bunlar çözülecek lütfen! Daha konuşmayı bilmeden, doğru dürüst  karar alamayacak kadar küçük yaşta beşik kertmesi gibi salak saçma bir olayla sözlendik biz! Babamın babana olan sözü yüzünden-"

"Seviyorum diyorum sana Hilal! Bunun neresinde beşik kertmesi olayı var? Bizim kaderimiz bir-"

"Deli saçması düşüncelerini kendine sakla Burak! Üç yaşındaydım, üç yaşında küçük bir kızdım ben bunlar olduğunda"

"Ben de beş! Ama ne değişti, sana ben hep aşıktım"

O sinirle nasıl ayaklandığımı bilmiyorum ama öylesine delirmiştim ki her an etrafımızda ki insanlara aldanmadan tepe bilirdim.

"Ya anlamıyor musun! Burada yaşamak istemiyorum, ben İstanbul da olacağım Burak! Bu yaz nişan falan da olmayacak, sen babamla konuşacaksın ve bu saçmalık bitecek. Annemle bir olup benden habersiz işler yapma! Olmayan bir ilişkiyi daha ne kadar uzatacağız, olmuyor biz yapamıyoruz"

Bana bakan kömür karası gözleri yavaşça denize doğru döndü ve sık nefeslerinin ardından mırıldandı.

"Hayır"

Duraksadım. Üzerimde ki kıyafet bedenimi daha fazla sıkmaya başlaşmış, avuç içerim terlemişti. Sadece biraz dahi iyi görünmek için yaptığım topuzum bile bozulmuştu. Sanki her şey bir anda olup bitmişti. Zemin ayaklarımın altında titriyor, yeni aldığım topukluların üzerinde dengemi sağlayamıyordum. Bana döndüğünde gözlerinde şimdeye kadar hiç görmediğim bir öfkeyi gördüm.

"Bunu yapmayacağım çünkü seni seviyorum! Benim sevgim ikimize de yeter! Nişana gelecek olursak, okul kapanınca nişan için gün belirleyeceğiz."

GAVUR DAMAT (Atos Serisi-1)Where stories live. Discover now