Önemli Duyuru (Lütfen Herkes Okumadan Geçmesin!)

21.3K 499 199
                                    

Herkese tekrar merhabalar,

Upuzun bir zamandır ortalıklarda yoktum ve dönüşümü beklediğiniz gelen mesajlarda ve yorumlardan zaten farkındayım sadece geçen süre zarfı içersin de bir açıklama yapmamın vaktinin geldiğini düşünüyorum. Şimdi... 

Herkes yaz dönemi boyunca hikaye bekliyor benim de elimde yazmam gereken Jessica ve Pedronun hikayesi ve Hicran var ve tabi Gavur Damat'ın iki bölümü. Ama gelgelim bu sene ki stajımın yoğunluğundan kendimi eve zor atıyorum Sadece Cumartesi ve Pazar günü boşum bunun dışında bütün gün ofisteyim. Stajın bitmesine daha 1 ay var önümüzde ki ayın 18 de bitiyor çok şükür. Ben o zamana kadar bir şeylere başlamak en azından hafta sonları bölüm yazmak istiyorum bu yüzden iki hikaye arasında seçim hakkı doğuyor, yani özetle ya Jessica'nın Hikayesine yada Hicran'a başlayacağım. Sizlerin görüşleri benim açımdan önemli o yüzden yorum kısmına istediğiniz yada önceliğinizin olduğu hikayeyi yazın ona göre bende yol izleyeceğim.

*Diğer bir önemli nokta ise şu; Jessica ve Pedronun hikayesi için bir isim arıyorum şuana kadar çok fazla düşündüm ve elimde yüzlerce seçeneğin içerisinde boğulup kaldım sizlerin de bu hikayeye bir şeyler katmanızı istiyorum yorum kısmına öneri hikayenin ismini yazın kim bilir belki de hikayenin isminin sahibi siz olursunuz :)

Bu akşam ve yarın akşama kadar yorumları bekleyeceğim daha sonrasında sizlere duyuru ile paylaşacağım, hangi hikayenin seçildiği ve Jessica ve Pedro'nun hikaye isminin kazananı. İsimini uygun bulduğum kişinin hikayede ona ithafen ilk beş bölüm olacak :)

* Son olarak Gavur Damat'ın Pazar akşamı yeni bölümü gelecek :)

GAVUR DAMAT (Atos Serisi-1)Where stories live. Discover now