21. Bölüm

40K 2K 241
                                    

30 yaşıma 1 kala evde kalmış kızlar olduğumuzu fark ettiğimiz zaman yapabileceğimiz en çılgınca şeyi yapmıştık. Ben üç arkadaşım çocukken oynadığımız oyunların en tehlikesine başvurduğumuz zaman olanların bu kadar çığrından çıkacağını düşünmemiştik. Aslında sadece birbirimize koca ararken kapı komşumuz Semihle tanıştığımızda her şey için çok geçti. 

Ahh, Semih.. O mükemmel bir koca adayıydı, sadece önce ki evliği ve bir kızı vardı o kadar. Semih'i tavlamak ve onunla evlenmek için tam 6 ayım vardı ve bu oyunu kesinlikle ben kazanacaktım..

..EVDE KALMIŞ KIZLAR KULÜBÜ..

Islak parmaklarımın saçlarına dolamıştım. Sert yüz hatlarını aklımın en ücra köşeler kazıdım. Yeşil gözlerinin güneşte açık sarılara karışan halkaları, alnının saçlarıyla bileşme noktasında minik lekesini, gülerken oluşan gamzesini.. Hepsi aklımdaydı. Üç saniye de ben onu içime hapsetmiş, onunla asla birlikte olmasak da ben onu şuan ki haliyle düşlemek istiyordum.

Ben gözlerimi usulca kapattım ve o anlamadığım bir şeyler mırıldandı. Bana yaklaşan nefesini daha da yakımda hissettim. Sadece bir saniye sonra dudağının yumuşak dokusunu kendi dudağımda hissetmiştim ama bu ne yazık ki kısa sürdü.

"Chistian! Nerdesiniz tatlım?"

Hera'nın bağırmasıyla ondan ayrılmıştım. Su da boğulma tehlikesini üzerimden atıp sirkelendim. ALLAHIM! Ben az evvel patronumla kırıştırıyordum! Gözlerimi kapatırken neyi hayal etmiştim, beni öpmüştü değil mi! KAHRETSİN!

"Siktir! Sadece iki dakika daha!" diye kendi kendine konuşmasına alırmadan sudan çıktım ve endişeyle etrafıma bakındım. Yerde duran sadece onun tişörtü vardı ve ben önümü kapatacak bir şey ararken kıpkırmızıydım.

"Hilal bekle-" dedi ama beklemeden şezlongun üzerinde ki ıslak havluya doladım bedenimi. Bu yaptığım şey sürtükçeydi, ben asla böyle şeyler yapmazdım!

"Durmanı isteyen kim Chistian.."

"Durma, bu bir emirdir!"

Kafamda dönenler midemi altüst etmişti. Adamın resmen öp beni demiştim. Patronuma demiştim, ben demiştim! Demiştim işte, dahası yoktu. Sıcak parkelere aldırmadan eve doğru yürüdüm bahçe ile evin arasında ki çift kanatlı cam katta bizi arayan Hera benimle gördüğü için gülümsemişti.

"Ah demek buradasın, Chis'i gördün mü tatlım?"

"Hayır!" dedim titreyen çeneme inat. Hera elini çenesine dayamış düşünüyordu.

"Ewan bahçede olduğunu söylemişti- TANRIM! Chistian bu ne hal!"

Arkamdan bana yaklaşan adamı hissedebiliyordum. Umutsuzca gözlerimi kapattım ve Hera'nın beni sorguya çekmemesini umarak gülümseye çalıştım.

"Yok bir şey anne, SU ÇOK GÜZELDİ, biri tavsiye edince test edeyim dedim.."

"Yüce İsa, en azından üzerindekileri çıkarsaydın!"

Hera'nın bana takılmamasına mutlu olmuştum. Jessica elinde temiz havluyla yanımıza gelince şaşkınca bizi süzdü.

"Abi! Ne oldu sana?"

"Jes onu bana ver," dedi Chis ama ben ondan önce davranıp temiz ve kuru havluya uzandım. İkimizde aynı anda aynı havluyu kavradığımız için iki ucundan da çekiştiriyorduk.

"Çocuklar siz iyi misiniz?" dedi Hera.

"Çok iyiyiz" dedi Chis alayla. Ben iyi falan değildim. Kendimi ucuz kadınlar gibi hissediyordum.

GAVUR DAMAT (Atos Serisi-1)Where stories live. Discover now