Bölüm 5

3.8K 335 69
                                    

  Sehun şu an da ecel terleri dedikleri şeylerden döküyordu. Neden mi çünkü beden eğitimi dersindeydi. Kabus gibi bir sıcak vardı. Sehun'un teni hasas olduğu için Kyungsoo ona zorla koruyucu krem sürmüş olsada bu sıcağa faydası olacağını düşünmüyordu. O şimdi revire gidip uyumak istiyordu. Yada evinde kocaman bir meyveli yoğurt yemek istiyordu. Ama kesinlikle beden dersinde olmayı istemiyordu.

 'Tanrım lütfen sana yalvarıyorum, Lütfen derse koşuyla başlamayalım, Hatta derse başlamayalım. Lütfen Tanrım Lütfen Tanrım.' Sehun içinden çaresizce yalvardı. Ama çok beklerdi.

 '' Evet gençler sıraya girip hafif tempoyla koşmaya başlayın.'' Hocanın komutunu duyduğunda Sehun dudak büzerek Kyungsoo'nun yanına gitti.

 '' Yaa Kyungsoo ben koşmak istemiyorum. Keşke geçen haftaki gibi revire gitseydim.'' Sehun dudak büzerek sölediğinde, Kyungsoo ona kalp gülümsemelerinden gönderdi. '' Eğlenmeye çalış Sehunie eminim bitecektir hemencecik. Hem sürekli hasta taklidi de yapamazsın, öyle değil mi?'' 

 Kyngsoo ya katılsada birazdan kan ter içinde koşacağı gerçeğini değiştirmiyordu bu. Hala surat asarken üzerinde keskin bakışlar hissetmesiyle kafasını kaldırıp, ön sıralardan ona delici gözlerle bakan Luhan'la karşılaştı. Luhan gerçekten nefes kesici gözüküyordu, üzerinde kolsuz gri bir tşört ve siyah şort vardı. Saçları dağınıktı ve bu onu serseriler gibi gösteriyordu. Zaten Sehuna görede Luhan tam bir serseriydi. Bir hafta önce okula gelmiş ve bir çok kavgaya katılarak, kendisini okulun kralı ilan etmişti. Bir çok öğrenci ondan çekiniyordu. Kibirli bir tarafı vardı. Sehun, Luhan'a bir sürü kızın çıkma teklifi ettiğini duymuştu ama o acımasızca hepsini red etmişti bordo saçlı olan.

  Sehun ondan uzak durmak için büyük çaba sarf ediyordu. Ama bordo saçlı çocuk kendisine bu kadar yoğun bakarken bunu başarmak gerçekten zor oluyordu. Kafasını başka yöne çevirdi ve sıraya giren diğer öğrencileri izledi. 

   Bu iki sınıfı birleştirme olayı Luhan'a göre tam bir saçmalıktı. Hatta okul bile bir saçmalıktı. Ama babası nedeniyle mecbur liseyi bitirmeliydi. Hoca onu en önlere almıştı. Arkasına dönüp baktığında gökkuşağının halinden memnun olmayan asık ama çok sevimli suratını izledi. Dersten nefret ettiğini anlamak çok kolaydı. Onun yanına gidip konuşmak istiyordu. Tam bir haftadır bunu deli gibi istiyordu. Nedenini bilmesede. Ama onun yanına gidincede kendini sinirlenmekten alıkoyamıyor ve vaz geçiyordu. 

 ''Haydi gençler tam üç tur koşup ısınmanız gerekiyor.''  Öğretmenin söylediğinde öğrenciler ağır tempoda koşmaya başlamışlardı. 

 '' Sehunie burnundan nefes al ağzından yavaşca ver böylece tıkanmazsın.'' Kyungsoo daha başlamadan yorulan Sehun'a nazikçe söyledi. Kyungsoo şu hayatta birtek Sehun'a bu kadar nazikti. Chanyeol'uda seviyordu ama Sehun onun için bambaşkaydı. Küçük çocuğun masumluğu Kyungsoo'yu çok etkiliyordu.

 Sehun Kyungsoo'nun dediklerini yerine getiriyordu ama geride kalmıştı bile. Göbeği ona engel oluyordu. Kyungsoo da onunla birlikte yavaşladı. İkisi sıranın en sonundaydılar, öğretmen onları fark edip '' Kyungsoo, Sehun'u bırakıp koşmaya devam et. Eminim Bay Wu Sehun azıcık yağlarından kaybetse bir şey olmaz.'' 

Kyungsoo, öğretmenine ve onun dediği şeylere gülenlere korkunç bakışlar attı. Sınıftakiler Kyungsoonun sinirlenince ne kadar zorba birine dönüştüklerini bildikleri için sustular. Ama bu üst sınıftaki öğrencileri pek etkilemiyordu tabi. 

 '' Kyungsoo sen önden git ben yavaş da olsa yetişeceğim. Öğretmeni kızdırma daha fazla.'' Sehun samimi olduğunu düşündüğü bir gülümseme verdi. Aslında Kyungsoo'nun yanında olmasını istiyordu. Yanlız başına kalmak istemiyordu. Herkesin ona bakmasından rahatsızdı. Keşke babasını dinleyip diyetlerine uysaydı. Bu kadar çok kilo istemiyordu. Oda fit olmak istiyordu, tıpkı Luhan gibi.

TOMBİŞ SEHUNİE// HanHunWhere stories live. Discover now