Bölüm 29

2.7K 234 74
                                    


  Hamilelik süreci sancılıydı Sehun için. Çok ağlak bir ruh hali içindeydi. Bu da hem kendisi için hem de etrafındakiler için işkence gibiydi.

Bazen ise olmadık şeylere saatlerce gülebiliyordu. En son babasının üniversiteden profesör arkadaşları yemeğe gelmişlerdi. Sehun içlerinden birinin konuşma aksanı biraz değişik olduğu için tüm yemek boyunca kıkır kıkır gülmüştü. En sonunda Chanyeol onu odaya kapatmak zorunda kalmıştı.

Hamileliğin son aylarındaydı. Yaklaşık otuz altı hafta olmuştu ve Sehun yarın doğum yapacaktı. Bu yüzden gözünü bile kırpmıyordu.

  Kyungsoo, kankasının doğumunda yanında olabilmek için Jongin'i de kolundan sürükleyerek Japonya'ya gelmişlerdi. Tabiki de ona uzaktan kartpostal gönderecek hali yoktu. Gelip yanında olmalıydı. Jongin'e ise çaresiz kabul etmek kalmıştı.

İtiraf etmeliydiki Sehun'un zayıflayan bedeni, yanaklarının içine göçmüş olup gözlerinin ferinin kalmayışı ağlamak istemesine neden olsada kendini sakinleştirme konusunda başarılı olmuştu Kyungsoo.

Sehun salonda bir ileri bir geri ağır ağır yürüyor bir yandan da bir hayli şiş olan karnını tutuyor ve bebeğine bir şarkı söylüyordu.
Son aylarda hareketli olan bebek şu anda sessiz sedasız hareket etmeden dinleniyordu. Sehun başta o hareket etmediği için panik yapsada annesi ona dinlediğini kendini doğuma hazırladığını söyleyince birazda olsa içi rahat etmişti.

"Yarın kavuşuyoruz bebeğim. Bak baştan anlaşalım lütfen sakin ve uslu bir bebiş ol. Yada olma ben seni severim her türlü ama sağlıklı ol olur mu? Ah birde beni yanlız bırakmaman gerekiyor bunu sana şimdiden yasaklıyorum."

Chanyeol karnıyla konuşan Sehun'u görünce kıkırdamıştı. Kuzeni cidden çok fazla sevimliydi.

Sehun korkuyla sıçrayıp arkasına baktığında ona sırıtan kuzenini gördü. "Yah Chan neden sessiz sessiz geliyorsun. Bak valla salonun ortasında doğururum görürsün gününü."

Chanyeol ona koca kahkahalarından sundu. "Amanın beni Hunniem uyumamış mı? "

Sehun dudaklarını büzüp "Çok heyecanlıyım Chan. Eğer ameliyatta bana bir şey olursa bebeğime göz kulak ol olur mu sen onun amcasısın." dedi.

Chanyeol gözleri dolu dolu olan kuzenine baktı. "Öyle bir şey olmayacak. Sen bebeğini güzelce büyüteceksin, biz de hep yanında olacağız."

Sehun çoktan ağlayarak "Channie.." diyip kuzenine sarıldı.

Chanyeol ona kollarını dolarken baya bir özenli davrandı. Zira Sehun'un koca göbeği sarılma karşıtı özel barikat gibiydi.

   Sehun hastane yatağında uzanıyor tavanla kesişiyordu. Az önce hemşire gelmiş ve son hazırlıkları tamamlamıştı. Yerinde duramıyordu. Annesi babası arkadaşları kuzeni herkes dışarıdaydı.

Başta sezeryan olmak istememişti. Ama bedeninin normal doğumu kaldırabilecek kadar sağlıklı olmadığını biliyordu. Bu yüzden kabul etmek zorunda kalmıştı. Hem bebeği gerçekten iri bir bebek olacaktı. İkisi içinde en doğrusu buydu.

Aklına gelen şeyle yanında getirdiği küçük valizin ön gözüne uzandı. İşte buradaydı. Luhanın fotoğrafı. Bunu babasından saklaması bir hayli zor olmuştu.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
TOMBİŞ SEHUNİE// HanHunWhere stories live. Discover now