Marko

6.4K 212 2
                                    

" Ćao svima, ja sam Marko " predstavio se plavooki.

" Imaš slobodno mesto pored Sare, sedi kod nje" rekao je Rollins. Kad sam htela da progovorim plavooki je već bilo pored mene.

" Hej ja sam Marko, drago mi je" ljubazno mi se obratio. " Ja sam Sara " je bilo sve što sam mu rekla.    " Hoćeš li mi pokazati školu " upitao me Marko pokušavajući pokrenuti razgovor. " Ovde ima mnogo više cura koje bi htele da ti pokažu školu, pitaj neku sigurno hoće" je bio kraj razgovora između nas dvoje. Jedva sam čekala da zvoni samo da ne budem više pored plavookog momka pored kojeg se  osećam čudno. Prof. Rollins je pričao još jedno 10 minuta dok nije zvonilo. Prva sam bila na vratima kada sam začula glas prof.

"  Harvey, Gomez vi ostanite " prišla sam njegovom stolu. Da prezivam se Harvey al sam se pitala ko je Gomez. 

" Izvolite prof. " rekao je plavooki . Znači on je Gomez. " Sara pokazaćeš Marku školu, ne morate na sledeći čas rećiću da ste dobili dozvolu, a sad idite" je bilo sve što je što je rekao te je onda izašao. Ljutito sam otpuhnula. " Izgleda da si zapela sa mnom " rekao je Marko s nekim smeškom na licu.

Marko P.O.V

" Izgleda da si zapela sa mnom " rekao sam joj. Samo je prevrnula ocima te je nastavila hodati. Pokazala mi je celu školu i nešto je pričala a ja sam bio izgubljen u njenim očima. Postoji nešto kod ove devojke što me odmah privuklo. "  Obavila sam svoju dužnost, pokazala sam ti školu i sad idem " rekla je i pre nego što sam išta stigao reći otišla je. Polako sam krenuo kući. Živim blizu pa mi je trebalo svega 15 minuta. Kad sam stigao pred kuću video sam poznato lice. Video sam nju, Saru ali sta ona radi ovde. Odlučio sam da joj priđem i da je pitam.

" Sara, Sara " pravila se da ne čuje pa sam joj prišao. " Otkud ti ovde " opet sam je pitao al me nije čula i tad sam primetio da sluša MP3. Lagano sam je dodirnuo i istog momenta su kroz moje telo prošli trnci koje nikad do sad nisam osetio. Ona se okrenula te sam sklonio svoju ruku. " Šta je sad, jel me to pratiš " odbrusila mi je. " Ne živim u kući preko puta. Šta ti radiš ovde " pitao sam " Ja živim ovde " je odgovor koji sam i očekivao. " Znači bićemo komšije, možemo ići zajedno do škole i".

Sara P.O.V 

" Možemo ići zajedno do škole " ponovo je rekao. Pitam se šta hoće ovaj momak od mene. Iako ga izbegavam on se stvara preda mnom kao da oseti. " Ma kako god, samo ako ćeš me ostaviti na miru" rekla sam i otišla u kuću.  Ne znam šta u njemu izaziva takav osećaj u meni. Kada je stavio svoju ruku na moje rame osetila sam trnce koje ni sama ne znam objasniti. " Sara nije valjda da ti se sviđa dečko koga si upoznala jutros " ponovo pričam sama sa sobom. Ušla sam u kuću te zazvala tatu.

" Tata, jesi tu " ali nije bilo odgovora. Kada sam ušla u tatinu sobu imala sam šta i videti....




On je lek za moju dušuحيث تعيش القصص. اكتشف الآن