Poljubac

2.3K 111 6
                                    

Nesvesno sam rekla da smo porodica i sama sam sebe začudila ali je bio stvarno dobar osećaj to reći. " Možemo negde na piće " rekao je Marko i nakon par sekundi razmišljanja svi smo prihvatili. Mario je  zaustavio auto pored kafića u koji sam često išla sa Miom. " Ne pamtim kad smo bile ovde " rekla sam Mia a ona je samo klimnula glavom. Marko je otvorio vrata i pustio nas dve da prođemo a dok je Mia prolazila pored njega namignuo joj je. Mene je nešto preseklo i samo sam prošla pored njih ne obraćajući pažnju. 

" Odakle si " upitao je Marko gledajući u Maria. " Oh nikad nisamo bili na jednom mestu ali sam rođen u San Francisku " odgovorio je. " Marko nikad mi nisi rekao odakle si ti?" upitala sam ga a on se unervozio iz nekog razloga. " Pa ja sam došao iz San Diega zbog majčinog posla " odgovorio je i skrenuo pogled. Tada je do nas došao konobar kojeg prvi put vidim ali opet nisam dugo bila ovde. "Izvolite " rekao nam je i krenuo zapisivati naše narudžbe. " Sara gde si se ti skrivala ovih dana nema te od petka?" upitao me Marko a Mario me samo pogledao. " Kako od petka, s nama si od subote?" gledao me isčekujući odgovor a ja sam pokušavala da se setim gde sam bila. " Oh bila sam kod komšija, nisam mogla biti sama i oni su se ponudili da ostanem kod njih " rekla sam nervozno jer je to bilo veče kad sam ostala kod Davida. 

U tom trenutku se na vratima pojavljuje smeđokosi momak koji je razlog što sam malopre lagala brata. Ušao je David. Prstima je prošao kroz svoju već raštrkanu kosu i time izazvao poglede devojaka koje su bili u okolini. Da pogled ubija sve bi one bile mrtve jer su gledale u ono što je zabranjeno. "O čemu ja pričam, on nije moje vlasništvo"  pomislila sam i nasmejala se toj pomisli. Tada sam shvatila da svi gledaju u mene jer se smejem svojim mislila, kao da sam pobegla iz ludnice. "Primeti me, primeti me" molila sam se u sebi da se okrene i da me vidi i baš u tom trenutku se on okreće i pregleda okolinu dok se nisam susrela sa njegovim smeđim očima. Osmehnuo se šmekerski i laganim hodom je krenuo prema nama.

" Šta ima cimerko?" upitao me i nežno spustio poljubac na moj obraz. Celo moje telo se zapalilo iste sekunde kad je to uradio. Ostala sam bez teksta, pokušavajući mu odgovoriti ali reči nisu izlazili. " Hej evo malo odmaram posle škole, ti?" uspela sam da se saberem i da dam odgovor na pitanje. Još uvek sam osećala njegov poljubac na svom obrazu a njegov miris se uvukao u moje nosnice. " Drago mi je što sam te video " rekao je i krenuo da ide. " Sedi sa nama " ispalila sam kao iz topa i svi su odjednom pogledali u mene. Ni sama nisam bila svesna kako sam uspela to da izgovorim ali jesam i bilo je olakšavajuće jer bih žalila da je otišao. " Ne želim da vas ometam, vidim da uživate " rekao je gledajući me pravo u oči. " Ne smetaš naravno, sedi slobodno što nas je više to bolje " rekao je Mario kada je video moj molećivi pogled da nešto kaže. David je prineo stolicu i smestio je pored moje i seo je. 

" Kako ti je mama, Davide?" upitala sam ga jer mi je ta žena za kratak period prirasla srcu. " Stalno pita za tebe kad ćeš opet doći, tako da jedan dan moraš da nas posetiš " sa osmehom je rekao. " Ni jedna devojka joj nije bila draga kao ti " nadodao je. " I ona je meni stvarno prirasla srcu, stvarno imaš sreće" rekla sam mu i primetila sam da svi gledaju u nas kao da su s Marsa pali jer nemaju pojma o čemu pričamo. " Rekla sam vam da sam u petak ostala kod komšija a David je slučajno moj prvi komšija " pojasnila sam. " Ja sam Mario " predstavio se on kad je shvatio da nije i pružio je ruku." Šta bih dala da ja osetim njegovu ruku u svojoj. " ponovo razmišljam o glupostima. " Ja sam Mia, a ovo je Marko " rekla je ona i pokazala rukom na Marka. On je pocrvenio u licu stežući mišiće ali ne znam zašto. " Mi smo se već upoznali, kad je Sara bila u bol.." rekao je David i na pola rečenice jer nisam rekla nikome da sam bila u bolnici.

" Kad je Sara bila gde?" upitao je zabrinuto Mario. " Sara odgovori mi " rekao je a ja sam se stresla od njegovog grubog glasa. " Pa to je bilo nakon što je tata, hoću reći David otišao nije mi bilo dobro pa su me odvezli do bolnice ali nije bilo ništa " odgvorila sam spuštajući pogled jer nisam htela gledati njegov izraz lica. Sedili smo još pola sata a onda sam predložila da idemo kući jer sam bila umorna. "Mario ja idem kući malo " rekla sam mu a on se samo okrenuo i pogledao me. " Otkud sad to?" upitao me. " Nedostaje mi kuća. Mario ja sam u njoj odrasla " rekla sam mu. " Okej odvešću te, uđi u auto " naredio mi je. " Ja je mogu odvesti, svakako živimo u istoj ulici " gledao ga je David i Mario je samo klimnuo glavom. Krenula sam da idem ali me on uhvatio za ruku i okrenuo prema sebi. Tada je uradio nešto što nisam očekivala, zagrlio me. " Pazi šta radiš i bez gluposti " šapnuo mi je i pustio me iz zagrljaja te me poljubio u čelo. " Sutra ujutro dolazim po tebe da idemo u školu, budi spremna neću te čekati " vikao je jer smo već bili kod Davidovog auta. Mahnula sam mu i ušla u auto. 

" Pa sad možemo otići i do mene, moja mama nas već čeka " obavestio me iako me nije ništa pitao. "Kako si mogao reći ženi da ću doći a da me ni ne pitaš " pokušala sam zvučati ljuto ali nisam mogla izdržati pa sam se nasmejala. " Ajde ionako mi duguješ priču, ko je onaj momak " rekao je a ja sam uzdahnula. " Ok ali trebaće nam dobrih dva sata jer je to stvarno komplikovano " rekla sam mu. " S tobom i komplikovano prihvaćam " rekao je i totalno me zbunio. Šta je hteo sa tim da kaže?


Šta mislite ko je Sarin tajni obožavatelj, kako vam se čini do sad?

https://www.wattpad.com/story/71249932-samo-sklopi-o%C4%8Di  čitajte ovu priču.. Hvala

On je lek za moju dušuWhere stories live. Discover now