Ko je taj čovek

3.3K 146 0
                                    

" O čemu ti pričaš nisam pokušao da se ubijem " šokirao me tata ovom izjavom. " M-molim " promucala sam. " Iako sam bio loš otac poslednjih 7 godina ne bih ti to uradio " nastavio je.

 Svaka njegova reč mi je zvučala nemoguće. Koliko mi je bilo drago toliko sad bila uplašena " Ali šta se onda desilo, mislim nalaziš se u bolnici " kažem pokušavajući shvatiti situaciju. " Zadnje čega se  sećam je da su u kuću ušli neki ljudi i nakon toga sve je magla " rekao je. Nisam znala šta da mu kažem. " Moramo na policiju " kratko ću mu ali nije bilo njegovog odgovora. Kada sam ga pogledala videla sam da spava. Izgledao je tako spokojno kao da se ovih 7 godina nikad nije desilo. Bilo mi je drago da bar neko ima miran san. Sedila sam tako na stolici pored tate i razmišljala o vremenu kada smo bili srećni.

Flashback

" Mama, tata pogledajte morska zvezda " veselo vičem ja mama i tati. Trenutno se nalazimo u Miamiu gde se nalaze najlepše plaže. Tata je došao do mene, uzeo me u naručje i čvrsto zagrlio. 

" Mnogo te volim tata " kažem ja njemu i spustim glavu na njegovo rame. " I ja tebe bebo moja " rekao je i pomilovao me po kosi. Voleli smo da šetamo po plaži do zalaska sunca. 

" Tata hoćemo li i ovaj put biti do zalaska sunca " upitala je Marta. " Da li vi želite tako " upitao nas je.  " Daaa  " uzviknule smo. Tada me tata spustio te smo seli na plažu i čekali. Ja sam se naslonila na tatu i zaspala.

End of flashback

Jedna suza je kanula niz moje umornu lice. Tada sam čula kucanje na vratima i tada je ušla Mia. " Sara " prišla mi je i zagrlila i zagrlila me. Mnogo mi je trebao zagrljaj.  Marko me zagrlio ali to je bilo drugačije. "  Mia drago mi je što si došla" kratko ću ja Mii.  Pogledala sam u tatu koji je još spavao te sam pokazala Mii da izađe.

 " Jesi ti svo vreme bila sama " zabrinuto će mi moja najdraža drugarica. " Nisam Mia bio je ovde Marko, znaš onaj momak što je juče došao ispostavilo se da je moj komšija. On je prvi došao kad sam našla tatu " tada sam se okrenula jer nisam bila raspoložena odgovarati na njena pitanja. Izašla sam na vazduh da se malo smirim. 

Sela sam na klupu. Mia je ubrzo došla i sela pored mene. U tom trenutku sam videla čoveka koji mi je bio poznat, ali je on ubrzo nestao te sam pomislila da mi se samo učinilo. " Nego jesi ti ikako išla kući" ponovo će Mia.  " Nisam "

On je lek za moju dušuWhere stories live. Discover now