David je moj dečko

2.2K 103 7
                                    

David P.O.V

" S tobom i komplikovano prihvaćam " je prvo što sam rekao i kad sam shvatio šta sam rekao hteo sam lupiti glavom od volan. Pogledao sam u nju i video da je zbunjena sa ovim što sam rekao. Nakon moje glupe izjave nastala je neugodna tišina. Hteo sam smisliti nešto da je prekinem ali mi ništa nije padala na pamet, kao da je stala i ne kreće se. Kada sam pogledao u Saru koja je u sebi posedovala neobičnu vrstu lepote osetio sam neki spokoj. 

Ugledao sam svoju kuću i parkirao sam. Sara je krenula otvarati vrata. " Stani " rekao sam joj i požurio otvoriti joj vrata kao i do sad. Brzo sam prešao na njenu stranu i otvorio vrata. " Izvoli " rekao sam i video osmeh na njenom licu. Toplina oko mog srca je rasla svakim njenim osmehom. " Prelepa si " odlučio sam da joj kažem mada ne znam kako sam skupio hrabrost. Pogledao sam je i video sam da se zacrvenila što je meni bilo preslatko. " Hvala ti " tiho je progovorila i spustila pogled. " Idemo da nas tvoja mama ne čeka " rekla je i prošla pored mene. Zvonio sam na vrata ali nije bilo odgovora što znači da je izašla. Ključ drži ispod otirača pa sam se sagnuo da ga podignem i otključam vrata. "Izgleda da je otišla " pogledao sam je kad sam joj to rekao. 

Sara P.O.V

" Izgleda da je otišla " rekao mi je i pogledao me verovatno da vidi moju reakciju. Kad je otključao vrata pomerio se da prođem. " Šta ćemo raditi?" upitala sam ga čekajući odgovor.  " Pa ja mislim da mi duguješ nešto " rekao je a ja sam ga gledala kao da ne znam o čemu priča. " Pa o Mariu " rekao je. "Pa Mario je moj brat, po ocu koji se nedavno i pojavio. Osoba uz koja sam odrasla i koja me podigla nije moj otac već neko koga nikad nisam videla. Onda on dođe i dovede mi dva brata koja mi stalno vise nad glavom kao da sam dete " govorim mu iznervirano a on me samo gleda. " Okej Sara diši polako, nemoj se nervirati bar imaš nekoga " pokušavamo me smiriti i počeo je da me mazi po leđima što mi je prijalo. " Hvala ti i izvini zbog ovog ispada. Stvarno mi je više dosta svega, moj život je ludnica" tiše sam rekla. 

Podigla sam glavu i videla da se Davidova glava polako približava mojoj i da mu se pogled bazirao na mojim usnama. O moj bože on hoće da me poljubi. Šta da radim, treba da se izmaknem razmišljala sam ali jednostavno sam žudela za njegovim punim usnama i tada se desilo. Spustio je svoje usne na moje i osećaj je bio predivan. Par sekundi sam samo pustila da on pomiče usne ali sam onda uzvratila. Osetila sam da se David osmehnuo i tada sam se odmakla od njega. Gledali smo se u oči i ni jedno nije znalo šta da kaže ali su naši postupci govorili sami za sebe. " Mnogo mi se sviđaš Sara, ne mogu prestati razmišljati o tebi od prvog trenutka kad sam te umalo pregazio " to je rekao i nasmejao se na zadnju rečenicu a i ja sa njim. " Nisam ovo očekivala, moram malo razmisliti " rekla sam mu i njegov izraz lica se promenio. Nisam mogla da ga gledam takvog i odmah sam ustala da odem. 

" Šta ja radim meni se David sviđa, treba da pokušam " pomislila sam i okrenula sam se i nakratko sam gledala u njega. " Znaš celi moj život je bio bezbojan, bez imalo sreće. Tada si se pojavio ti i jednostavno kad sam pomislila na tebe,a  to je bilo veoma često osmeh se pojavio na mom licu. Bojim se, bojim se da budem srećna ne znam kako. Pokušajmo ali ne znam da li ću uspeti. Nikako ne želim da te povredim jer se i ti meni sviđaš. " izrekla sam brzo da sam zaboravila disati jer da sam i udahnula hrabrost bi me napustila i samo bih pobegla.

David je par sekundi gledao u mene i onda je veliki osmeh ukrasio njegovo lice. Tada je ustao i laganim korakom mi se približio. Obgrlio me svojim rukama i podigao me u vazduh i zavrtio me. Cela kuća je bila ispunjena našim osmehom. " Spusti me, vrti mi se " rekla sam mu i onda me spustio. " Ne znaš kako si me usrećila. Obećavam ti da se nećeš pokajati, učiniću te srećnom Sara " gledao me i onda me opet poljubio. Čula sam otvranje vrata ali se nisam obazirala jer sam htela da uživam u trenutku. " Davide jesi kući " viknula je Greta ulazeći u sobu. Kada je ušla u sobu i videla nas osmeh je bio primetan. " Pa napokon, kako mi je drago zbog vas " prišla nam je i oboje nas povukla u zagrljaj. "Mama ne možemo disati pusti nas " zajaukao je David i ona nas je pustila. 

" Hoćeš li prenoćiti draga?" upitala me. " To nije pitanje naravno da hoćeš " odgovorila je sama sebi. "Hoće a sad nas izvini mi idemo gore " rekao je David i uhvatio me za ruku vodeći me na sprat. Išla sam za njim i otišli smo u sobu njegove sestre. " Idemo u tvoju sobu " rekla sam mu znajući koliko ga pogađa biti u njenoj sobi. " Hvala ti " pogledao me zahvalno i otvorio mi je vrata od svoje sobe. Ovo je prvi put da ulazim u njegovu sobu i bila je veoma uredna za jednog momka. Veliki prozori, crno beli zidovi, veliki krevet i TV su se nalazili u njegovoj sobi. " Imaš finu sobu " rekla sam mu a on me privukao sebi i ponovo me poljubio. " Sara hoćeš li mi učiniti čast i postati moja devojka " upitao me prekidajući poljubac. " Evo ti odgovora " rekla sam mu i onda sam ga poljubila kao što nikog do sada nisam. 

https://www.wattpad.com/story/71249932-samo-sklopi-o%C4%8Di ovo je priča koju će vrediti čitati. Nadam se da hoćete i da ćete uživati.

On je lek za moju dušuWhere stories live. Discover now