Untitled Part 43

1.5K 91 2
                                    

Marko P.o.v

To je bilo to, znao sam da će me zamrziti nakon ovoga ali nije bilo povratka morao sam joj ispričati sve. " Pre nego što počnem hoću da znaš da mi je žao, da mogu da vratim vreme uradio bih to. " zastao sam na trenutak da vidim hoće li nešto reći ali njene oči su gledale u mene bez ikakvog znaka.

Flashback

Nikolas je otšao na put i krenuo sam da se vidim sa Danielom i Mariom kod njih kući. Rekli su da imaju nešto važno da mi kažu, neki zadatak za mene. Nisu bili daleko pa sam odlučio da šetam. Tad mi je zazvonio telefon i video sam da oni zovu. Nisam se javio jer sam bio ispred kuće. Ušao sam unutra i uputio se prema Danielovoj sobi jer smo se uvek tamo sastajali. Ušao sam unutra a oni su se naravno prepucavali kao i uvek. " Dajte, ponašate se kao deca. Odrastite " rekao sam i oni su se okrenuli prema meni te smo sva trojica počeli naglas da se smejemo. " Dobro si se setio da dođeš, zvali smo te " rekao je Mario. " Znam da ste zvali ali sam bio ispred kuće pa nisam hteo da se javim " odgovorio sam i seo preko puta njih dvojice. " Okej, zašto ste me zvali, rekli ste da imate neki zadatak za mene " upitao sam i čekao koji će početi da priča ali su se oni samo gledali. " Okej, saznali smo pre neki dan da imamo sestru. Očigledno matori nije mogao da bude sa jednom ženom da je išao po svetu i tražio kome da napravi dete. Sad, on zna da ona postoji i hoće da ide da se upozna sa njom. Uspeli smo da odgodimo taj susret jer ona navodno ima oca. Mi ćemo unajmiti nekoga da je prati, da sazna kuda ide, šta voli da radi i tako to. Kad prikupimo informacije ti ćeš otići, odvešćeš majku odavde i preseliti se tamo gde ona živi. " stao je. " Molim, dali ste normalni? Ovde treba da ostavim život i sve i zbog vaše glupe ideje?" besno sam upitao. " Nisam završio polako. Kada je malo bolje upoznaš, hoću da saznaš da li ona zna bilo šta o svom ocu, to jest o Nikolasu. Moramo znati da li joj je stalo do novca jer matori hoće da joj prepiše deo nasledstva. Sad tvoja korist u ovom dogovoru je ta, što bi taj novac koji bi dao njoj  bio tvoj. Mi bi ti dali taj novac, pre ćemo ga podeliti sa tobom nego s nekim tamo desetim. " završio je i zaintrigirao me. Bez razmišljanja sam prihvatio.

End of flashback

Gledao sam u njeno lice koje je bilo nakvašeno suzama. Osećao sam da mi se srce cepa. " Sara ne plači, molim te " rekao sam joj i pokušao sam da je zagrlim. Samo se izmakla i izašla je iz sobe. 

Sara P.o.v

Sve ovo je bilo previše za mene. NIsam mogla podneti činjenicu da oni mene ustvari i ne žele, stalo im je samo do novca. Videla sam ih da se približavaju i krenula sam pobeći pre nego oni mene vide ali je bilo kasno. " Sara, stani. Sve ćemo ti objasniti " viknuo je Daniel i uhvatio me za ruku. Nisam mogla da se okrenem, nisam mogla da se suočim sa njima. Nisam mogla ni zamisliti da je istina ovako bolna. Okrenuo me prema sebi i gledao me u oči. " Sara " rekao je tužno. " Ne, nemoj da me žališ. Nemaš šta da mi objasniš, zadrži svoje glupe pare i gubi se iz mog života. Sva trojica da ste otišli, za mene ste mrtvi. Čak što više biće kao da vas nikad nisam ni upoznala. " rekla sam besno i otišla sam.

On je lek za moju dušuWhere stories live. Discover now