Danielova briga

2K 104 7
                                    

" Evo ti odgovor " rekla sam mu i poljubila ga kao nikoga do sad. Podigao me ponovo i vrtio dok nismo pali na krevet, tačnije ja sam pala na njega. " Sviđa mi se ova pozicija " sa smeškom je rekao a ja sam ga lagano udarila u rame i ustala sa njega. Okrenula sam se što brže da ne bi video crvenilo koje mi je udarilo u lice iste sekunde kad sam pala na njega. " Preslatka si kad se zacrveniš " uhvatio me za bradu i podigao je te je spustio nežni poljubac na moje usne. 

Poljubac je prekinula Greta koja je ušla bez kucanja noseći nam tanjir nekih kolača. " Deco evo vam kolači " rekla je i ostavila nas same. " Koja sramota neću je moći pogledati u oči " tiho sam rekla spuštajući glavu izbegavajući Davidov pogled.

" Moja mama te obožava nemaš za šta da skrivaš pogled, od kad sam te doveo kući propoveda mi da neću dobro završiti ako te povredim " kroz smeh je rekao i ja sama sam morala da se nasmejem na tu rečenicu. " Tvoja majka mene brani? Moraću da se žalim na tebe " pogledala sam ga spajajući naše usne. Ovaj osećaj je bio potpuno novi za mene, osećaj da je nekome stalo do tebe i mnogo mi se svideo. 

" Znaš ti si jedna posebna devojka " rekao mi je gledajući me u oči. Zagledala sam se u njegove oči i u njima sam videla nadu, trag sreće koji vidim po prvi put. " Znam, u njima vidiš ono što ja osećam. Trag sreće i to po prvi put od kako smo se upoznali. Nisam bio srećan od Irininog nestanka jer sam se osećao odgovornim. " rekao je spuštajući glavu da ne bih videla njegov bol. " Ne sakrivaj bol od mene Davide. Bol nas podeća da smo ljudi koji mogu biti povređeni i nemoj se kriviti za Irinin nestanak. Nisi mogao ništa da uradiš bio si dete " zagrlila sam ga a on je spustio glavu na moje rame i mogu se kladiti da sam osetila da se moja majica skvasila i da je on pustio suzu. 

" Mnogo mi se sviđaš Sara Harvey " spojio je naše usne u jedan dugi poljubac. Prekinulo nas je zvono na mom telefonu i kad sam ga uzela videla sam da me zove Daniel. Kada sam se javila čula sam uzdah. " Sara gde si do đavola ja stojim na vratima i lupam kao idiot a tebe nema. Pomislio sam da se nešto desilo " vikao je Daniel ali iza te vike se krio strah da mi se nešto desilo. " Polako Daniele dobro sam prenoćiću kod druga tu preko puta moje kuće je " smirivala sam ga. 

" Nećeš ti nigde noćiti već ideš sa mnom. Spremi se dolazim po tebe " rekao je i poklopio slušalicu. Nije mi dao priliku ni da odgovorim ali sam znala da se moram spremiti jer on je na spisku osoba koje ne želim da izgubim a mogla bih. " Davide ja moram ići brat je besan što me nije našao kući a nakon svega što se desilo brinu se za mene " tužno sam mu rekla i od njega sam dobila pogled pun razumevanja. " U redu je Sara trebaš biti uz porodicu. Uvek ih čuvaj i nemojte se svađati, posle ako se nešto desi  biće ti krivo zbog toga " rekao je sa tugom u glasu a ja sam ga samo zagrlila. 

Čula sam zvono na vratima te smo se David i ja uputili dole. Kada smo sišli videla sam Daniela kako razgovara sa Davidovom majkom ali se njihov razgovor prekinuo kad me ugledao. Krenuo je prema meni da sam mislila da će me udariti a on me povukao u zagrljaj. " Nemoj više nestajati a da se ne javiš meni il Mariu " šapnuo mi je. " Neću više obećavam " rekla sam puštajući ga. " Greta ja moram ići ali neki drugi put ćemo se ispričati " pogledala sam ženu koja me gledala kao da sam joj kćer a znamo se samo par sedmica. 

Žao mi je što dugo nije bilo nastavka i što je kratak ali stvarno nemam vremena. Nadam se da će vam se svidete nastvak.

On je lek za moju dušuWhere stories live. Discover now