Danielove reči

2.1K 104 0
                                    

" Drži se jednog od nas dvojice " naredio mi je Daniel na šta sam samo klimnula glavom. Pošto je Mario pošao prema plesnom podijumu krenula sam za Danielom. Možda mi je ovo šansa da pričam sa njim, ako to bude moguće od muzike. " Dupli viski i jednu colu " viknuo je Daniel konobaru. " Daniele " vikala sam mu ali se pravio da me ne čuje iako sam znala da čuje. " Do kad me planiraš ignorisati, ne znaš u kakvoj sam situaciji. Ne znaš apsolutno ništa o mom životu i nemaš pravo osuđivati me " ljuto sam vikala na  njega dok me on i dalje ignorisao. Konobar nam je uskoro doneo piće i meni je dao neki papirić. Kada sam pogledala videla sam da piše broj telefon i ime, pretpostavljam njegovo. Mali osmeh je zaigrao na mom licu jer mi se ovo dešava prvi put i nekako mi prija.

" Daj to ovamo " viknuo je Daniel uzimajući mi papir iz ruke. " Hej vrati mi to " ljuto sam mu rekla pokušavajući uzeti papirić iz njegove ruke. " Konobar " pozvao ga je Daniel ljutito i nekako sam se bojala scene koja će da se odigra pa sam pogledom tražila Maria. Kada sam ga ugledala, mahnula sam mu rukom da dođe ovamo na šta je on krenuo prema nama. U tom trenutku je do Daniela došao i konobar. " Izvolite " ljubazno je rekao sa smeškom na licu gledajući u mene. " Gledaj mene budalo " besno je viknuo Daniel hvatajući ga za kragnu košulje, i to preko šanka. Pogledala sam u Marievom pravcu dajući mu znak da požuri da se ne bi desilo nešto još gore. Kada je primetio da Daniel drži konobara u rukama potrčao je prema nama.

" U redu je bro pusti ga, ne želimo probleme. Kakav primer daješ mlađoj sestri i bratu ako se i ti tako ponašaš " vikao mu je Mario polako ga gurajući dalje od konobara. " Ako samo jedan pogled spustiš na moju sestru sravniću te sa zemljom " besno je vikao Daniel ali sada su svi čuli jer je DJ baš u tom trenutku odlučio zaustaviti muziku. " Hajde polazi " pogledao me Daniel uhvativši me za ruku i vukući za sobom. Mislim da će mi ostati trag na ruci jer me tako jako stisnuo da sam pravila grimase ali on to nije primetio. Mario je išao iza nas ali je prešao pored mene hvatajući Daniela za ruku koja je držala moju.

 " Dan, pusti je vidiš da je boli " prekorno ga je pogledao pokazujući na mene. Tada je njegov stisak popuštao dok skroz nije pustio moju ruku. " O bože Sara nisam hteo, žao mi je " govorio mi je gledajući me kao da će se rasplakati. Toliko mi je bilo teško što opet oseća tugu i to zbog mene. "Ne sve je ok, nije to ništa već me prošlo " ohrabrujuće sam ga pogledala pokazujući mi mali osmeh. " Da li si čuo išta od onoga što sam ti rekla unutra " znatiželjno sam ga upitala hodajući prema autu između njih dvojice, između dva brata.

" Čuo sam, ali ja ne mogu da te upoznam ako si mrtva " rekao je glasom koji je bio i ljut i tužan u isto vreme. Njegove reči su bile kao strela koja se zabola u mene iznova sam ih čula u glavi. " Gle S, ja želim da te upoznam ali moraš mi to dozvoliti " rekao je sad već gledajući u mene. " S? Izvini Daniele ali ni meni nije lako, vas dvojica ste imali vremena da se prilagodite a meni ste pa pali sa neba. " rekla sam mu ulazeći u auto. Nisam više mogla da slušam ništa, samo sam htela da legnem u svoj krevet i da osetim toplinu koju mu pruža. Uskoro su i oni ušli u auto pa smo krenuli. 

Tada sam se setila da sam rekla da ću se javiti Marku, ali i Davidu. Nije mi bilo jasno ovo, nikad nisam imala simpatiju a sad se pojave dva momka i to u isto vreme. Iako je bilo čudno, znala sam da je to znak sa neba od moje majke koja pokušava da mi pošalje svetlost u život. Tada sam pogledala u zamišljenog Maria i Daniela koji je bio skocentrisan na vožnju i shvatila da su oni svetlost koja mi je bila potrebna, i to za preživljavanje. " Hvala ti mama " rekla sam sebi u bradu ali su njih dvojica čuli da sam nešto rekla ali nisu razumeli. " Šta si rekla?" pitao me Mario okrećući se meni. " Oh ništa samo neka glupost " odgovorila sam i bacila sam pogled kroz prozor. Prizor koji sam ugledala je bio predivan. Znam da su za mnoge zvezde i mesec uobičajena pojava, ali je za mene večeras imalo poseban značaj. Nakon dugo vremena mogu reči da osećam neku sreću i sigurnost pa samim tim je i nebo dobilo poseban sjaj. 

Sara se počela osećati kao deo porodice ali kako će to pasti Danielu i Mariu saznajte čitajući..

On je lek za moju dušuDonde viven las historias. Descúbrelo ahora