(3)Η επίσκεψη

11.5K 588 8
                                    

Πήρα ένα βαθύ και μεγάλο ύπνο. Ξύπνησα 11:00 το βράδυ. Ουαου κοιμάμαι από το μεσημέρι μέχρι τώρα; Αυτό πάει να πει ξεκούραση.
Γύρισα και κοίταξα δίπλα μου την πολυθρόνα για να δω αν η Φαίη ήταν ακόμα εκεί, όμως ήταν μόνο η τσάντα της και η ζακέτα της. Μάλλον θα πήγε να φάει κάτι θα πείνασε!

Πήρα το κινητό μου για να μπω λίγο στο Facebook..νιωθω ότι είχα να μπω αιώνες!
Ουου! Οκκ 49 μηνύματα; Είναι όλα περαστικά και σιδερένια έκτος από.. Άλεξ;
Είδα ξαφνικά μπροστά μου τον Άλεξ να στέκεται στην πόρτα κρατώντας μια τούρτα με δυο κουτάλια. Δεν το πιστεύω ήρθε να με δει τέτοια ώρα;

«Άλεξ; Τι κάνεις εδώ τέτοια ώρα; Έφυγες κρυφά από το σπίτι σου;» είπα και έριξα ένα χαμόγελο με αναστεναγμό.

«Βασικά ειπα στην μαμά μου ότι χτύπησες και διάφορα άλλα και κατάφερα να φύγω για να σε δω. Εμμ να.. Σκέφτηκα θα πεινάς και επειδή ξέρω ότι το φαγητό στο νοσοκομείο δεν είναι τόσο καλό.. Έφερα να φάμε κάτι καλύτερο.. Το αγαπημένο σου.. »

«Δεν το πιστευωω! Είσαι ο καλύτερος!! Πες μου ότι είναι βανίλια με ορεο; πες μου πες μου πες μουυ!»

«Ναι είναι! Και με φράουλες που έβαλα εγώ από πάνω γιατί ξέρω ότι τις λατρεύεις..» είπε και άρχισε να με πλησιάζει..

«Κοίτα ζητώ συγγνώμη.. Εγώ φταίω.. Έπρεπε να σε είχα κρατήσει.. Όμως όταν ακουμπουσα τους καρπούς σου και σε κοίταζα ξαφνικά έσκυψε το κεφάλι σου κάτω και σε άφησα για να δω τι γίνεται.. Σε δευτερόλεπτα είχε πέσει και εγώ τα είχα χάσει.. Απλά δεν..» ξεφωνησε ένοχα..

Δεν ξέρω καν γιατί τον άφησα να ολοκληρώσει όλη αυτή την πρόταση ενώ δεν φταίει! Τι χαζή που 'μαι!

«Τι; Άλεξ όχι! Πας καλά; μην ξανά κατηγορήσεις τον εαυτό σου για αυτό το θέμα με κατάλαβες; ποτέ ξανά! Ότι έγινε δεν ήταν δικό σου λάθος! Απλά ζαλίστηκα.. Έχασα τις αισθήσεις μου και έπεσα. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Σε λατρεύω και αυτό που κάνεις τώρα αμφιβάλλω αν θα το έκανε ποτέ κανείς για εμένα! Σ'αγαπω πολύ! »είπα με ένα ύφος ανακουφησης και τον αγκάλιασα σφιχτά!

«Έλα να φάμε την τούρτα μας τωραα!» ξεφωνησε

Αρχίσαμε να τρώμε σαν μανιακοι! Πραγματικά αυτή η τούρτα είναι η αγαπημένη μου! Δεν μπορώ να πιστέψω πως είναι δέκα λεπτά εδώ και έχουμε φάει την μισή τούρτα και παραπάνω! Είμαι ένα σκέτο βόδι! Πάει η σιλουέτα. Όλα στο όνομα της αγάπης..
Μου βγήκε αυθόρμητα ένα γελοίο με αυτές τις σκέψεις που έκανα και ο Άλεξ με κοίταξε με απορία.
Άφησα το κουτάλι κάτω και ξάπλωσα πίσω..

Home For Two. Where stories live. Discover now