(58)Καλυτερη μέρα!The end.

7.8K 385 42
                                    

«Καλημέρα ζωή μου!» είπα και την φίλησα.

«Καλημέρα..» μου απάντησε μουτρωμένη

«Νεφέλη, τι έγινε;»

«Τι να έγινε Άλεξ. Τα χθεσινά σου φάνηκαν λίγα ας πούμε;» ωχ όχι ρε φίλε

«Νεφέλη γαμω το ξανά είπα, δεν έγινε τίποτα. Η μάνα μου δεν πειράχτηκε μου το είπε. Γιατί το σκέφτεσαι ακόμα; Μην ανησυχείς δεν άλλαξε την γνώμη της για σένα σε συμπαθεί και σε θέλει για νύφη της βρε μωράκι.» είπα ενώ είχα σταματήσει να περπατάω. Εκείνη σταμάτησε διπλά μου. Με κοίταξε περίεργα..

«Αλεξ δεν είναι αυτό. Ντράπηκα πολύ δεν το καταλαβαίνεις..; Πως θα την ξαναδώ στα μάτια αφού με έπιασε με τον γιο της έτοιμη να..»

«Να..;» είπα πονηρά.

«Ναα.. Έλα ρε Άλεξ ξέρεις τι τώρα!!» είπε τονίζοντας τη δεύτερη πρόταση. Αχχ το κοριτσάκι μου είναι τόσο ντροπαλό..

«Χαχχα.. Ρε μωροοο! Θα σε μαλώσω. Μην ανησυχείς καθόλου εντάξει; Σύμφωνοι; όλα καλά θα είναι.» είπα την φίλησα στο μέτωπο, και την έπιασα από το χέρι για το σχολείο.

Nefelh's pov:

[1.5 χρόνο μετά..]

«Χρόνια πολλάα Νεφέλη!!» φώναξαν όλοι μαζί ενώ τους άνοιξα την πόρτα! ΟΜΓΓ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΈΘΛΙΑ ΜΟΥ;

«ΑΑΑΑΑΑΑ»τσίριξα και έτρεξα πάνω στον Άλεξ.

«Χρόνια πολλά πριγκίπισσα, γλυκά δεκαοχτώ.» είπε και με φίλησε γλυκά. Αχ τον αγαπώ.. Είναι ίδιος κάθε μέρα επί δύο χρόνια σχέσης.. Αυτό δεν θα το βαρεθω ποτέ.

«Ναι μωρή πήδα τον μπροστά μας κιολας. Εμάς μας γράφεις εε » παραπονέθηκε η Φαίη. Μόνο που αυτή τη φορά δεν ντράπηκα.. Πια μου έχει φυγει η πιο πολύ ντροπή.. Δεν έγινε θάρρος.. Αλλά τουλάχιστον φεύγει σιγά σιγά.

«Εσένα θα ξεχάσω μωρή ηλίθια;» είπα και την αγκάλιασα πιο σφιχτά από ποτέ ενώ εκείνη μου ψιθύρισε χρόνια πολλά στον ώμο μου. Σειρά είχε ο Γιώργος.

«Χρόνια πολλά κολλητουλα! Να τα εκατοστησεις» είπε και τον αγκάλιασα δυνατά. Ξέρω έχω καιρό να γράψω οπότε θα σας τα πω όλα.. Μη μπερδεύεστε!

Μετά από ακόμα 2 χρόνια σχέσης όλα άλλαξαν.. Πήραν τον δρόμο τους.. Ήμουν πλέον σίγουρη πως μπορούσα να τα βγάλω πέρα. Πριν από κάποιους μήνες ο Άλεξ μίλησε στον Γιώργο και ήρθε και μου ζήτησε συγνώμη, αρχίσαμε από τότε να μιλάμε και γίναμε αχώριστοι! Μετακόμισε μόνιμα στην Θεσσαλονίκη γιατί οι γονείς του βρήκαν δουλειά εκεί αλλά κάθε σαββατοκύριακο ήταν εδώ μαζί μας.

Home For Two. Where stories live. Discover now