(11)Η αλήθεια στο ποτό

7.3K 491 12
                                    

Το κλαμπ θα έβαζε λίγα ελληνικά και λίγα αγγλικά. Ανάμεικτα δηλαδή. Η Φαίη είναι μεγάλη χορευταρου. Ανυπομονώ να βάλει τσιφτετέλι ή κάτι να σηκωθούμε να χορέψουμε.

Τα ποτά ήρθαν και τα παιδιά ήπιαν μια γουλιά και το άφησαν κάτω, σε αντίθεση με εμένα που το έκανα μονορούφι. Ετσουξα ολόκληρη. Τι άθλια γεύση.

«Καλύτερα να μην το πίνεις τόσο απότομα γιατί θα κάνεις άσχημο μεθύσι..» παραπονέθηκε ο αδελφός μου

«Ηρέμησε θα είμαι καλά.»

Παράγγειλα άλλη μια διπλή τεκίλα και συζητούσα με την Φαίη. Μόλις ήρθε το ποτό μου πήγα να πάρω μια πρώτη γουλιά αλλά ο DJ έβαλε ελληνικά. Ήταν η ευκαιρία. Ήπια μια μεγάλη ρουφηξιά και τράβηξα την Φαίη για να χορέψουμε.

Όσο περίεργο και αν ακουστεί με ένα σχετικά καθόλου της ηλικίας μας τραγούδι (ανέβα στο τραπέζι μου κούκλα μου γλυκιά) είχαμε κάνει τρελό κέφι. Κάποιοι μας ανέβασαν πάνω σε δύο τραπέζια εμένα και την Φαίη και αρχίσαμε να χορεύουμε υπερβολικά προκλητικά και χαμογελαγαμε σε όλους από κάτω.

Μπορώ να πω πως ο Άλεξ έβγαζε καπνούς από τα αυτιά. Μα τι θέλει; έκανε επιλογή. Κάποιος ξένος μου πρόσφερε ένα ποτό και μου είπε "για σένα"..εγω το ήπια και χαμογέλασα.
Ξαφνικά εκεί που χόρευα πλατύ πλατύ με την Φαίη ζαλίστηκα και έπεσα. Κανείς δεν με είδε.. Θυμάμαι πως έπεσα στην αγκαλιά κάποιου. Εκείνη την ώρα έχασα εντελώς τις αισθήσεις μου. Το αλκοόλ είχε δράσει για τα καλά.

[**]

Ξύπνησα και ήμουν στις τουαλέτες. Ήμουν μόνη και παρατημένη. Τα ρούχα μου και τα μαλλιά μου ήταν σε καλή κατάσταση. Δεν με είχε πειράξει κάνεις. Μα καλά που είναι τα παιδιά; Που είμαι;;

Έτρεξα έξω από την τουαλέτα και χόρευαν όλοι στην πίστα. Ο αδελφός μου μίλαγε στο τηλέφωνο αλλά ο Άλεξ και η Φαίη δεν ήταν εκεί. Το τηλέφωνο μου χτυπάει.. Μια στιγμή.. Εμένα παίρνει ο Αχιλλέας.

Πήγα κοντά του και τον αγκάλιασα.

«Ρε Νεφέλη που ήσουν; λείπεις ένα μισάωρο!! Ο Άλεξ βγήκε να σε ψάξει και η Φαίη ψάχνει σε όλο το μπαρ!»

«Ήμουν τουαλέτα δεν ένιωθα καλά.. Συγνώμη.. Να η Φαίη. Πάω να της μιλήσω και μετά θα πάω εγώ να βρω τον Άλεξ.»

Βρήκα την Φαίη και της εξήγησα ότι συνέβη. Ήταν και εκείνη ζαλισμένη και δεν είδα ότι έφυγα.

«ρε ζωή μου μας τρόμαξες.» είπε και με αγκάλιασε.

«Καλά είμαι πάω να βρω τον Άλεξ..» είπα και έφυγα.

Βγήκα έξω από το μπαρ και άρχισα να ψάχνω γύρω γύρω. Φώναξα μία δυο φορές το όνομα του όμως τίποτα. Που πήγε; λες να έπαθε τίποτα;

Μπήκα σε ένα στενάκι και φώναξα ξανά.. Ξαφνικά ένιωσα κάποιον πίσω μου να με κοιταει..εστριψα απότομα και είδα τον Άλεξ να στέκεται στον τοίχο με σταυρωμένα χέρια.. Έτρεξα να τον αγκαλιάσω όμως εκείνος δεν έκανε κίνηση.. Παρά μόνο να με απομακρύνει.

«Δεν θα πιστέψεις τι-» δεν πρόλαβα να του πω λέξη παραπάνω..

«Μπορείς να μου πεις τι τρέχει με εσένα γαμω; Τι στο διαολο έχεις πάθει;» είπε με θυμό..

«Άλεξ εγώ δεν..»

«Τι εσύ δεν; πρώτα με φιλάς στο νοσοκομείο και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε έρωτα. Μετά λες ότι ήταν λάθος. Μετά λες ότι είναι λάθος να μπω σπίτι σου. Μετά φωνάζεις την Αλίκη σπίτι σου για να της δώσεις δήθεν κάτι και την χαστουκίζεις λέγοντας της πρόσεχε σε ποιον την πέφτεις και της λες ότι έγινε. Γαμωτο μου τι στο διαολο γίνεται;»

Πως τα ξέρει αυτά με την αλικη..την έχω βαμμένη..

«Άλεξ ήμουν αναίσθητη στις τουαλέτες..»

«Δεν σε ρώτησα που ήσουν! Ξέρω που ήσουν. Ποιος σε άφησε νομίζεις εκεί όταν σε πήρε ο αλλος και ήταν έτοιμος να σε πηδήξει Νεφέλη;» τον κοίταγα και τα δάκρυα έτρεχαν..εκεινος με έβαλε εκεί..και δεν είπε τίποτα σε κανένα για να μη τους ανησυχήσει.. Θεέ.μου.

«Συγνώμη.. Ειλικρινά συγνώμη.. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει Άλεξ..»

«Ξέρω εγώ! Είσαι ερωτευμένη μαζι μου Νεφέλη.»

Είχα μείνει ανέκφραστη και τον κοίταζα. ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΠΟΥ ΤΑ ΞΈΡΕΙ ΟΛΑ;

«Εγώ.. Εγώ δεν..» δεν ήξερα τι να πω..

«Είσαι ερωτευμένη μαζί μου. Πες το.»

«Όχι.»

«Όχι; Όχι τι όχι;»

«Δεν είμαι..» σίγουρα το ψέμα έκανε μπαμ.. Τα πόδια μου έτρεμαν ολόκληρα και έχανα επαφή με τον Άλεξ..

Εκείνος με πλησίασε και άρχισε να με φιλάει δυνατά. Με γύρισε μεριά και με κολλησε στον τοίχο. Τι κάνει; με φιλάει; Ο Άλεξ; που ξέρει πως είμαι ερωτευμένη; καλά εγω, αυτός γιατί με φιλάει;

Είναι η πρώτη φορά που δεν απολαμβάνω το φιλί μας. Έχω μείνει.. Ξεκόλλα Νεφέλη.

Έβαλα το χέρι μου στα μαλλιά του και τον πίεσα πάνω μου. Το φιλί ΜΑΣ πλέον, είχε δυναμώσει. Γιατί το κάνει αυτό όμως; γιατί με φιλάει ενώ έμαθα πως είμαι ερωτευμένη; Τελείωσε η ανάσα μας και με άφησε..

Τον κοίταξα στα μάτια και του Είπα μόνο ένα πράγμα.

«Γιατί με φίλησες;»

«Έτσι ξαφνικά.»

«Έτσι ξαφνικά;»

«Μάλλον όχι.» είπε και άρχισε πάλι να με φιλάει.

Home For Two. Where stories live. Discover now