Καινούριο βιβλίο!

2.8K 104 16
                                    

Ουοοουυ.. Πάει καιρός που έχω να γράψω στο wattpad, και ας μην είναι παρτ.. Λοιπόν έχω να ανακοινώσω κάτι.

Όπως κάποιοι θα ξέρετε, είχα πει στα τελευταία παρτς ότι θα αρχίσω καινούρια βιβλίο το οποίο υποτίθεται δεν ξέρω και εγώ πόσους μήνες πριν θα το άρχιζα.. Όμως μια το lower, μια διαγωνίσματα σχολείο, μια πτυχία χορού κλπ δεν με άφησαν να το κάνω πραγματικότητα.

Έτσι μετά από αρκετό καιρό σκέψης, αποφάσισα να ζορισω τον εαυτό μου, και να γράψω το καινούριο μου βιβλιοο το οποίο θα λέγεταιιι.. Δεν έχω ιδέα πως θα λέγεται😂

Αλλά ονομασία θα βρω! Δεν αγχώνομαι! Θα ήθελα όσοι θέλετε και όσοι έχετε την όρεξη να μου στείλετε μήνυμα στο ινστα είτε φβ είτε σναπ ειτε τουιτερ (θα τα έχω όλα από κάτω) ονόματα για τους δύο βασικούς μας ήρωες!! Ένα γυναικείο και ένα αντρικό! Θελω να είναι ελληνικά, και βέβαια στειλτε πολλά ώστε να επιλέξω!

Το βιβλίο λοιπόν αυτο κατά 80% θα αρχίσει αύριο η μεθαύριο. Θα ήθελα την βοήθεια σας σε όλο αυτό, support me λοιπόν, βοηθηστε με να ξέρω αν αξίζει να το γράψω όντως!! Μου έχει λείψει!!

Στείλτε μου όλοι μηνύματα, αν θέλετε πείτε μου και ονομασίες για τίτλο και θα σας απαντήσω❤❤ Όσοι είστε οι παλιοί και έχετε ακόμα το βιβλίο στην βιβλιοθήκη σας hiii μου έλειψαν πολύ τα σχόλια σας!

Να πω από τώρα πως δεν θα μπαίνουν 3 παρτ την εβδομάδα όπως στο home for two, θα μπαίνουν 1 η δυο αναλόγως τον χρόνο που θα μου απομένει με το προφισιενσι και το σχολείο κλπ. Σας αγαπώ πολυυ και ευχαριστώ για όλα ξανά και ξανά!!

Facebook: 'Βαλέρια Βρνκ'
Instagram: _https.valeria
Snapchat: valeria.vrn04
Twitter: ValeriaJøseph_

Home For Two. Where stories live. Discover now