(45)Θεσσαλονίκη!!

4.5K 304 30
                                    

Πριν αρχίσω, υποθέτω πως όλες έχετε διαβάσει το κεφάλαιο 44 "Ιαν;;". Απλά μετά από αυτό είχε ανέβει μια ενημέρωση η οποία έλεγε κάτι για τον Γιώργο, τον οποίο αντί να λέω Νίκο όπως έπρεπε δηλαδή, τον έλεγα Γιώργο. Οπότε μη μου μπερδευτείτε εννοώ τον ίδιο. Απλά διαβάζω ταυτόχρονα τόσα πολλά fanfics που μπερδεύτηκα μέχρι και εγω:( Και τώρα αρχίζει το παρτ.. Συγνώμη για την αναμονή και που δεν ανεβάζω καθόλου συχνά αλλά όπως είχα πει πολλές εξωσχολικες δραστηριότητες και δίνω και πτυχία οπότε λίγο δυσκολο:( Enjoy, and love u alll!❤❤❤

«Ρε Λακηη, νομίζω πήρα τα απαραίτητα! Μπιστολάκι, ισωτικη, ψαλίδι..λες να ξέχασα κάτι;» με έχει παίξει η Φαίη. Κυριολεκτικά μιλάμε δυο ώρες και το μόνο που λέει είναι το τι έχει πάρει μαζί της. Φίλε πέντε μέρες θα πάμε γτφ!

«Μαλακα.. Άραξε ρε.. Πέντε μέρες θα πάμε και πήρες όλα αυτά.. ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ Ε!»

«Καλά καλά συγνώμη νεφελακη μου.. Θέλω να μαι έτοιμη, που ξέρεις τι θα γνωρίσουμε εκεί.. Πρέπει να προχωρήσουμε και εγω και εσύ.»

«Εσύ να προχωρήσεις. Εγώ γιατί να προχωρήσω; μια χαρά είμαι μόνη μου τόσους μήνες!» έτσι λέω, και το πιστεύω κιολας. Το όνομα του δεν έχει ξανά ακουστεί εδώ και μήνες. Και ούτε σκοπεύω να το ξανάπω. Είμαι μια χαρά μακριά του. Το συνηθίζω πλέον και νομίζω τα καταφέρνω μια χαρά.

«Εντάξει, τους άλλους τους πείθεις.. Όμως δεν νομίζεις ότι είναι στιγμή πια να του μιλήσεις; τον έχεις σκοτώσει εντάξει το πήρε το μάθημα του, παραδέχτηκε πως ήταν λάθος! Εσύ γιατί τον βασανίζεις έτσι;»

«Δεν το κάνω για να τον βασανίσω Φαίη. Δεν κατάλαβες. Το κάνω για τον εαυτό μου. Το κάνω για μένα. Γιατί είμαι καλά τώρα πια χωρίς εκείνον και έτσι σκοπεύω να μείνω. Δεν με νοιάζει που το παρααδέχτηκε. Το λάθος του μου έδωσε έναν ακόμα λόγο να τον αφήσω πίσω. Και έτσι έγινε. Πίσω θα μείνει και δεν θα γυρίσει. Μη μου γαμας την ψυχολογία.» της είπα σοβαρά.

«Καλά καλά συγνώμη.. Έλα να ετοιμαστούμε, αύριο φεύγουμε για Θεσσαλονίκη φίλε! Απλά κατι τελευταίο.. Δωστου μια ευκαιρία να ξανά μπει στην ζωή σου.. Του αξίζει..»

Ας μη σχολιάσουμε το τι του αξίζει και τι όχι..εσεις τι πιστεύετε; σοβαρά νομίζεται πως του άξιζει μια ακόμα ευκαιρία ή όχι; πείτε μου να ξέρω αν έχω τόσο άδικο όσο πιστεύω.. Αλλά σοβαρά τώρα τι την έπιασε την Φαίη και τον υποστηρίζει τόσο; σε λίγο θα μας πει ότι ότι ο Άλεξ ξέρει. ΧΑΧΑ ΕΛΕΟΣ. καλό αστειάκι.. Έτσι δεν είναι;

Home For Two. Where stories live. Discover now